Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jadziaII pisze:Wiesio podzieki przyjal ale mowi ze ma juz tego pelne kieszenie
terenia1 pisze:Szczegółowa rozpiska ostaniej faktury z Almavetu wystawionej w dn. 02.08.11r. na kwotę 1325zł.
KOTKA MARY
87zł - pobranie krwi, venflon, kroplówki, hospitalizacja, badania krwi, K/D saszetki
terenia1 pisze:Szczegółowa rozpiska ostaniej faktury z Almavetu wystawionej w dn. 02.08.11r. na kwotę 1325zł.
KOTKA MARY
87zł - pobranie krwi, venflon, kroplówki, hospitalizacja, badania krwi, K/D saszetki
MIODEK
659zł - badania krwi (morfologia+biochemia), hospitalizacja, kroplówki, leki, operacja, dieta i/d saszetki 2 opakowania, suche jedzonko 1,5kg, diarsanylx2, pro kolin, kontrolne badania krwi (morfologia, triglicerydy), 8 saszetek specjalistycznego jedzonka
niejadka kotka schroniskowa
190zł - hospitalizacja 80zł+leki i kroplówka 45zł+morfologia 20zł+venflon, kroplówka,eutanazja i utylizacja 45zł
KLIMEK
35ZŁ trichonidazol
FUKSIK
62ZŁ - morfologia, leki,pro kolin
BIEDRONEK
78ZŁ morfologia, pobranie, test na białaczkę, panaveyxal
koty ze schroniska
20zł badanie kału
BELMONDO
159ZŁ - usunięcie kamienia nazębnego w znieczuleniu wziewnym, badania krwi (kreatynina, mocznik), kroplówka
35zł duży prokolin
balbina38 pisze:terenia1 pisze:No i tak co mamy jeszcze do zapłacenia i do wpłacenia na konto:
Ostatnio wyczyściłam kocio chatkową skarbonkę uzbierało się 385zł 40 gr
w skarbonce było też sporo karteczek, i wypiszę co i jak się tam znalazło:
20zł Cookie dla Biedrona
50zł Mara dla Biedrona
65zł Agata
100zł Agata
25zł The Shops
7 zł Agata
Beatka nie wiem ile![]()
50 zł była karteczka z adnotacją na Biedronka
Dorota Wojciechowska pisze::evil: A do Chatki wraca GapaPani idzie do szpitala a ponadto ta astma alergiczna ją wykancza
jadziaII pisze:Dorota Wojciechowska pisze::evil: A do Chatki wraca GapaPani idzie do szpitala a ponadto ta astma alergiczna ją wykancza
Jaka Gapa - jak wyglada.
Bo ja juz dawno jeszcze z Dabrowszcakow to Gape wyadoptowalam do Grzymkow do Siemianowic - mam nadzieje ze to zbieg imion.
A tak wogole to kto ma astme pan czy Gapa?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 184 gości