[WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 09, 2011 13:50 Re: [WRO] piękna czarna 7 tyg COCO, pilnie szuka DT/DS!

Agness78 pisze:No to już jesteśmy "po słowie" z Lolcią81 8) :ok:
To była bardzo miła i owocna rozmowa :D
Myślę, że nasza Coco będzie szczęśliwą koteczką w takim domku :1luvu: :ok:
Bardzo się cieszę i zaraz będę dogadywała szczegóły transportowe z turkawką :ok: :kotek:

Czekam na wieści od Was dziewczyny :)
Mamy nadzieję powitać nową lokatorkę w piątek :D :lol:
Źle jej u nas nie będzie ;) chociaż obawiam się że to będzie kokota pańcia,bo on z nią będzie na początku w domu 24h hihihi :lol:

Lolcia81

Od: Pt sie 05, 2011 11:01

Post » Wto sie 09, 2011 14:25 Re: [WRO] piękna czarna 7 tyg COCO, pilnie szuka DT/DS!

Lolcia81 pisze:
Agness78 pisze:No to już jesteśmy "po słowie" z Lolcią81 8) :ok:
To była bardzo miła i owocna rozmowa :D
Myślę, że nasza Coco będzie szczęśliwą koteczką w takim domku :1luvu: :ok:
Bardzo się cieszę i zaraz będę dogadywała szczegóły transportowe z turkawką :ok: :kotek:

Czekam na wieści od Was dziewczyny :)
Mamy nadzieję powitać nową lokatorkę w piątek :D :lol:
Źle jej u nas nie będzie ;) chociaż obawiam się że to będzie kokota pańcia,bo on z nią będzie na początku w domu 24h hihihi :lol:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: a my czekamy na wiesci i fotki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Cocunia nawet nie wie jaka zniej szczesciara :kotek: :kotek:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Wto sie 09, 2011 14:38 Re: [WRO] piękna czarna 7 tyg COCO, pilnie szuka DT/DS!

Nawet imię ma fajne :)
Moja córeczka jest na etapie kiedy wszystkie maskotki nazywają się Mimi, Fifi, Kiki, Lili itp , hihihi
To i Coco sie spodoba ;)

Lolcia81

Post » Wto sie 09, 2011 14:45 Re: [WRO] piękna czarna 7 tyg COCO, pilnie szuka DT/DS!

Lolcia81 pisze:Nawet imię ma fajne :)
Moja córeczka jest na etapie kiedy wszystkie maskotki nazywają się Mimi, Fifi, Kiki, Lili itp , hihihi
To i Coco sie spodoba ;)

napewno sie spodoba :ok: :ok: :ok:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Wto sie 09, 2011 21:51 Re: [WRO] piękna czarna 7 tyg COCO, pilnie szuka DT/DS!

Ja też bardzo się cieszę że Coco pojedzie do fajnego domku :ok: :ok: :ok: :ok:
Już dziś jej nawet szepnęłam do uszka że w piątek pakujemy walizeczki i w drogę :wink:
Turkawka będzie miała małą śpiewaczkę za pasażera :lol: to sobie dziewczyny pogadają :mrgreen: :ok:
Oto zdjęcia małej z dzisiaj, niestety musiałam poświecić lampą po oczkach bo nie zdążyłam wieczorem-za dnia do niej zajrzeć :oops:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto sie 09, 2011 22:27 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już niedługo jedzie do DS! :)

ale śliczna panienka :) :1luvu: :1luvu: :1luvu:
i chyba urosła od poprzednich fotek :lol:

no to czekamy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Lolcia81

Post » Wto sie 09, 2011 23:00 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już niedługo jedzie do DS! :)

Coco przez te kilka dni bardzo wypiękniała :1luvu: :1luvu: :1luvu: a teraz w domku, to dopiero będzie z niej laleczka!!! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Śro sie 10, 2011 8:24 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już niedługo jedzie do DS! :)

Chyba urosła.... ja myślę bo apetycik to dziewczyna ma 8) :ok:
Zwłaszcza puszeczki jej smakują.... sucha tak sobie :wink: ale od biedy może być... :wink:
Jest kochana... sama bym ją sobie zostawiła z chęcią :oops:

Agness78

Post » Śro sie 10, 2011 8:29 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już niedługo jedzie do DS! :)

A jakie puszki ona je?
Tak sobie właśnie myślę czym by ją tu karmić tak coby nie zbankrutować;) i żeby jej smakowało... i żebym nie musiała tego przez neta zamawiać :lol: tylko gdzies u siebie dostała :)

Lolcia81

Post » Śro sie 10, 2011 8:30 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już niedługo jedzie do DS! :)

Wspaniałe wiadomości :ok: A kicia cudna :1luvu:

nika.wu

Od: Pt paź 29, 2010 13:07

Post » Śro sie 10, 2011 8:33 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już niedługo jedzie do DS! :)

Lolcia81 pisze:A jakie puszki ona je?
Tak sobie właśnie myślę czym by ją tu karmić tak coby nie zbankrutować;) i żeby jej smakowało... i żebym nie musiała tego przez neta zamawiać :lol: tylko gdzies u siebie dostała :)

aaa, już doczytałam w pw ze RC i animonde...
taka ?
http://animonda.pl/koty.php?id=27
:1luvu:

Lolcia81

Post » Śro sie 10, 2011 9:30 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już niedługo jedzie do DS! :)

Animonda Carny jest gicior :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Śro sie 10, 2011 10:00 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już niedługo jedzie do DS! :)

Lolcia81 pisze:

taka ?

Dokładnie tak, kupuje różne smaki ale dla kociaków.
Myślę, że z czasem jak się odkarmi to chyba lepiej przestwić ją tylko na suchą, ale to już wasza decyzja.
Ja jestem zdania że lepiej jest kupić dobrą zbilansowaną karme suchą niż wydawać kasę na mokrę w której nie wiadomo co jest :|
Moje własne koty są tylko na suchej i mają piękne futerka i są zdrowe. Mokrą daję im tylko 1 raz w tygodniu w weeked jako przysmak , 1 saszetka na 3 koty. Oczywiście podjadają też w ciągu tygodnia tyroszkę mięska gotowanego np. z zupy lub rybkę, ale to wszystko jako przysmak w bardzo małej ilości. W końcu też coś im się od życia należy :ok:

Generalnie opienie na temat żywienia są różne. Co wet to inna teoria. Trzeba chyba samemu, na zdrowy rozsądek zadecydować.
No i kot też podpowie jak go żywić :wink:

Agness78

Post » Śro sie 10, 2011 10:01 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już niedługo jedzie do DS! :)

Lolcia81 pisze:

taka ?

A ... taką puszkę ma na 2-3 dni, bo podjada też suchą.

Agness78

Post » Śro sie 10, 2011 10:36 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już niedługo jedzie do DS! :)

no ja tez bym wolala zeby suche jadla bo to tez dla wlascicieli praktycznie, mozesz zostawic np. w upal i nic sie nie dzieje jak do wieczora poleży, itp... no chyba ze masz zarłoka przy którym nic po nałożeniu nie zostaje, hihi.

pozyjemy zobaczymy , będziemy próbować ja przestawić na suche:)

a w animondzie to chyba akurat raczej wiadomo, co jest ? ;) przynajmniej w takim samym stopniu jaka pewnosc mozna miec do suchej?

Pozdrawiam
Mariola

Lolcia81

[poprzednia][następna]