K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 09, 2011 7:57 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

lutra pisze: Zlloty, z ogłoszeniami jest tak: adresy dziewczyn są w pierwszym poście. Należy do nich wysłać w jednym mailu TEKST + zdjęcia (lub link do zdjęć) - to bardzo ułatwia pracę i bez tego nie ogłaszają kotów, takie są ustalenia. Myślę, wierzę, że pomogą.
W tym miejscu jeszcze raz b. dziękuję za ogłaszanie, bo bez tego to byśmy se mogli te koty w słoiku trzymać.

Kisiel budyń czy galaretka ??

Jak się czuje Julek i Ruda ??
Głaski dla Baby :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Wto sie 09, 2011 8:15 przez Etiopia, łącznie edytowano 1 raz
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Wto sie 09, 2011 7:57 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Zlloty pisze:Czy, jeśli przygotuję ogłoszenie ze zdjęciami, to moglibyście wrzucić je w odpowiednie miejsca? [/b]Sam wrzuciłem na gumtree, a nie znam zbyt wielu innych stron.

w pierwszym poście masz listę osób ogłaszających z adresami mailowymi, wysyłasz zdjęcie i tekst z prośba o wystawienie i już :)
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Wto sie 09, 2011 8:00 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Aha, i po wyadoptowaniu kota proszę przesyłać informację, że kot poszedł do domu, żeby dziewczyny nie pracowały na marne. Ja też proszę o mail z ogłoszeniem i info o adopcji, wtedy lepiej kota kojarzę.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto sie 09, 2011 8:00 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Lutro, czy jeśli wizyta wet od dr Dudy, nie bedzie mozliwa, zadzwonisz do Marvexu i umówisz odwiedziny w kociarni na środe?
Moge przyjść do kociarni o kazdej porze po 17.30
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto sie 09, 2011 8:08 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Katgral, Lutro, Miszelino i inna wierchuszko:
A propos ogłoszeń.
W praktyce okazało się, że nie daję rady z bieżącym ogłaszaniem na Animalii. Ponieważ nie chcę utrzymywać fikcji, proszę, aby ktoś przejął ode mnie ten portal.
Allegro ogłaszam po staremu.

Na Animalii trzeba przed wstawieniem odchudzać wszystkie zdjęcia do 100kb. Niestety nie da się ogłoszeń wznawiać, gdy spadną na dziesiątą stronę, trzeba je pisać jeszcze i jeszcze raz.
Przy moim stadzie oraz innych sprawach osobistych naprawdę nie dam rady.

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Wto sie 09, 2011 8:26 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Patrząc na to, jak trudno było znaleźć zastępstwo za część portali kitkowej, myślę, że zwyczajnie trzeba odpuścić animalię na ten czas... Oczywiście, to nie jest wyrzut, każdy robi ile może i na ile ma czasu. Wszyscy wiemy, że doba ma 24 h, a świat nie składa się z samych kotów.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Wto sie 09, 2011 8:31 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

lutra pisze:Zlloty, z ogłoszeniami jest tak: adresy dziewczyn są w pierwszym poście. Należy do nich wysłać w jednym mailu TEKST + zdjęcia (lub link do zdjęć) - to bardzo ułatwia pracę i bez tego nie ogłaszają kotów, takie są ustalenia. Myślę, wierzę, że pomogą.
W tym miejscu jeszcze raz b. dziękuję za ogłaszanie, bo bez tego to byśmy se mogli te koty w słoiku trzymać.

O, o, właśnie o to mi chodziło, dziękuję Lutro i przyłączam się do podziękowań za ogłaszanie. :ok:

Zlloty

Od: Pon cze 13, 2011 7:34

Post » Wto sie 09, 2011 8:33 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

lutra pisze:Patrząc na to, jak trudno było znaleźć zastępstwo za część portali kitkowej, myślę, że zwyczajnie trzeba odpuścić animalię na ten czas... Oczywiście, to nie jest wyrzut, każdy robi ile może i na ile ma czasu. Wszyscy wiemy, że doba ma 24 h, a świat nie składa się z samych kotów.

