Moderator: Moderatorzy
Tzu pisze:milena88 pisze:a by była ale skoro ... ok poczekam
na długi week wyjeżdżamy, wczasy z kotem cz.III
No jasne - się rozumie - na każdym z talerzyków obowiązkowo inny przysmak![]()
milena88 pisze:Tzu pisze:milena88 pisze:a by była ale skoro ... ok poczekam
nie koniecznie, qrcze a może jednak zasugeruj KTale i tak pewno dziś by na pocztę nie poszły
z czego są te talerzyki
![]()
Tzu pisze:milena88 pisze:Tzu pisze:milena88 pisze:a by była ale skoro ... ok poczekam
nie koniecznie, qrcze a może jednak zasugeruj KTale i tak pewno dziś by na pocztę nie poszły
z czego są te talerzyki
![]()
Z tego, co się orientuję, to dzisiaj już nie ma szans, żeby poszły :/ W drodze wyjątku () mogę nadać zestaw jutro rano priorytetem, co ty na to?
A talerzyki są z plastiku - wydaje mi się, że porządnego
milena88 pisze:a to nie przypadkiem melanina?
szkoda ze nie było opcji kt od początkuno cóż
przydały by się..ale cóż życie.. ja bym bardzo je chciała
Tzu pisze:milena88 pisze:Tzu pisze:milena88 pisze:a by była ale skoro ... ok poczekam
z czego są te talerzyki
![]()
Z tego, co się orientuję, to dzisiaj już nie ma szans, żeby poszły :/ W drodze wyjątku () mogę nadać zestaw jutro rano priorytetem, co ty na to?
A talerzyki są z plastiku - wydaje mi się, że porządnego
ja bym była za , tylko nie wiem co inni powiedzą na to
milena88 pisze:Też tak myślę, nikt nie przebija. Poproszę, ile bd kosztował PRIORYTET?
milena88 pisze:w sumie 25zł może być? poproszę pw
ewkaa pisze:A ja myślę, że to nie w porządkuprawdę mówiąc ciągłe zmiany w zasadach bazarków albo niedokładnie określone terminy zakończenia to coś co najbardziej denerwuje mnie na KB
zdarzało mi się nie raz zapisać sobie jakąś aukcję w pamięci wejść w nią ostatniego dnia, tylko po to żeby dowiedzieć się, ze ktoś zakończył ją np. przed czasem
to po co w ogóle ustalać cokolwiek w pierwszym poście
edit: albo zaznaczyajmy ZAWSZE, że jest opcja kup teraz - i to najlepiej niezależnie od tego czy ktoś juz licytował czy nie, bo i tak mi się zdarzyło- nie będzie kłopotów i rozczarowań
a przynajmniej będzie wiadomo w których aukcjach trzeba się szybko decydować czy brać udział czy sobie darować
ewagrz pisze:No właśnie a ja się szykowałam na te talerzyki właśnie na koniec aukcji a tu proszę już ich nie ma.To nie jest w porządku. I mam nadzieję ,że na innych aukcjach tak nie będzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Szymkowa i 5 gości