Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:Na FB pojawiła się nowa oferta dla koteczki. Olga pisze "Mój brat jest gotowy adoptować kotkę. Ma już 11 letniego kota, który w przeszłości przyjął dobrze 2 moje koty, więc jeśli mała zaakceptuje innego kota i nie znalazła jeszcze domu stałego proszę o kontakt- 501196878."
mania1979 pisze:u nas wszystko ok.Kicia czuje się jak u siebie . Wczoraj zrobiła koopkę normalna jak u zdrowego osobnika , nie było tam nic co by się ruszało , sprawdziłam dokładnie...
synek na razie dobrze. Kichnął parę razy .
właśnie nasza Kicia zwiedza mieszkanie,spaceruje chętnie i wskakuje sobie na szafki w kuchni-jak to kot![]()
tak myślę sobie jak by tu sprawdzić jej podejście do kotów. Moi rodzice mają kotkę i może zrobić tak że ją tam zaprowadzić na chwilę i poobserwować??..nie wiem czy to będzie test wiarygodny,bo zmiana miejsca też może byc dla niej nerwowa i może to okazywać.
Zmienia jej się stosunek do moich psów,zaczyna je tolerować na tyle że chodzi obok nich,wącha się i nic się nie dzieje. nie fuka na razie. Więc moze i do kotów będzie tolerancyjna?? Jest to typowy domowy kotek,śpi w łóżku-trzeba to zaznaczyć przyszłemu właścicielowiuwielbia leżenie na brzuchu u mojej córki. Jeśli chcecie coś więcej wiedzieć na temat koteczki dzwońcie (tel podam na priw)
Myślę ze domek dla Kici należy dobrze prześwietlić,ona zasługuje na wspaniały dom,najlepszy
Carmen201 pisze:Z "propozycją " ds jestem w kontakcie ale rzeczywiście ważne jest sprawdzenie ja Kicia się ma do innych Kotów. I godzinka nie wystarczy na to niestety.
Carmen201 pisze:Z "propozycją " ds jestem w kontakcie ale rzeczywiście ważne jest sprawdzenie ja Kicia się ma do innych Kotów. I godzinka nie wystarczy na to niestety.
mania1979 pisze:zaczęłam troszkę się martwić o malutką ,najpierw zrobiła ładnie kupkę normalnie a po chwili znów udała się do kuwetki i..rozwolnienie...jak do jutra nie minie do po pracy pójdę z nią do weta. sama dozuje sobie ile i kiedy ma jeść..
mania1979 pisze:na razie raz,ale może ona odzwyczaiła się od regularnego jedzenia i żołądek musi się przyzwyczaić??![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 82 gości