Tak mi się cytat z misia przypomniał a'propos doborowego towarzystwa: "Przegrać z Tob to jak wygrać"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ag_konin pisze:Taxi miała wczoraj testy paskowe na białaczkę robione - pozytywne... a czekał na nią dom
Mamy problemy z Klakierkiem teraz, dam znać jak będzie wiadomo co mu jest, ma straszną biegunkę, kał poszedł do badania.
Po za tym Ramzes doczekał się domku, wczoraj odjechał a nie wiem czy jest napisane, Sziba pojechała przedwczoraj do Ślesina!
2:2 jak widać...
cynamon i wanilia pisze:na pewno jest jakieś świństwo - przed maluchami, które trafiły do nas odszedł cały miot. potem nie były maluchy przyjmowane przez jakiś czas. potem nasze. u nas odeszły Ramirez i Gomezik, w schronie Zosia. a skoro, jak się okazuje, są dorosłe nieszczepione koty, to one też mogą zaniemóc, niekoniecznie może odejść, oby.
Ag_konin pisze:Dziękujemy!
Ze szczepieniami trochę ja przypilnowałam trochę. Marcysia, Wanilia i chyba Rataj dzisiaj miały szczepienia a Kontrol i Szift po testach białaczkowych będą mieć.
Sytuacja nie może się powtórzyć przecież!
Ag_konin pisze:Przypominam, że głosowanie nadal trwa, a my jesteśmy w tyle
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 121 gości