Łapanki MT & PIĘĆ 8tyg KOCIĄT z POLFY SZUKA DT. KARMA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 06, 2011 10:00 Re: Łapanki MT- PILNIE DT DLA 2 KOCIĄT Z LECZNICY s.59

Strasznie przykro ... :cry:

Ozymandias

Od: Pon maja 18, 2009 8:41

Post » Sob sie 06, 2011 13:11 Re: Łapanki MT- PILNIE DT DLA 2 KOCIĄT Z LECZNICY s.59

:cry: :cry: :cry:

['] [']

koniecznie dajcie jak najszybciej surowicę temu trzeciemu kociakowi

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Sob sie 06, 2011 21:57 Re: Łapanki MT- PILNIE DT DLA 2 KOCIĄT Z LECZNICY s.59

Bardzo bardzo smutno...

Kociaki... ['] [']

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Nie sie 07, 2011 13:44 Re: Łapanki MT- PILNIE DT DLA 2 KOCIĄT Z LECZNICY s.59

['] ['] :(
bardzo współczuję :(
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Nie sie 07, 2011 21:36 Re: Łapanki MT- PILNIE DT DLA 2 KOCIĄT Z LECZNICY s.59

Ożesz :( :( :(
Tak mi przykro...

Maluszki, bezbronne, niczemu niewinne kuleczki. Nie tak miało być...
['][']

Trzymaj się tajdzi, nieustająco kciuki za trzecią kuleczkę. :ok:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pon sie 08, 2011 20:37 Re: Łapanki MT- PILNIE DT DLA 2 KOCIĄT Z LECZNICY s.59

Trzecia kicia ma się świetnie (PUK PUK ODPUKAĆ)
to chyba najwyższy czas na nadanie imienia... Pomyślałam, że może Milusia? Po pierwsze jest miła, a po drugie kojarzy mi się to z bankiem krwi im. Milusia....
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Pon sie 08, 2011 21:03 Re: Łapanki MT- PILNIE DT DLA 2 KOCIĄT Z LECZNICY s.59

nadal za nią kciuki!
i od puszczaczy bąków przy twarzowych [wersja "jestem puchatym szalikiem"] też oczywiście!
Milusia brzmi słodko :mrgreen:

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Wto sie 09, 2011 19:08 Re: Łapanki MT- PILNIE DT DLA 2 KOCIĄT Z LECZNICY s.59

7 dzień. Objawów brak. Dziś kolejne dawki leków. Kicia została nazwana Milusia :) Bo jest kochana i milusia

Kciuki nadal prosimy. Jak dobrze pójdzie, to za tydzień zaszczepimy panienkę i tego się trzymamy!
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Wto sie 09, 2011 22:24 Re: Łapanki MT- PILNIE DT DLA 2 KOCIĄT Z LECZNICY s.59

:( [i]
to podwójnie niesprawiedliwe gdy kociakom zostaje zabrana dopiero co dana szansa na zycie
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pt paź 28, 2011 20:15 Re: Łapanki MT- PILNIE DT DLA 2 KOCIĄT Z LECZNICY s.59

Łapanek pod mostem i Auchon CD

Pod mostem - czarna kocica się okociła i to kilka dni temu :crying: Bura się nie chciała za chol...erę złapać.
Niestety ostatni z miotu, zostawiony kurdupel umarł :( wyciągnęłyśmy dziś sztywne zwłoki :( obejrzałam dokładnie - oczy ładne, biegunki brak :( nie wiem się stało, ran po walce też nie miał :(
Strasznie mi smutno i źle :( nie miałam dla niego DT, poza tym to chłopiec, więc... został :( strasznie podle się czuję :(

I to podwójnie
bo pod Auchonem kocica z dwoma kociakami przychodzi. Karmicielka twierdziła, że dwa miesiące mają... tja... ok 4 miesięczne podrostki :/ strerylizować? wypuszczać?
Biegały w podskokach za mamą, szczęśliwe, spokojne. Kocica ma wyciagnięte sutki, więc pewnie jeszcze je dokramia, albo co gorsza ma drugi, młodszy miot :crying:
W trakcie łapania (bo zastawiłam klatkę) przyszła ochrona, że mam iść, bo nie mam papieru na łapanie.
I mam załatwić pismo u dyrekcji i dopiero łapać

no mam doła :(
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Pt paź 28, 2011 20:32 Re: Łapanki MT- PILNIE DT DLA 2 KOCIĄT Z LECZNICY s.59

