Dobry

Żyjemy

Fischerek

Mister Obiektywu

Zakraplamy znowu oczka, poza łzawieniem nic się nie dzieje.

Full

Faxe

Czarne chłopaki zdrowe jak konie

Szykujemy się pomału do odjajcania

Chyba że się jakieś domy trafią szybciutko
Porobiłam w zeszłym tygodniu nieco ogłoszeń chłopakom... telefon był jeden...

Foster

Tu najsłabiej - cały czas na antybiotyku

Dodatkowo ma jakieś zaszłości stawowe po calici - w zeszłym tygodniu wyraźnie bolały go stawy/łapy, ledwo łaził. Dostaje w związku z tym jakiś preparat na chrząstki, jest lepiej. Ma już niestety serdecznie dość tego całego leczenia, raczej się nie da o nim powiedzieć, że jest 'proludzki'

No i wzrostem to on nie grzeszy... Dziecko Specjalnej Troski
Dameska cała (tfu, tfu, tfu) - codziennie jej wstawiam mówkę, że ma na siebie uważać

Mamysz siedzi w sypialni i o dziwo chwilowo jest spokój

Za to tyje na potęgę
Brzdąc jest wieeeelki - zaraz przerośnie Taćkę

Baśka też postanowiła podrosnąć trochę, ale do brata to jej daleko...
Rezydentki jak pączki w maśle - wszystkie trzy

I tylko...
Tatuś... niestety parę dni temu uciekł

Dał nogę przez drzwi, jak wracałam od weta. Transporter jest spory - drzwi muszę dość szeroko otworzyć, a drzwi na klatkę też akurat były otwarte, ktoś wchodził... Mieszkam na parterze, zanim odstawiłam transporter i wyleciałam na zewnątrz, po Tatusiu już nawet śladu nie było

Łażę wieczorami i każdego kota oglądam, ale Tatuś miał bardzo szczególne podejście do ludzi... nawet w mieszkaniu wylazł dopiero po kilkunastu dniach. A nikt obcy go nie widział, poza Szalonym Kotem

Jestem w kontakcie z okolicznymi karmicielkami, bo jeśli ktoś ma szanse go zauważyć, to tylko one

Na razie nie zauważono dodatkowej paszczy do wykarmienia, ale sądząc po okolicznych dzikach, to małe stado by się wykarmiło bez zwracania niczyjej uwagi

Mam nadzieję, że się zadekował gdzieś rozsądnie i w końcu go namierzę. Jak na centrum miasta, to okolica jest bezpieczna i przyjazna, a on w końcu był kotem wolnożyjącym... Co nie zmienia faktu, że czuję się wyjątkowo podle