Dyzia, Lenka, Bazyl, Jovi, Kostek - znowu tymczasy

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie lip 31, 2011 20:18 Re: Dyzia, Łatka, Lenka, Bazyl i Jovi - Lenka robi miny :-)

Bazyliszkowa pisze:Śliczne stadko. Choć siły są w nim nierówne: trzy dziewczyny i tylko dwóch chłopaków :wink:

Z której strony by nie spojrzeć to przy nieparzystej liczbie ogonów zawsze tak będzie :ryk:

Nie to co u nas - całkowita równowaga :twisted: Przy szósteczce to nie dziwota :mrgreen:

A stadko śliczne, potwierdzam :ok: Proszę pomiziać całą gromadkę :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Nie lip 31, 2011 21:07 Re: Dyzia, Łatka, Lenka, Bazyl i Jovi - Lenka robi miny :-)

barba50 pisze:A stadko śliczne, potwierdzam :ok: Proszę pomiziać całą gromadkę :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty:

Podłączam się w całości ;) :)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Nie lip 31, 2011 21:37 Re: Dyzia, Łatka, Lenka, Bazyl i Jovi - Lenka robi miny :-)

To prawda - stado nieparzyste i koteczek więcej. Ale układ się sprawdza już od jakiegoś czasu.
Stado wymiziane i pozdrowione. Dało się wieczorem sfotografować tak:
Obrazek

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Sob sie 06, 2011 7:48 Re: Dyzia, Łatka, Lenka, Bazyl i Jovi - Lenka robi miny :-)

A cóż tu tak cicho się zrobiło? 8O

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob sie 06, 2011 12:21 Re: Dyzia, Łatka, Lenka, Bazyl i Jovi - Lenka robi miny :-)

Oto efekt połączenia mojego braku talentu do ogrodnictwa oraz kocich zapędów w tym kierunku.
Obstawiam, że ogrodnikiem jest Lenka bo do tej pory nie było takich problemów.

Obrazek

Lenka rozmowę wychowawczą skwitowała wielkim ziewem.
Mam wrażenie, że nie wzięła sobie moich ostrych słów do serca.
Chyba muszę się pogodzić z tym, że ukwiecony balkon i dom nie jest mi pisany.

ewung

Post » Sob sie 06, 2011 13:22 Re: Dyzia, Łatka, Lenka, Bazyl i Jovi - Lenka robi miny :-)

Taaa, kota zaprowadza własne porządki :roll:

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Sob sie 06, 2011 13:28 Re: Dyzia, Łatka, Lenka, Bazyl i Jovi - Lenka robi miny :-)

ewung pisze:Oto efekt połączenia mojego braku talentu do ogrodnictwa oraz kocich zapędów w tym kierunku.
Obstawiam, że ogrodnikiem jest Lenka bo do tej pory nie było takich problemów.

Obrazek

Lenka rozmowę wychowawczą skwitowała wielkim ziewem.
Mam wrażenie, że nie wzięła sobie moich ostrych słów do serca.
Chyba muszę się pogodzić z tym, że ukwiecony balkon i dom nie jest mi pisany.

Ja już dawno się z tym pogodziłam u siebie 8) :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Sob sie 06, 2011 21:44 Re: Dyzia, Łatka, Lenka, Bazyl i Jovi - Lenka robi miny :-)

Mi trochę szkoda. Marzy mi się piękny ukwiecony balkon. Ale naprawdę nie mam do tego ręki.
Pewnie w przyszłym roku znowu spróbuję coś posadzić. I pewnie w połowie lata stwierdzę, że znowu kiepsko to wygląda.
Na razie posiałam kotom kolejną porcję trawki :-)

ewung

Post » Sob sie 06, 2011 22:07 Re: Dyzia, Łatka, Lenka, Bazyl i Jovi - Lenka robi miny :-)

Ale skoro piszesz, że nie masz do roślinek talentu, to nie ograniczaj talentu Lenki w tej mierze! :wink:
A balkon od której strony świata macie?
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Sob sie 06, 2011 22:22 Re: Dyzia, Łatka, Lenka, Bazyl i Jovi - Lenka robi miny :-)

ewung pisze:Ale naprawdę nie mam do tego ręki.

Ja ma rękę... Ale mam też i koty a co za tym idzie, pogłowie zielne zlikwidowałam do niezbędnego minimum :lol:
A balkonu nie mam i bardzo żałuję - już pal licho - ukwiecony byłby, czy nie :-)
A w ogóle Lenka ma to, co kocham u kociastych - fajną "czapeczkę" na głowie :-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Nie sie 07, 2011 13:46 Re: Dyzia, Łatka, Lenka, Bazyl i Jovi - Lenka robi miny :-)

To fakt przy kotach trzeba wyjątkowo ostrożnie dobierać rośliny. No ale ja nie mam tego problemu :-)

Nie pisałam a powinnam - Lenka ładnie się zagoiła. Wygląda na to że to drapanie było po podaniu kropli na kark. Od razu po tym nastąpiło pogorszenie a teraz znowu Lenka wygląda jak trzeba. Cieszę się, że to nie jakieś pokarmowe uczulenie.

I jeszcze malowane ostatnimi czasy ekotorby
Obrazek

ewung

Post » Nie sie 07, 2011 15:32 Re: Dyzia, Łatka, Lenka, Bazyl i Jovi - Lenka robi miny :-)

ewung pisze:Nie pisałam a powinnam - Lenka ładnie się zagoiła. Wygląda na to że to drapanie było po podaniu kropli na kark. Od razu po tym nastąpiło pogorszenie a teraz znowu Lenka wygląda jak trzeba. Cieszę się, że to nie jakieś pokarmowe uczulenie.

Super. :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie sie 07, 2011 16:31 Re: Dyzia, Łatka, Lenka, Bazyl i Jovi - Lenka robi miny :-)

Nowego domu szuka błękitna szafeczka na klucze.
Rysunek zrobiłam bezpośrednio na szafeczce więc jest jedyna w swoim rodzaju.
Malowana farbami akrylowymi, zabezpieczona lakierem. Wymiary 29 x 22 x 5,8 cm. Cena 70 zł.
Do tego wysyłka:
Paczkomat - 5 zł
Poczta -10 zł
Chętnie odpowiem na wszelkie pytania :-)

Obrazek

Obrazek

ewung

Post » Pon sie 08, 2011 11:57 Re: Dyzia, Łatka, Lenka, Bazyl i Jovi - Lenka robi miny :-)

Ale ładne torby i szafeczka :1luvu: No ale niestety - limit w tym miesiącu przekroczony a pod koniec tygodnia spodziewam się parodniowej wizyty przyjaciółki - muszę mieć trochę grosza w związku z tym

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto sie 09, 2011 20:47 Re: Dyzia, Łatka, Lenka, Bazyl i Jovi - Lenka robi miny :-)

Witaj Ewuś i Kociaste :1luvu:
piękne To Wasze Stadko oj piękne

jesli chodzi o kwiaty to za rok może zrób sobie zwisy
takie ładne kwiaty powieszone wysoko też robią wrażenie a Kociaste nie mają mozliwości zniszczyć ani przesadzać :wink:

Nieustannie podziwiam Twój talent i dzieła jakie Tworzysz
cuda ,cuda ,cudeńka :1luvu:

Ściskam Was mocno

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

[poprzednia][następna]