Moja gromadka - Kituś['],Nutka[']; Pawełek i Antoś z felv...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 09, 2011 18:08 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Fifi i Marylka...

anita5 pisze:Lucek ma idealne wyniki! :dance: :dance2:

I to jest super informacja :piwa: :ok: :piwa:

A wstrętną maszynę najlepiej wyrzucić na złom, niech nerwów ludziom nie psuje :evil:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto sie 09, 2011 18:36 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Fifi i Marylka...

Ciekawe ile Berta waży ? Niedawno był na miau kot 15 kilowy . Wiem że już parę kilo zrzucił :D

Biedna kocinka :( Widocznie jedzenie to jej jedyna przyjemność była ... :(

Super że Lucuś ma cudne wyniki :piwa:

Za resztę chorowitków :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto sie 09, 2011 19:40 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Fifi i Marylka...

Liwia_ pisze: (...)

Antosiowi też się zdarza jeść na leżąco ;) Czarne okrąglutkie kotki chyba tak miewają, po prostu ;) (...)

W sumie mój czarny Maciek też tak jada... I swoje gabaryty ma. Za to Przemek mógłby przytyć.

amyszka pisze:Ciekawe ile Berta waży ? Niedawno był na miau kot 15 kilowy . Wiem że już parę kilo zrzucił :D

Biedna kocinka :( Widocznie jedzenie to jej jedyna przyjemność była ... :(

Właśnie nie wiem, ile może ważyć, a nie mam jeszcze na tyle odwagi, żeby ją posadzić na wagę. Amyszko, myślisz o kotku Pudzianku? Widziałam go na banerku. Berta wygląda podobnie... Możesz mieć rację, że jedzenie to jej jedyna przyjemność.
Ona biedna sapie, jak przebiegnie z jednego końca pokoju do drugiego, ale to mnie nie dziwi... Biedna jest bardzo... :|
Ale humor jej chyba dopisuje, jeszcze przedwczoraj była smutna, miała bardzo smutne oczka, a dziś biegała za mną, robiła to swoje "buch na boczek" :D i pokazywała, że zaraz padnie z głodu. 8)
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto sie 09, 2011 19:42 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; Fifi i Marylka...

Bazyliszkowa pisze:
anita5 pisze:Lucek ma idealne wyniki! :dance: :dance2:

I to jest super informacja :piwa: :ok: :piwa:

A wstrętną maszynę najlepiej wyrzucić na złom, niech nerwów ludziom nie psuje :evil:

Dokładnie!

Ja się trzęsę o Lucusia, bo on kiedyś był bardzo ciężko chory i długo walczyłam o niego, ale to cała długa historia. Historia rodzeństwa Klusek. :)
A Lucuś jest tak wyjątkowy i tak kochany...
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Wto sie 09, 2011 21:32 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; arcygruba Berta :((

kurczę u mnie obesity smakuje wszystkim - nawet chudym tymczasom...
Kefir i Morf lubią tą karmę i odchudzili się, aczkolwiek fałdy zostały.
Może poczekaj - może się przekona?
Fantastycznie, że wyniki dobre!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro sie 10, 2011 13:46 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; arcygruba Berta :((

Dobrze, że Lucek w porządku :)
Żeby jeszcze to choróbsko u maluchów poszło sobie precz...
Grubunia jest urocza :) Za odchudzanie :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro sie 10, 2011 14:00 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; arcygruba Berta :((

Anitko, jeste cudowna :1luvu:
Za wszystkie Twoje Kotenki i Kocurki :ok: :ok:

barbarak8

Od: Sob mar 05, 2011 15:04

Post » Śro sie 10, 2011 15:27 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; arcygruba Berta :((

Tak mowa o Pudzianku :ok:

Jeszcze znam jedną kicię co była bardzo gruba i teraz ma domek u Agnieszki z Poznania i już jest dużo szczuplejsza :D

Kosmiczna Oleńka viewtopic.php?f=1&t=121056
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Śro sie 10, 2011 15:34 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; arcygruba Berta :((

Jakby Bertę ogłosić na FB, ze właściciel ją chciał uśpić, bo za gruba była, to może ktoś się nad biedulką ulituje... :(
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro sie 10, 2011 17:55 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; arcygruba Berta :((

Myśmy mieli niedawno w schronie takiego grubaska: https://picasaweb.google.com/1007204919 ... 7164887730
Ale ma już świetny dom :)

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro sie 10, 2011 22:17 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; arcygruba Berta :((

Berta też na pewno w końcu taki znajdzie. Super, że ma dobry humor, myślę, że powoli zachęcana do zabawy straci trochę ciałka...
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Czw sie 11, 2011 16:00 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; arcygruba Berta :((

Grubulka jest rozkoszna, okropnie ją lubię. Na mój widok odbywa się galop do miski i skarga głośna. Kot głodny, kot zaraz padnie, kot nie może jeść tak mało, kot chudnie z chwili na chwilę...
I tak w kółko.
Obesity jednak nie jest takie najgorsze. :wink:
Berta mieszka sama, ale miała już odwiedziny, kilka kotów do niej zajrzało. Była zaciekawiona, nieco przestraszona, ale w ogóle nie okazywała agresji, na szczęście. Przez 5 lat była jedynaczką, więc łatwo jej nie jest, nagle jakieś rude albo czarne futro się zjawia...

Byliśmy daleko u naszej pani wet.
Z Marylką, bo znowu chora, ma być nawet 2 tygodnie na antybiotyku. Była bardzo grzeczna i bardzo dzielna. Teraz poczuła się lepiej i już chciała szaleć po domu, ale jej nie pozwoliłam.
Z Benią, która miała wyrywanego ząbka i usuwany kamień i opatrywanie dziąsełek. Benia nie była dzielna, w aucie krzyczała i pomstowała, a w gabinecie zachowywała się jak rozhisteryzowana królewienka. Teraz jeszcze się troszkę zatacza, ale jest w dobrej formie ogólnej. Cieszę się, że ma to za sobą.
I ze Srebrnym, który ostatnio ma oczy w coraz gorszym stanie. Dostał zastrzyki przeciwobrzękowe w powieki i mam mu podawać krople do oczu i jakąś maść, i zobaczymy, co będzie. Być może będzie konieczny zabieg. Tyle konsultacji, operacja, a oczy w tak fatalnym stanie... :cry: Biedny Srebek.

No i tak to wszystko wygląda.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Czw sie 11, 2011 16:02 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; arcygruba Berta :((

Biedne te twoje chorowitki :(
I tylko cieszy, że gruba Berta "chudnie z chwili na chwilę" :lol:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw sie 11, 2011 16:14 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; arcygruba Berta :((

Za oczka Sreberka i Marylkę i za gojenie pysia Beni :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Berta galopująca to musi być cudny widok :mrgreen: :1luvu:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Czw sie 11, 2011 17:52 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; arcygruba Berta :((

amyszka pisze:Za oczka Sreberka i Marylkę i za gojenie pysia Beni :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Berta galopująca to musi być cudny widok :mrgreen: :1luvu:

a jeszcze lepsze muszą być te skargi pokrzywdzonego okrutnie kotka :mrgreen: :lol:
a za chorowitki oczywista wielgachne :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

[poprzednia][następna]