Może tymczasem uda mi się z doskoku coś czasami wrzucić. Ale docelowo trzeba poszukać kogoś, kto solidnie się tym zajmie.

A co się dzieje z Filipem? To mój czarny maluch chrześniak. Nigdzie nie znajduje o nim wzmianki...

Annazoo

Post » Wto sie 09, 2011 8:35 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Filipek jest u katgral, ale z racji tego, że koty katgral za nim nie przepadają, to dziś trafi do nas.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Wto sie 09, 2011 8:41 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

lutra pisze:Filipek jest u katgral, ale z racji tego, że koty katgral za nim nie przepadają, to dziś trafi do nas.

Dzięki za info. Chętnie go wystawię na Allegro, jak już będziesz miała fotki.

Annazoo

Post » Wto sie 09, 2011 8:46 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Annazoo pisze:
lutra pisze:Patrząc na to, jak trudno było znaleźć zastępstwo za część portali kitkowej, myślę, że zwyczajnie trzeba odpuścić animalię na ten czas... Oczywiście, to nie jest wyrzut, każdy robi ile może i na ile ma czasu. Wszyscy wiemy, że doba ma 24 h, a świat nie składa się z samych kotów.

Może tymczasem uda mi się z doskoku coś czasami wrzucić. Ale docelowo trzeba poszukać kogoś, kto solidnie się tym zajmie.

A co się dzieje z Filipem? To mój czarny maluch chrześniak. Nigdzie nie znajduje o nim wzmianki...

hej, Filipek tak jak napisała lutra jest do dzisiaj u mnie, potem u Niej. maluch nie miał jeszcze ogłoszeń bo nie był szczepiony w związku z długotrwałym odrobaczaniem, poza tym zdarzył mu się u nas mały wypadek na schodach i musiał dojść do siebie:(

Ale teraz jest wszystko ok, urósł strasznie, dzisiaj idzie do Amelki :crying: :crying: :crying: serce mi krwawi, ale rozsądek mówi że tak będzie dla niego lepiej. Moje koty delikatnie mówiąc go nie akceptują :( cały dzień siedzi zamknięty sam w pokoju, energia go rozsadza (obawiam się że z pięknego mieszkania Amelki i Kasi zostaną wióry :))

maluch ma już zdjęcia i w tym tygodniu będę wysyłała teksty do ogłoszeń
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Wto sie 09, 2011 8:49 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

katgral pisze:
Annazoo pisze:

hej, Filipek tak jak napisała lutra jest do dzisiaj u mnie, potem u Niej. maluch nie miał jeszcze ogłoszeń bo nie był szczepiony w związku z długotrwałym odrobaczaniem, poza tym zdarzył mu się u nas mały wypadek na schodach i musiał dojść do siebie:(

Ale teraz jest wszystko ok, urósł strasznie, dzisiaj idzie do Amelki :crying: :crying: :crying: serce mi krwawi, ale rozsądek mówi że tak będzie dla niego lepiej. Moje koty delikatnie mówiąc go nie akceptują :( cały dzień siedzi zamknięty sam w pokoju, energia go rozsadza (obawiam się że z pięknego mieszkania Amelki i Kasi zostaną wióry :))

maluch ma już zdjęcia i w tym tygodniu będę wysyłała teksty do ogłoszeń

:ok: za Filipka :)
To jednak moi rezydenci są bardzo wyrozumiali, ciepli i otwarci na nowych.

Annazoo

Post » Wto sie 09, 2011 9:12 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

lutra pisze:świat nie składa się z samych kotów.

8O

głowę bym dała, że z samych... ale skoro wierchuszka twierdzi inoczej... 8)

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Wto sie 09, 2011 9:15 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Kocuria pisze:

8O

Noo, najpierw trzeba na te koty zarobić :wink:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto sie 09, 2011 9:21 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

miszelina pisze:
Kocuria pisze:

8O

Noo, najpierw trzeba na te koty zarobić :wink:

taki tam drobiazg, technikalium :lol:

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

[poprzednia][następna]