Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt sie 05, 2011 13:42 Re: FALENTY - Maleńkie krówki o krok od śmierci - DT!

Gdybym miała fotkę, to wstawiłabym jako dowód :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt sie 05, 2011 13:48 Re: FALENTY - Maleńkie krówki o krok od śmierci - DT!

Wielbłądzio pisze:Gdybym miała fotkę, to wstawiłabym jako dowód :twisted:

Obiecanki cacanki :mrgreen:

Jakbyś zdecydowała się wziąć to ja dołożę się fiansowo, ostatnio z finansami kiepsko, bo koszty przeprowadzki mnie przerażają i do tego pracuję i tak na niepełny etat w tym meisiącu i tylko do końca sierpnia a nie wiem w Katowicach kiedy jaka praca będzie i za ile. Ale muszę się dołożyć, chcoćbym miała suchy chleb jeść, bo te małe wygladają jak moja Tośka (*) jak do nas trafiła.
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pt sie 05, 2011 13:51 Re: FALENTY - Maleńkie krówki o krok od śmierci - DT!

AgaPap pisze:
Wielbłądzio pisze:Gdybym miała fotkę, to wstawiłabym jako dowód :twisted:

Obiecanki cacanki :mrgreen:

Jakbyś zdecydowała się wziąć to ja dołożę się fiansowo, ostatnio z finansami kiepsko, bo koszty przeprowadzki mnie przerażają i do tego pracuję i tak na niepełny etat w tym meisiącu i tylko do końca sierpnia a nie wiem w Katowicach kiedy jaka praca będzie i za ile. Ale muszę się dołożyć, chcoćbym miała suchy chleb jeść, bo te małe wygladają jak moja Tośka (*) jak do nas trafiła.

:1luvu:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt sie 05, 2011 14:00 Re: FALENTY - Maleńkie krówki o krok od śmierci - DT!

Chyba wychodzi na to, że je bierę :roll: ...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pt sie 05, 2011 14:03 Re: FALENTY - Maleńkie krówki o krok od śmierci - DT!

Wielbłądzio pisze:Chyba wychodzi na to, że je bierę :roll: ...

Takie maluszki... Nawet nie zauważysz :mrgreen:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt sie 05, 2011 14:04 Re: FALENTY - Maleńkie krówki o krok od śmierci - DT!

A tak właściwie, to ile toto może mieć ?
Jakoś zachciało mi się poniańczyć takie gnojki, w zeszłym roku o tej porze niańczyłam - też krowiastego - Maluta :1luvu:

Wielbłądzio

Post » Pt sie 05, 2011 14:13 Re: FALENTY - Maleńkie krówki o krok od śmierci - DT!

Wielbłądzio pisze:A tak właściwie, to ile toto może mieć ?
Jakoś zachciało mi się poniańczyć takie gnojki, w zeszłym roku o tej porze niańczyłam - też krowiastego - Maluta :1luvu:

Nie wiem tak naprawdę. Zdjęcie podobno sprzed tygodnia, więc wygląda na to że do 2 miesięcy.
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt sie 05, 2011 14:42 Re: FALENTY - Maleńkie krówki o krok od śmierci - DT!

W sam raz.
Będę matką, będę matką, będę matką :dance: :dance2: :dance:

Wielbłądzio

Post » Pt sie 05, 2011 14:43 Re: FALENTY - Maleńkie krówki o krok od śmierci - DT!

Wielbłądzio pisze:W sam raz.
Będę matką, będę matką, będę matką :dance: :dance2: :dance:

I to bez konsekwencji. One same żrą. Nie będziesz musiała wstawać w nocy co 2 godziny jak ja do Wspinaczy :mrgreen:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt sie 05, 2011 19:58 Re: FALENTY - Maleńkie krówki o krok od śmierci - DT!

I nie będę musiała karmić ich ehemm... piersią (którą to musiałabym najpierw posiadać, choćby jedną) :roll:

Jutro po południu krowy osiedlą się u nas.

Uprasza się Dobrych Ludzi o karmę dla kociaków i kasę na resztę wyprawki, m.in. dwukrotne szczepienie :oops:

Wielbłądzio

Post » Pt sie 05, 2011 20:16 Re: FALENTY - Maleńkie krówki o krok od śmierci - DT!

20 zł na karmę wysupłam jeszcze, ale kto da jej więcej? :roll:
Naprawdę już nie mam kasy..

Kasiu, rano spróbuję załatwić karmę. Czy jesteś przed południem w domu żeby Ci podrzucić?
Daj znać sms-em (numer w podpisie) + podaj adres. Za moment pewnie opuszczę Forum.

Jak dobrze, że mają u Ciebie domuś..
Dziękuję..

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pt sie 05, 2011 20:22 Re: FALENTY - Maleńkie krówki o krok od śmierci - DT!

Kasiu, jutro nie ma mnie chyba przez większość dnia, a przed południem to już na pewno :? Zadzwonię, kiedy kociaki będą już u mnie, OK?
Na razie kupiłam dla nich dziś cztery skrzydełka, mam jedną kocięcą saszetkę, może wyżebrzę w sklepie zoo jakieś próbki...

Dziękuję :1luvu:

Wielbłądzio

Post » Pt sie 05, 2011 22:00 Re: FALENTY - Maleńkie krówki o krok od śmierci - DT!

Przycupne 8)

Krowy przesliczne, uwielbiam krowy! :mrgreen: :1luvu:

Jak sie ogarne (bo dzis caly dzien leze i zdycham i to nie przez zatrucie alko. ale przez spadek cisnienia :twisted: ) to jakies 50 zl przeleje. starczy na jakies 1,5 szczepienia pewnie dla jednego kociaka :roll: aaa! no i KONIECZNIE wpadam te krowki wytarmosic jak tylko wroce (14-15 sierpnia) bo tez mam niedosyt kocich dzieciakow w tym roku. Chyba nie bylo mi dane w ogole takich glaskac od... chyba od kiedy wzielam Maniunie moja, czyli ponad rok 8O to straszne! a nie, sorry, glaskalam - Czesie, czarna kocinke przyniesiona do lecznicy obok mojego bloku i zaopiekowana przez pania weterynarz, ktora jednak poprosila tez mnie o pomoc w szukaniu domu dla malenstwa, to sie czym predzej wprosilam na focenie i glaskanie :mrgreen:
Ostatnio edytowano Pt sie 05, 2011 22:03 przez *anika*, łącznie edytowano 1 raz
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pt sie 05, 2011 22:01 Re: FALENTY - Maleńkie krówki o krok od śmierci - DT!

O, jak uwielbiasz, to może chcesz taką jedną tap mad`l, co czasami gumki żre :twisted: ? Sama wiesz, jak ona Cię lubi 8)

Wielbłądzio

Post » Pt sie 05, 2011 22:09 Re: FALENTY - Maleńkie krówki o krok od śmierci - DT!

Wielbłądzio pisze:O, jak uwielbiasz, to może chcesz taką jedną tap mad`l, co czasami gumki żre :twisted: ? Sama wiesz, jak ona Cię lubi 8)

bym wziela, ale ona Twoja jest przeciez :twisted:
tylko ze u mnie w domu to takie gumkowete smietki (papierki foliowe, gumki, inne niezjadliwe rzeczy) to sie czasem niestety placza, nie jestem w stanie moich rodzicow upilnowac (dziwnie to brzmi :roll: ) zeby takich rzeczy nie zostawiali...
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

[poprzednia][następna]