Myszolandia pisze:
A wczoraj wycinałam z niektórych tych fot profilki Misi i mówię ,to i całe foty zapodam
Jeszcze inny jęzorek mam,O !
Mysiu

Moderator: Estraven
Myszolandia pisze:
A wczoraj wycinałam z niektórych tych fot profilki Misi i mówię ,to i całe foty zapodam

kristinbb pisze:Doberek wieczorny
kalair pisze:Myszolandia pisze:A wczoraj wycinałam z niektórych tych fot profilki Misi i mówię ,to i całe foty zapodam
Slodki!
Danusia pisze:Myszolandia pisze:
ojejuniu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kociara82 pisze:Mysia nam jezyk pokazujeo zesz ty no!
bozena640 pisze:Myszolandia pisze:Moje Miłości wspominkowo
Mysiu![]()
![]()
języczek do schrupania
![]()
![]()
bozena640 pisze:Myszolandia pisze:
Mysiu![]()
![]()
![]()
![]()

, do zakochania jeden krok Myszolandia pisze:popatrzyli na siebie,Pit chcial ją dotknąć ,Miśka zwiała i finito
Justa&Zwierzaki pisze:
Ach te spojrzenia, do zakochania jeden krok
Danusia pisze:Myszolandia pisze:popatrzyli na siebie,Pit chcial ją dotknąć ,Miśka zwiała i finito
aaa![]()
czyli jeszcze nie czas na spotkanie bliskiego stopnia
Danusia pisze:
i co dalej??????
juana pisze:
ja to się zastanawiam, czy Pitowi tez się oczy tak świecą![]()
Szkoda, że i jemu fotki nie cyknęłaś z przodu...
Kociara82 pisze:ach te koty, tymi swoimi spojrzeniami rozkochuja w sobie nas z taka latwoscia...
Myszolandia pisze:Kociara82 pisze:ach te koty, tymi swoimi spojrzeniami rozkochuja w sobie nas z taka latwoscia...
Mój Misior nieraz jak spojrzy tylko tymi wysepiajacymi ślepkami to odlatuję i kiedys sobie obiecałam,że jej nie rozpieszczę,eheś,pogadam se do cioci Oli jak ja głowa zaboli
DOBRANOCKA WSIEM
. I mam tak samo- tylko spojrzy na mnie jak jem i Asia na paluszku biały serek, który właśnie je- daje polizać biednemu wygłodzonemu kotkowi 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 11 gości