PAKT CZAROWNIC XXVI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 09, 2011 18:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Bardzo dziękuję za ciepłe słowa - czyli jestem już przyklepaną czarownicą? :wink:
Dostałam nr konta na pw, ale nie wiem jaka jest składka miesięczna?
Skąd mogę pobrać kody czarownic czy banerek do podpisu?

Widzę że wdepnęłam akurat w sam środek dyskusji o zasadach paktu :roll:
Nie rozumiem do końca dyskusji, chyba musiałabym doczytać sporo do tyłu... Czy wpłacamy na pakt i do skarpety osobno?

Co do dyskusji to jestem tu za krótko i nie czytałam wszystkich wątków paktu, przysiądę cichutko na zydelku z kubkiem kawy i będę się przyglądać, nie zabierając głosu :kotek:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Wto sie 09, 2011 18:52 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Witaj nowo przyklepana mietło :D

Na konto możesz wpłacać ile chcesz ,no minimum pięć zetów miesięcznie,jeżeli stać Ciebie na więcej to prosimy też :mrgreen: Do skarpety to nieobowiązkowo- kogo stać,można bazarek na ten cel sporządzić 8)

Kody czarownic są na początku wątasa i banerkowy też(o ile ma pamięć bardzo dobra i bardzo krótka nie myli :mrgreen: )

EDIT o tutaj znalazłam :!: viewtopic.php?f=1&t=122801 :P
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto sie 09, 2011 19:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

ZASADĄ SKARPETY JEST CAŁKOWITA DOBROWOLNOŚĆ DATKÓW W MIARĘ MOŻLIWOŚCI - NA PRZYKŁAD Z BAZARKÓW I INNYCH TAKICH

Inicjatywa była babajagi i jeżeli się mylę to niech mnie popmonmama poprawi 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto sie 09, 2011 19:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

witaj nowa wiedźmo! :mrgreen: trafiłaś na właściwy wątek :ok:

AYO nie mylisz sie jak zwykle nic a nic :ok:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto sie 09, 2011 19:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Dzięks - po prostu czuwam nad przebiegiem, taka moja rola 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto sie 09, 2011 19:14 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

AYO pisze:REASUMUJĄC :

1. W ty miesiącu głosujemy nad uściśleniem zasad regulaminu, przy czym dyskusja nad ostatecznym kształtem głosowanych kwestii [które będą w razie potrzeby modyfikowane w trakcie ] trwa do 20 sierpnia
2. GŁOSOWANIE nad zmianami - bez komentarzy plisssssss - 20 - 31 sierpnia
3. Dotychczasowe ustalenia:

1. główny fundusz przeznaczamy dla kotów bezdomnych czyli DT, podopieczni karmicielek i fundacje
2. powtórne zgłoszenie może mieć miejsce nie częściej niż :
- 1 rok
- 1/2 roku
3. skarpeta na cele "nagłe i niespodziewane" uzupełniana całkowicie dobrowolnie i spontanicznie w miarę możliwości lub fantazji zrobienia bazarku "na cel"
4. sytuacje losowe dotyczące ludzi a nie kotów pozostawiamy wolnej woli i chęci Sióstr, które w danym wypadku chcą udzielić pomocy

Jedziemy dalej 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto sie 09, 2011 19:17 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Wiecie co...zerknęłam sobie na konto (a nie lubię na nie zerkać :evil: ), przetrzepałam se historię przelewów i...kurcze nawet nie wiem kiedy ostatnio przelewałam składkę :oops: Z nerwów uzupełniłam ale idę konto trzepać wśród przelewów dalej bo "żem zgłupła" :evil:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto sie 09, 2011 19:23 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Bo to się robi na Nowy Rok, raz na rok i szlus 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto sie 09, 2011 19:27 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

AYO pisze:Bo to się robi na Nowy Rok, raz na rok i szlus 8)

Tia u mnie przełom grudniowo/styczniowy to Czarna Dziura - ubezpieczenie auta, przegląd auta,Boże Narodzenie więc żarcie/prezenty + Noworoczne urodziny córki...idzie się finansowo przekręcić.Wolę wiec comiesięcznie lub dwumiesiecznie po troszku...

