K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 07, 2011 21:08 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Zlloty pisze:
Czy AFN refunduje (o ile w ogóle) faktury również od innych weterynarzy? Mógłbym zawieźć matkę do vetki w okolicy, zamiast przebijać się przez cały Kraków.

O to musisz pytać Agę, ale biorąc pod uwagę liczbę własnych tymczasów, to pewnie będzie trudne. Ja nie mam absolutnie żadnej mocy decyzyjnej w tej sprawie. Wiem, że jest możliwość przetrzymania u dra Komendy, tylko muszę go wcześniej uprzedzić. Jeśli chodzi o kwestie finansowe, to musisz zwrócić się do Agi, ale patrz wyżej.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Nie sie 07, 2011 21:15 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

lutra pisze:Jest miejsce u Komendy dra. Zlooty, daj znać, czy chcesz tam kociaki wyekspediować...

Hej, dzwoniłaś z innego numeru, dlatego nie poznałem. Co do miejsca - nie mam pojęcia co to, ale mogę tam koty zawieźć w każdej chwili.

Zlloty

Od: Pon cze 13, 2011 7:34

Post » Nie sie 07, 2011 21:37 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

queen_ink pisze:
miszelina pisze:Kali jest w najgorszym stanie, nie wiem, co mu dać, żeby zaskoczył. Najbardziej kicha.

Łiskacza? Rybę?
A może on n leczenie szpitalne powinien jechać?

Moja współlokatorka miała kotkę niejadkę [pnn] i co by się nie działo to ładnie jadła sanabelle dental oraz podgrzewane saszetki.. o wiele intensywniej pachną.

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Nie sie 07, 2011 22:21 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

I znowu, kurna, leje, u mnie solidnie :|

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Nie sie 07, 2011 22:52 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

halo halo
jestem pierwszy raz na forum wiec prosze o wyrozumialosc:)
bylam do tej pory dwa razy na kociarni z kocuria i sie dopiero ucze ale zglaszam sie na ochotnika do opieki nad kociarnia, moge wieczorami od pn do czwartku dwa razy w tygodniu. jesli bede potrzebna to nr 726384990 justyna
mam doriana na tymczasie ladnie sie socjalizuje:)

britta

Od: Śro sie 03, 2011 21:30

Post » Pon sie 08, 2011 6:54 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Czy moglibyście na swoich profilach FB udostępnić ogłoszenie o znalezionej wczoraj kotce?

http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zg ... Z303901379

Zlloty

Post » Pon sie 08, 2011 8:36 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

britta pisze:halo halo
bylam do tej pory dwa razy na kociarni z kocuria i sie dopiero ucze ale zglaszam sie na ochotnika do opieki nad kociarnia, moge wieczorami od pn do czwartku dwa razy w tygodniu. jesli bede potrzebna to nr 726384990 justyna

mojego chrześniaka? :1luvu:
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Pon sie 08, 2011 8:45 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Dziekuje za zgłoszenie, ale te terminy sa akurat na razie obsadzonei i to czasem podwójnie. Najwiekszy problem stanowia terminy poranne :(
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon sie 08, 2011 9:05 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

W dobrym wecie dziś nie ma w ogóle miejsca. Mam dzwonić jutro rano, może coś się zwolni.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Pon sie 08, 2011 9:34 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

miszelina pisze:

Dziekuje za zgłoszenie, ale te terminy sa akurat na razie obsadzonei i to czasem podwójnie. Najwiekszy problem stanowia terminy poranne :(

właściwie to my byśmy chętnie skorzystali - coraz częściej trudno pogodzić inne obowiązki z dyżurem na kociarni, dlatego jeśli byłaby możliwość przejęcia tego dyżuru, to byłoby nam to bardzo na rękę..

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Pon sie 08, 2011 9:37 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Leone pisze:
miszelina pisze:

właściwie to my byśmy chętnie skorzystali - coraz częściej trudno pogodzić inne obowiązki z dyżurem na kociarni, dlatego jeśli byłaby możliwość przejęcia tego dyżuru, to byłoby nam to bardzo na rękę..

To bardzo Was prosze, skontaktujcie sie z britta i przekazcie jej (oraz mnie), od kiedy moze zaczać.
Obrazek

miszelina

Post » Pon sie 08, 2011 10:08 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Czy ktoś może podjechać z Renatą do dr Dudy, jeden z maluchów znów kiepsko? Ja mogę po 17, Zlloty najwcześniej o 16.
Bardzo proszę.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Pon sie 08, 2011 10:29 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Ja niestety nie dam rady, siedze w pracy do 17.30
Obrazek

miszelina

Post » Pon sie 08, 2011 10:30 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Już, pojedzie pan Krasek.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Pon sie 08, 2011 10:33 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Dzisiaj jadę z kotką i maluchem do veta na przegląd, więc jeśli potrzebny jest jakiś transport, to proszę dać znać wcześniej, żebym mógł sobie grafik ułożyć.

Zlloty

[poprzednia][następna]