Kasa K.II-213 szt.-WAŻNE INFO s75, POTRZEBNE WSPARCIE :(((((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 05, 2011 23:31 Re: Kasa K.II-213 szt.-JA DZIĘKUJĘ.KASA DZIAŁA DALEJ! WAŻNE s75!

alareipan pisze:Kiedyś Montes przebrnęłam na dogo przez długie i obszerne posty z perspektywy prawniczej i wynikało, że bazarki to też jest takie :wink:

A drugą rzecz już mi tłumaczył ktoś osobiście obeznany w temacie i: darowizny na konto nie mogą przekroczyć rocznie... i teraz nie pamiętam :oops: 2800, albo coś ponad 5000... zresztą nieistotne, bo mówimy tu rocznie o większych pieniądzach. I to już bank może zgłosić do US.

Darowiznę możesz sobie dać jaką chcesz odliczyć ją możesz tylko do pewnej kwoty. :wink: Ale masz rację, nas te kwoty nie dotyczą :)
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie sie 07, 2011 19:11 Re: Kasa K.II-213 szt.-JA DZIĘKUJĘ.KASA DZIAŁA DALEJ! WAŻNE s75!

magaaaa pisze:
magaaaa pisze:No własnie dlatego tak bardzo nie podoba mi sie pomysł ze zbieraniem kasy na konto fundacyjne.

Że jeszcze raz powtórzę i się zaautocytnę :wink:
Aga, spróbujmy na razie bez fundacji, proszę...

dobrze - do momentu, kiedy mamy wybór, nie upieram się przy fundacji.

Jedna z koleżanek sugerowała stowarzyszenie- ja zielona, nie wiem, podrzucam pod dyskusję.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie sie 07, 2011 21:26 Re: Kasa K.II-213 szt.-JA DZIĘKUJĘ.KASA DZIAŁA DALEJ! WAŻNE s75!

XAgaX pisze:
Jedna z koleżanek sugerowała stowarzyszenie- ja zielona, nie wiem, podrzucam pod dyskusję.

A to ma jakieś inne zasady rozliczeniowe?

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pon sie 08, 2011 8:19 Re: Kasa K.II-213 szt.-JA DZIĘKUJĘ.KASA DZIAŁA DALEJ! WAŻNE s75!

alareipan pisze:
XAgaX pisze:

A to ma jakieś inne zasady rozliczeniowe?

właśnie nie wiem... podobno biurokracja z zakładaniem jest mniejsza, ale nigdy się w coś takiego nie bawiłam.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Wto sie 09, 2011 11:41 Re: Kasa K.II-213 szt.-JA DZIĘKUJĘ.KASA DZIAŁA DALEJ! WAŻNE s75!

Witajcie.
Myślałam o przekazaniu pufy dla kota na bazarek na rzecz KK. Tylko czy jest tu ktokolwiek kto ewentualnie mógłby się tym zająć? Chwilowo wyprzedałam się z wszystkich puf,ale prędzej czy później coś powstanie,a ja mam bardzo ograniczone możliwości internetowe. Można ją dodać do już istniejącego bazarku,nie wiem. Jakieś propozycje?
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Od: Wto maja 19, 2009 13:46

Post » Wto sie 09, 2011 11:49 Re: Kasa K.II-213 szt.-JA DZIĘKUJĘ.KASA DZIAŁA DALEJ! WAŻNE s75!

Fundacja a stowarzyszenie: http://administracja.ngo.pl/x/340717

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Wto sie 09, 2011 20:05 Re: Kasa K.II-213 szt.-JA DZIĘKUJĘ.KASA DZIAŁA DALEJ! WAŻNE s75!

phantasmagori pisze:Witam, ja w sprawie rozliczenia bezdomnych kotek z Tychów u Justa&zwierzaki.
Otóż dostałam rozliczenie na maila. Niestety jest w pliku o rozszerzeniu .opd i nie jestem w stanie go otworzyć, a ni wstawić.
Czy ktoś wie jak sobie z tym poradzić? :roll: Mogę też przesłać na maila w takim stanie w jakim jest. :roll:

Mam rozliczenie papierowe "cyknięte" telefonem komórkowym (pliku z rozliczeniem nikt nie był w stanie otworzyć"

Obrazek

Justyna jeszcze raz dziękuje :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto sie 09, 2011 20:11 Re: Kasa K.II-213 szt.-JA DZIĘKUJĘ.KASA DZIAŁA DALEJ! WAŻNE s75!

passa pisze:Witajcie.
Myślałam o przekazaniu pufy dla kota na bazarek na rzecz KK. Tylko czy jest tu ktokolwiek kto ewentualnie mógłby się tym zająć? Chwilowo wyprzedałam się z wszystkich puf,ale prędzej czy później coś powstanie,a ja mam bardzo ograniczone możliwości internetowe. Można ją dodać do już istniejącego bazarku,nie wiem. Jakieś propozycje?