:(

ja Cie doskonale rozumiem
dlatego ja wzielam nieadopcyjne (jedne dzikawe, drugie czarne :roll: ) 2 mioty
zaden nie znalazł domu, za chwile są do kastracji (11 kociakow)
przejadaja kwoty olbrzymie
ale zyja i sa zdrowe

takie to mamy wybory
3maj sie jakos
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Śro lis 02, 2011 12:22 Re: Łapanki MT- PILNIE DT DLA 2 KOCIĄT Z LECZNICY s.59

Szukam pilnie DT dla tych dwóch czarnuszków. Mają koło 4 mieś, wyglądają na zdrowe, są bardzo orientalne z wyglądu - kruczoczarne z trójkątnymi główkami, drobne będą.

Szara kocica uparcie nie chce się dać złapać, a zaraz się rozsypie Obrazek
Tam pod mostem ciężko się łapie, bo pomimo próśb o niekarmienie, ciągle są pojemniki wstawiane :(

Muszę napisać to nieszczęsne pismo do Auchon, ktoś ma doświadczenie co w takim piśmie z prośbą o łapanie kotów na terenie parkingu napisać? :roll:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Pt lis 04, 2011 17:03 Re: Łapanki MT- PILNIE DT DLA 2 KOCIĄT Z LECZNICY s.59

Szukam pilnie DT dla tych dwóch czarnuszków. Mają koło 4 mieś, wyglądają na zdrowe, są bardzo orientalne z wyglądu - kruczoczarne z trójkątnymi główkami, drobne będą.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Pt lis 04, 2011 18:31 Re: Łapanki MT- PILNIE DT DLA 2 KOCIĄT Z LECZNICY s.59

tajdzi pisze:Szukam pilnie DT dla tych dwóch czarnuszków. Mają koło 4 mieś, wyglądają na zdrowe, są bardzo orientalne z wyglądu - kruczoczarne z trójkątnymi główkami, drobne będą.

Szara kocica uparcie nie chce się dać złapać, a zaraz się rozsypie Obrazek
Tam pod mostem ciężko się łapie, bo pomimo próśb o niekarmienie, ciągle są pojemniki wstawiane :(

Muszę napisać to nieszczęsne pismo do Auchon, ktoś ma doświadczenie co w takim piśmie z prośbą o łapanie kotów na terenie parkingu napisać? :roll:

My z Janą łapaliśmy na parkingu dilera Nissana, ale wystarczyła rozmowa z menadżerem, pozwolił nam (nie określaliśmy terminu), poszedł z nami do budki ochrony, uprzedził ochronę i poprosił by przekazać innym pracownikom ochrony.
No, ale oszą to dużo większa firma, więc i procedury bardziej skomplikowane. :(

Ale jest szansa, że trafisz na rozmowę z kociarzem albo kociarą. :ok:

PS
Wrzuć może jakieś zdjęcie i opis sprawy na AAAdopcyjne z Koterii na Fb. Trzeba wykorzystywać jak najwięcej kanałów.
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Pt lis 04, 2011 19:52 Re: Łapanki MT- PILNIE DT DLA 2 KOCIĄT Z LECZNICY s.59

tajdzi pisze:Szukam pilnie DT dla tych dwóch czarnuszków. Mają koło 4 mieś, wyglądają na zdrowe, są bardzo orientalne z wyglądu - kruczoczarne z trójkątnymi główkami, drobne będą.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

podnoszę! miałam ja wziąć, ale babcia się wprowadza do mnie ze swoją brytyjką w przyszłym tyg na 2 tyg, która pewnie na widok mojego zwierzyńca dostanie zawału..
nawet królicę muszę oddać :(:(:(:(:(:(:

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

[poprzednia][następna]