Annazoo pisze:lutra pisze:Patrząc na to, jak trudno było znaleźć zastępstwo za część portali kitkowej, myślę, że zwyczajnie trzeba odpuścić animalię na ten czas... Oczywiście, to nie jest wyrzut, każdy robi ile może i na ile ma czasu. Wszyscy wiemy, że doba ma 24 h, a świat nie składa się z samych kotów.
Może tymczasem uda mi się z doskoku coś czasami wrzucić. Ale docelowo trzeba poszukać kogoś, kto solidnie się tym zajmie.
A co się dzieje z Filipem? To mój czarny maluch chrześniak. Nigdzie nie znajduje o nim wzmianki...
hej, Filipek tak jak napisała lutra jest do dzisiaj u mnie, potem u Niej. maluch nie miał jeszcze ogłoszeń bo nie był szczepiony w związku z długotrwałym odrobaczaniem, poza tym zdarzył mu się u nas mały wypadek na schodach i musiał dojść do siebie:(
Ale teraz jest wszystko ok, urósł strasznie, dzisiaj idzie do Amelki

serce mi krwawi, ale rozsądek mówi że tak będzie dla niego lepiej. Moje koty delikatnie mówiąc go nie akceptują

cały dzień siedzi zamknięty sam w pokoju, energia go rozsadza (obawiam się że z pięknego mieszkania Amelki i Kasi zostaną wióry

)
maluch ma już zdjęcia i w tym tygodniu będę wysyłała teksty do ogłoszeń