Passo, dziękujemy!
Prosze o pomoc w zrobieniu bazarku na KK.
Ja wyjechanam, nie zrobię teraz.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Śro sie 10, 2011 13:51 Re: Kasa K.II-213 szt.-JA DZIĘKUJĘ.KASA DZIAŁA DALEJ! WAŻNE s75!

magaaaa pisze:
passa pisze:Witajcie.

Passo, dziękujemy!
Prosze o pomoc w zrobieniu bazarku na KK.
Ja wyjechanam, nie zrobię teraz.

Passa, po co szukać daleko, jak ja jestem na miejscu :)
Mam czas i chęci, więc chętnie się tym zajmę.
Szczegóły możemy ustalić na PW, żeby tutaj nie śmiecić.

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Śro sie 10, 2011 14:02 Re: Kasa K.II-209 szt.-JA DZIĘKUJĘ.KASA DZIAŁA DALEJ! WAŻNE s75!

XAgaX pisze:rezerwuję 3 numerki na grudzień br. na kastracje 3 kotek niezamożnej rodziny będących chwilowo na tabletkach - w sumie 540 zł.

Znam lecznice, ktora to zrobi za 450 zł. Oczywiście jesli kotki sa w W-wie

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Śro sie 10, 2011 14:36 Re: Kasa K.II-209 szt.-JA DZIĘKUJĘ.KASA DZIAŁA DALEJ! WAŻNE s75!

Never pisze:
XAgaX pisze:rezerwuję 3 numerki na grudzień br. na kastracje 3 kotek niezamożnej rodziny będących chwilowo na tabletkach - w sumie 540 zł.

Znam lecznice, ktora to zrobi za 450 zł. Oczywiście jesli kotki sa w W-wie

W Niepołomicach pod Krakowem- tu być może pomoże Fundacja PJD, ale zbliżają się kolejne rezerwacje- Wodzisław Śląski i Częstochowa...
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Sob sie 13, 2011 11:34 Re: Kasa K.II-213 szt.-JA DZIĘKUJĘ.KASA DZIAŁA DALEJ! WAŻNE s75!

kaso, ratuj !!!!

z wątku masakry brwinowskiej -> viewtopic.php?f=1&t=129406

Fleur pisze:Słuchajcie, masakra :-(

klatka jest, ludzie są, łapanie ustawione na wtorek - ale Koteria nie pomoże. W tym tygodniu w ogóle odpada, bo się przeprowadzają...

a po tym tygodniu może nie być ludzi :( no i może się coś rozmnożyć...

kombinowałam i jest możliwy PLAN B:
w Pruszkowie na ulicy Działkowej (koło Brwinowa) jest dobrze wyposażona lecznica. pogadałam z panem dr Kopackim - będzie można u nich ciachnąć, również aborcyjnie, i przechować dzikuskę parę dni po operacji. koszt całej akcji dla jednej kotki, łącznie z hospitalizacją - 180 zł (pan dr obniżył ze względu na bezdomność).

Dodatkowym plusem jest jeszcze bliskość tej kliniki. Myślę, że taxi z cmentarza nie byłaby bardzo droga... ew. ze stacji w Pruszkowie? to chyba parę zł.

Rozmawiałam z moim dobrym i kochanym TŻ - zapożyczymy się na ciachnięcie jednej sztuki kotki. Tylko co z resztą?...

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Śro sie 17, 2011 21:46 Re: Kasa K.II-213 szt.-JA DZIĘKUJĘ.KASA DZIAŁA DALEJ! WAŻNE s75!

Magda, ile mamy kasy w Kasie? na razie innych pilnych kotek nie mam, koleżance z Niepołomic postaram się w razie potrzeby pomóc we własnym zakresie bądź z pomocą fundacji.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro sie 17, 2011 21:49 Re: Kasa K.II-213 szt.-JA DZIĘKUJĘ.KASA DZIAŁA DALEJ! WAŻNE s75!

14zł :(

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Śro sie 17, 2011 21:54 Re: Kasa K.II-213 szt.-JA DZIĘKUJĘ.KASA DZIAŁA DALEJ! WAŻNE s75!

magaaaa pisze:14zł :(

to raczej w Brwinowie niewiele pomożemy :( wsparcie pilnie potrzebne- zaraz uaktualnię tytuł.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

[poprzednia][następna]