Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 05, 2011 19:13 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

halbina pisze:myślicie o transporcie dla niego do Zabrza :oops:

Halbina, nie bardzo myślimy :roll: Do schroniska trzeba przyjechać, podpisać umowę na DT lub DS. Wiem, że w innych jest, ale w schronisku warszawskim wirtualne załatwianie takich spraw nie jest praktykowane.

Magaaaa a on wie, że każdy może głosować tylko raz??? Bo ja widzę, że on dwie łapki podnosi :twisted:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pt sie 05, 2011 19:22 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

Gazety dowiezione na Paluch, podróz
z ul. Narbutta na Paluch trwała 1,10 minut
po prostu makabreska w Al. Krakowskiej.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Pt sie 05, 2011 19:30 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

Nasza dzisiejsza podróż na Paluch, prawie 2 h, w tym 1,5 na odcinku Łopuszańska-Paluch.

Ale było warto, czarna neurologiczna kicia o imieniu Rodzyna leży właśnie rozwalona na moim łóżku i dumnie śmierdzi :D Za to się wylizuje namiętnie i obiecuje, że za 2-3 dni będzie wyglądać jak normalny kot :D

:kotek:

Nie jest chyba z nią tak źle, jak wszyscy sądzili, albo dziewczyna jest bardzo dzielna. Wetka nasza obejrzała ją i stwierdziła, że jak się ją troszkę podszoruje, to będzie zajebisty kot :D

Jutro i pojutrze chyba zostanę w domku i ją poobserwuję, ale już od przyszłego tygodnia wracam karnie czyścić transportery :D
.:: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji ::.

Obrazek

avild

Od: Wto lis 17, 2009 23:28

Post » Pt sie 05, 2011 19:33 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

Minutka - zakochałam się :oops:

Też miałam niedawno taką małą neurologiczną Amelkę - znalazła wspaniały domek. Oby Minutka długo w schronisku nie posiedziała :ok:

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Pt sie 05, 2011 19:49 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

avild pisze:Nasza dzisiejsza podróż na Paluch, prawie 2 h, w tym 1,5 na odcinku Łopuszańska-Paluch.

Ale było warto, czarna neurologiczna kicia o imieniu Rodzyna leży właśnie rozwalona na moim łóżku i dumnie śmierdzi :D Za to się wylizuje namiętnie i obiecuje, że za 2-3 dni będzie wyglądać jak normalny kot :D

:kotek:

Nie jest chyba z nią tak źle, jak wszyscy sądzili, albo dziewczyna jest bardzo dzielna. Wetka nasza obejrzała ją i stwierdziła, że jak się ją troszkę podszoruje, to będzie zajebisty kot :D

Jutro i pojutrze chyba zostanę w domku i ją poobserwuję, ale już od przyszłego tygodnia wracam karnie czyścić transportery :D

Avlid, zabrałaś Rodzynkę???
:1luvu:
Gdzie będzie mozna o Niej poczytać?

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pt sie 05, 2011 20:13 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

Poczytać będzie można na pewno tutaj, chociaż mogę też odświeżyć wątek swojej bandy :)

Na razie nie wygląda źle, sama zajada, chodzi :ok: chociaż bardzo niepewnie, ale to niebo i ziemia w porównaniu z tym co było 4 tygodnie temu. Ma około 8 lat.

I jest cuuuudowna! :1luvu:

Dziewczyny mówiły, że bardzo z nią źle, dlatego zebrałam się najszybciej jak mogłam po powrocie.

Mąż protestował, ale tym razem niewiele miał do gadania :D

Kontynuujemy wyczesywanie :D
.:: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji ::.

Obrazek

avild

Post » Pt sie 05, 2011 20:17 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

Cieszę się, że Rodzynka w domku :) A że się tak dopytam ona jest na DT czy na DS ;)?
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Pt sie 05, 2011 20:30 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

raczej DS :D

chociaż to też zależy od tego, jak zostanie zaakceptowana przez resztę bandy :) pariasem jej zostać nie pozwolę :D

Obrazek

avild

Post » Pt sie 05, 2011 20:50 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

Kochane wolontariatki z Palusia :1luvu: ja też bym mogła jakieś gazetki i szmatki podrzucić na Paluch.Alareipan napisz mi jak tam można dojechać.

ZN

Od: Pt wrz 26, 2008 19:07

Post » Pt sie 05, 2011 21:04 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

http://www.youtube.com/watch?v=86M9kJvLLwo

zdjątka na razie wrzuciłam na fb - Marta Graf, zapraszam :)

Obrazek

avild

Post » Pt sie 05, 2011 22:14 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

alareipan pisze:
halbina pisze:myślicie o transporcie dla niego do Zabrza :oops:

Halbina, nie bardzo myślimy :roll: Do schroniska trzeba przyjechać, podpisać umowę na DT lub DS. Wiem, że w innych jest, ale w schronisku warszawskim wirtualne załatwianie takich spraw nie jest praktykowane.

Magaaaa a on wie, że każdy może głosować tylko raz??? Bo ja widzę, że on dwie łapki podnosi :twisted:

No to duuupa... bo moja wizyta nie bardzo realna... mam swoje dwa psy, dwa koty, tymczasowiczów też dwóch, wyjazd do stolicy to cała wyprawa... umowę to można by mi przesłać, odeślę podpisaną, ale kota to już ktoś musiałby np pociągiem podrzucić choć do Katowic...
Chyba niepotrzebnie narobiłam nadziei... :cry:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Sob sie 06, 2011 18:41 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

avild pisze:http://www.youtube.com/watch?v=86M9kJvLLwo

zdjątka na razie wrzuciłam na fb - Marta Graf, zapraszam :)

Marta, wzruszyłam się widząc Rodzynkę poza klatką :D .
Dobrze ,że jest już u Ciebie :1luvu: .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Nie sie 07, 2011 0:30 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

Na razie obserwujemy
Dziewczyna pomyka o własnych siłach, kiwając się lekko na boczki. Zdobywa serca poszczególnych domowników i znajomych :) Mruczy, tuli się, ugniata, wsuwa michę za michą.

Jest cudna! :1luvu:

Matwi nas, że od przywiezienia do nas nie zrobiła siuu ani kupala.

Jutro wetka przyjedzie na szczegółowy oblgąd i badanie brzuszka. Szykuje się też kąpiel :twisted: Bo panna chucnie niesamowicie! Jak taki niedomyty żulik w autobusie :)

Sypia z nami w łóżku i wydaje się szczęśliwa. Dziś nawet podbiegła do mnie do drzwi, gdy wychodziłam z pokoju.

Nie jest chyba źle! :)

Obrazek

avild

Post » Nie sie 07, 2011 22:25 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

Avild :ok: :ok: Właściwie możnaby powiedzieć, że chodzi u Was rewelacyjnie! 8O Tylko te siki martwiące, bo kupa to kupa, może mieć zatwardzenie :?

Kasia 129 to był Sony... czyli wygląda na to, że przez ostatbi tydzień oprócz Rodzynki, to chyba nic dorosłego do adopcji nie poszło :| A przychodzi średnio dwa dziennie... Zapomniałyśmy rzucić okiem w kajet, kto padł.

Dziś poszedł jeden kociak i Lola, ale Loli właściwie nie liczymy, bo Lola pewnie wróci :?

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Nie sie 07, 2011 22:29 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

Dodam jeszcze, że jest tyle kotów w mega potrzebie, że nie wiem od czego zacząć :(

zdjęcia postaram się ogarnąć jutro...
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

[poprzednia][następna]