Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon sie 08, 2011 9:36 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

ło boza jakie cuuuudne kociałka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Pon sie 08, 2011 9:38 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

Wielbłądzio pisze:Krowy moje :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Widać nie do końca się jeszcze obudziłam, bo po przeczytaniu tytułu zadziwiłam się, dlaczego uważasz, że jestem goła, skoro właśnie jestem w robocie i - SŁOWO DAJĘ - siedzę tu kompletnie ubrana :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk:

Zofia&Sasza pisze:EMIREK:Obrazek

Przepraszam, że to zauważyła: ale to typowa ręka kociary. Też mam czasem takie sznyty. A Wy? :lol: :lol: :lol:

Krowy cudne! Mniam mniam! :1luvu:
Jedzą pewnie jak smoki, nie jak krowy?
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pon sie 08, 2011 9:41 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

joshua_ada pisze:
Wielbłądzio pisze:Krowy moje :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Widać nie do końca się jeszcze obudziłam, bo po przeczytaniu tytułu zadziwiłam się, dlaczego uważasz, że jestem goła, skoro właśnie jestem w robocie i - SŁOWO DAJĘ - siedzę tu kompletnie ubrana :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk:

Zofia&Sasza pisze:EMIREK:Obrazek

Przepraszam, że to zauważyła: ale to typowa ręka kociary. Też mam czasem takie sznyty. A Wy? :lol: :lol: :lol:

A tu Cię zaskoczę :twisted: ślady są po psie :wink: Baaardzo wystraszonej malutkiej suni.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon sie 08, 2011 9:52 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

joshua_ada pisze:(...)

Hmm, żadnych SMOKÓW akurat nie chciałabym wywoływać nadaremnie :wink: , ale fakt, żrą jak dzikie świnie. Wychodzi minimum trzy 100-gramowe porcje mokrego dziennie (Sheba, Cosma, Miamor - dawałam co miałam, na razie chociaż nie wybrzydzają :)) plus dosyć sporo suchego. Na dzień dzisiejszy kocięcego jedzenia nie mamy już ani deka, będziemy jeść dorosłe i czekać na przesyłkę z Animalii (AgaPap :1luvu: :1luvu: :1luvu: ).
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon sie 08, 2011 9:55 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

:ryk: :ryk: :ryk: czasem to az wstyd ludzie tak podejrzliwie na mnie patrza jakby mysleli ze sie tne :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Pon sie 08, 2011 9:57 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

ogonia pisze:Przepraszam, że to zauważyła: ale to typowa ręka kociary. Też mam czasem takie sznyty. A Wy? :lol: :lol: :lol:

:ryk: :ryk: :ryk: czasem to az wstyd ludzie tak podejrzliwie na mnie patrza jakby mysleli ze sie tne :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kiedyś tymczas zrobił mi sznytę dokładnie w miejscu na nadgarstku gdzie podcina się żyły. Goiło się długo, wyglądałam zapewne dziwnie :roll:
Dziś już nic nie widać na szczęście :D
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pon sie 08, 2011 10:40 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

Obie krowki przepiekne :1luvu: Ale Bratek jakos szczegolnie mi sie spodobal :1luvu: (ale nie chce! nie wciskac, bo wezme, a ja naprawde nie moge)

a sznyty na rekach, owszem miewam 8) ale ostatnio czesciej po szczurzych pazurkach niz po kocich. Glebokosc, dlugosc i ilosc zadrapan jest podobnna jak po kotach :twisted:
ale na szczescie jeszcze nikt mnie nie posadzal o ciecie sie, choc w okolicy nadgarstka zazwyczaj mam te najglebsze zadrapania :roll:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pon sie 08, 2011 14:14 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

Ja też zagustowałam w Bratusiu, ale ja to dlatego, że jest bardzo podobny do mojego zeszłorocznego Maluta :1luvu:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon sie 08, 2011 19:14 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

Żyją 8)
Obżarły się, wybawiły i śpią.
Nunka przesiaduje na parapecie nad klatką i wpatruje się w jej ruchomą zawartość. Chyba poczuła wspólnotę gatunkową :mrgreen:

Właśnie do nich zamuczałam i oba podniosły łebki. Zosiu, czy Ty jesteś na 100% pewna, że pobyt u wielbłąda takiego jak ja wyjdzie im na zdrowie :oops: ?

Wielbłądzio

Post » Pon sie 08, 2011 19:22 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

Zaznaczę sobie 8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon sie 08, 2011 19:36 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

bubor pisze:Zaznaczę sobie 8)

Tylko takiego złapać i wykastrować :roll:
:mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Pon sie 08, 2011 19:40 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

Wielbłądzio pisze:

Znaczy się mnie ? 8O :strach:

bubor

Post » Pon sie 08, 2011 19:42 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

bubor pisze:
Wielbłądzio pisze:

A co myślałeś, że można tak sobie bezkarnie posikiwać :twisted: ? Jak znaczysz, tzn. że najwyższy czas :smokin:

Wielbłądzio

Post » Pon sie 08, 2011 19:44 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

Wielbłądzio pisze:
bubor pisze:
Wielbłądzio pisze:

A co myślałeś, że można tak sobie bezkarnie posikiwać :twisted: ? Jak znaczysz, tzn. że najwyższy czas :smokin:

:strach: :strach: :strach:

bubor

Post » Pon sie 08, 2011 19:48 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

Krowiej drzemki byłoby na tyle. Jeden znów żre, a drugi szaleje z myszką.

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]