„W Polsce skumulowały się trzy najgorsze zarazy: PiS, KK i coronawirus.” „Patrząc na naszych obecnych polityków mogę stwierdzić, że najwięcej kultury jest w serze, jogurcie i kefirze.” „Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim, to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem”. - Władysław Bartoszewski „Cienia i wolności nie przydepniesz butem”.- Antoni Regulski „Pobożność jest niezwykle ważna, ale rozumu nie zastąpi”. - Ks. Józef Tischner „Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek
Tych, którym szczęście w licytacji nie dopisało zapraszam następnym razem. Jak tylko zorganizuję odpowiednie pojemniczki postaram się zrobić następny olejkowy bazarek.
Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.
Dziękuję za błyskawicznie wpłaty: Bianka 4, taizu, mamut i Ja-Ba Po 15-tej poszły paczuszki do: Bianka 4, taizu, mamut i myślę, że najpóźniej w środę będą u Was.
Ja-Ba bardzo przepraszam, że do Ciebie przesyłka pójdzie jutro, ale nasz pracowy dostawca internetu miał awarię i nie zdążyłam spisać Twojego adresu.
taizu, dziękuję nadpłata pójdzie dla Ślepaczków, dziękuję .
Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.
Melduję, że olejek do mnie właśnie dotarł. Amika6 - bardzo dziękuję.
A 8-mio dziękuje za niespodziankę
„W Polsce skumulowały się trzy najgorsze zarazy: PiS, KK i coronawirus.” „Patrząc na naszych obecnych polityków mogę stwierdzić, że najwięcej kultury jest w serze, jogurcie i kefirze.” „Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim, to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem”. - Władysław Bartoszewski „Cienia i wolności nie przydepniesz butem”.- Antoni Regulski „Pobożność jest niezwykle ważna, ale rozumu nie zastąpi”. - Ks. Józef Tischner „Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek