Ale bym miała śliczne dziewczyny.Miluni bym jeszcze parę rudych plamek dorobiła,byłaby tri.A na pazurki cyrkonie.....No co? W końcu to dziewczynki. Ale dość żartów.Jak mój faworyt? Arielek.
Ona jedna zareagowała zaciekawieniem-Pynia głucha, to nawet nie słyszała, a Antosia-widać po minie -co mysli o takim graniu-nawiasem mówiąc rzępolili okrutnie!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
U nas w ubiegłym roku też średnio co tydzień dawała koncert podwórkowy taka "kapela". Grali trzy kawałki na krzyż, ale za to jak głośno, i jak do tego fałszowali
Kurczę-u nas to nawet nie kapela-ot Rom rzęgolił na akordeonie, a Romka stała i gapiła sie w okna, przy okazji podeptali kwiatki, bo łazili od strony ogrodu-aż dziwię się, że joby nie leciały , ale i pieniądze nie leciały, bo i za co?
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"