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto sie 09, 2011 19:31 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Każdy ma swoje uwarunkownia :wink:
Ja po prostu nie mam pały do regularnego płacenia kwitów i jak mi sie zdarza okazja "omo raz a dobrze" to to robię 8)

Nie wszyscy muszą mieć tak samo :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto sie 09, 2011 20:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Siedzę z dużym nad matmą, komis niedługo, nie zdążymy. Najpierw ja muszę się nauczyć, potem spróbować mu to wyjaśnić i nauczyć. Narzekałam wieki temu na podręcznik do matmy swój, ale to był bajeczka dla małych dzieci w porównaniu do obecnych. Duzy ma dołka. Ja mam nerwa. On wakacje z matmą, ja urlop z matmą :evil: Nie wyjeżdżamy, bo nie ma kiedy. Nawet jak gdzieś wychodzę to zastanawiam się jak obliczyć pole trójkąta wpisanego w 3 przylegające okręgi.
Bo to baaardzo ważne zagadnienie, bez tego człowiek zginie marnie w życiu.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Wto sie 09, 2011 20:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Bolkowa pisze:Siedzę z dużym nad matmą, komis niedługo, nie zdążymy. Najpierw ja muszę się nauczyć, potem spróbować mu to wyjaśnić i nauczyć. Narzekałam wieki temu na podręcznik do matmy swój, ale to był bajeczka dla małych dzieci w porównaniu do obecnych. Duzy ma dołka. Ja mam nerwa. On wakacje z matmą, ja urlop z matmą :evil: Nie wyjeżdżamy, bo nie ma kiedy. Nawet jak gdzieś wychodzę to zastanawiam się jak obliczyć pole trójkąta wpisanego w 3 przylegające okręgi.
Bo to baaardzo ważne zagadnienie, bez tego człowiek zginie marnie w życiu.

E tam Bolkowo - zginąć nie zginie tylko niedouczony będzie... :roll: tak jak ja... :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto sie 09, 2011 20:16 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Wybacz pytanie..
Dlaczego komis? :roll:

Też niedouczonam pomonOlu 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto sie 09, 2011 20:18 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

przywołana do porządku przez Siostrę liczykrupę się wypowiadam:

1. wg mnie należy dodać osoby niemedialne (czasami pojawiają się koty na które ktoś wydaje majątek i jest ten kot też tymczasem) i jak określić od kiedy jest się dt, tzn od jakiej ilości kotów..
2. pół roku
3. skarpeta TAK - PS. a ile mamy w tej skarpecie i kiedy z niej ostatnio korzystaliśmy?
4. wg mnie punkt całkowicie zbędny - nie będę się rozpisywać dlaczego bo już nie mamy dyskutować tylko podliczyć swoje myśli

Powinno być zwięźlej ale tak mi wyszło..

Broszka -Twoje czarnuchy są przeurocze, jednak czarne to czarne 30% mojego stada to właśnie ten kolor futerka noszą..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Wto sie 09, 2011 20:23 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Przez ścisłe powtarzał I kl LO, w II klasie fizyczka odpuściła sobie w pierwszym semestrze, w drugim była inna, ale u niej poprawia się ten sam sprawdzian z tymi samymi pytaniami, więc wyrył jak małpa i powtórki z rozrywki zdał. Z chemii chodził przez ostatnie 2 miesiące na korki do studentki która jakimś cudem wbiła mu wiedzę do głowy ( za co chemiczka się obraziła, zamiast zawstydzić się i zadumać nad pedagogicznymi swoimi umiejętnościami). Na matmę nie starczyło sił i czasu.Jedyna na oba semestry - więc komis w sierpniu. Jak tak dalej pójdzie to humanista - poeta do łopaty pójdzie i do matury nie dojdzie. Duży jest załamany, przekonany, że nie zda.
Chociaż z przebłyskiem czarnego humoru myślę sobie, że chyba lepiej łopatą się macha bez matury, nie ma człek poczucia degradacji...

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

[poprzednia][następna]