Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ajszus pisze:Tak, Gizmuś już jest w nowym,wspanialym domu.... A mi bardzo smutno bez niego. Poczatkowo sprawdzilysmy z siostra domek - mimo, ze to mlode osoby sa bardzo odpowiedzialne. Dziewczyna i jej narzeczony studiuja zoologie, specjalnosc hodowlapsow i kotow, bardzo czekali na Gizmusia i marzyli o wlasnym kotku. zabezpieczyli balkon i okna, zgromadzili karmy - zeby sprawdzic czy moze cos bardziej smakuje Gizmowi,dopytywali sie jakiejada miesko,doslownie wszystko. Obecnie Gizmo przebywa u nich juz tydzien - jest dobrze. Czuje sie swobodnie,opalasie na slonku brzuchem do gory,lapiekoniki polne po pokoju, daje sie glaskaci miziac,rozmawia znowymi wlascicielami i je normalnie. Mawszystkie swoje stare rzeczy. I co najwazniejsze -opiekunow bardzo w niego zapatrzonych. Spi juz na lozku,albona fotelu, uwielbia wlazic do ich szafy z pudlami na buty. Sadze, ze jest szzcesliwy. A ja znalazlam nowe mieszkanie. Przeprowadzam sie w ciagu najblizszych dni. tesknie za Gizmem,ale dziewczyna przesylami jego zdjecia, wlasnie na sloncu brzuszkiem do gory, poznajacego wszystkie katy, czy na kolanach. Dziekuje wszystkim za pomoc w znalezieniu cudownego domku mojemu skarbowi.
kwinta pisze:ajszus, a ja bardzo, ale to bardzo poproszę o fotki Gizmo z nowego domu![]()
![]()
Mam nadzieję, że spełnisz moją prośbę OK ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości