Rys probowal zjesc wroga,
Gucio schowal sie do czarnej dziury kociej-pod stolem na krzesle sie czai,
Smakusia dala sie 2razy przejechac grzebieniem i jej siersc juz jest ok

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Ja nawet trochę nie mam. Na brzuszku, bo sobie wylizałam. To z nerwów
![]()
![]()
![]()
Fasolka
halbina pisze:anulka111 pisze:Ide zajrzec
wiem, że masz problem... szkoda, bo filmiki są super...
http://www.cda.pl/video/1801465/Wyjatkowo-udana-kompilacja-z-kotami
http://www.cda.pl/video/1769654/I-jak-tu-nie-kochac-kotow
anulka111 pisze:U mnie bez szans.....gg i multimedia mi nawalaja-zero szans na obejrzenie.
Mysle ,ze jest mi lepiej ,bo przodu juz nie cuzje,znajome pogorzelisko na plecach dalej siedziIde dzis do lekarki
![]()
Koty parapetujaRys zwial na wewn.parapet jak ciezarowka jechala po ulicy halasujac straszliwie na progach
Ragdolki wtedy ewakuowaly sie do kuchni na wszelki wypadek
mar9 pisze:anulka111 pisze:U mnie bez szans.....gg i multimedia mi nawalaja-zero szans na obejrzenie.
Mysle ,ze jest mi lepiej ,bo przodu juz nie cuzje,znajome pogorzelisko na plecach dalej siedziIde dzis do lekarki
![]()
Koty parapetujaRys zwial na wewn.parapet jak ciezarowka jechala po ulicy halasujac straszliwie na progach
no i słusznie, jeszcze by ten ryczący potwór cuś złego zrobił ślicznym puchatkom
anulka111 pisze:mar9 pisze:anulka111 pisze:U mnie bez szans.....gg i multimedia mi nawalaja-zero szans na obejrzenie.
![]()
no i słusznie, jeszcze by ten ryczący potwór cuś złego zrobił ślicznym puchatkom
U puchatych panuje nasladownictwo-jak jedne wieje-to reszta tezNajczesciej wiejacym jest Gucio,a pierwszym ,ktory zawraca Rys
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 15 gości