Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hańka pisze:Miesza mi w głowie jedna ikonka...na 3. fotce to walka jest? Ja myślałam, że miłość!
Birfanka pisze:Powiedz to Cesarzowej![]()
Nigdy nie byla wylewna, i o ile z wiekiem zaczela miewac napady miziastosci w stosunku do ludzi, to bez innych kotow doskonale by sie obeszla
Birfanka pisze:Nie tyle sie laskawie pozwala adorowac, co raczej znosi jego czulosci, najczesciej z wysilkiem![]()
I to wtedy, kiedy w ogole znosi, bo najczesciej sie opedza, albo w najlepszym wypadku, jak on sie np. przysiada do niej, to ona sie podnosi i oddala, dosc demonstracyjnie... chyba nigdy jeszcze nie widzialam, zeby to ona sie pierwsza przysiadla do niego, na drapaku np.
Widac przeciez jej wyraz twarzy na fotach? Jak nie wkurzenie, to cierpietnicwo, ew. rezygnacja, ale zachwytu tam nie ma.
anulka111 pisze:Moj Rys obejmuje łapkami i ludzi i koty.
U Smakusi nie zauwazylam zachwytu,jak wielka lapa jak pol jej glowy ja obejmuje![]()
ZapolujeBirfanka pisze:anulka111 pisze:Moj Rys obejmuje łapkami i ludzi i koty.
U Smakusi nie zauwazylam zachwytu,jak wielka lapa jak pol jej glowy ja obejmuje![]()
![]()
Fote, fote prosze !!!
Hańka pisze:(...) A moje laluny, jak się położą pół metra od siebie to sukces jest
Wojtek pisze:Hańka pisze:(...) A moje laluny, jak się położą pół metra od siebie to sukces jest
Jak u nas
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Marmotka, PanPawel i 56 gości