TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ. puszka już wyadoptowana.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 05, 2011 7:54 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.ŻABKA ODESZŁA :(mam dość :(

:ryk: uśmiałam się z tego prezentu, gdyby Dorcia miała więcej takich gości świątecznych to zwierzaków zabrakłoby do obdarowania :wink:
Dorciu, a jak ja sobie zazroszczę tego urlopiku nawet nie wiesz :wink: jestem po prostu skonana przez duuuuże "S"
miłego dnia :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pt sie 05, 2011 10:13 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.ŻABKA ODESZŁA :(mam dość :(

dorcia44 pisze:
moja koleżanka z którą pracuje na piętrze ,złamała rękę ,wmawiała mi że to ścięgna :twisted: jak zobaczyłam odrazu wiedziałąm że zlaman ,wygnałam do weta.

Widzę, ze nie tylko ja traktuję weta jako lekarza od wszystkich :twisted:
Niezależnie jakiego lekarza mam na myśli i tak zawsze wymknie mi się wet :mrgreen:

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Pt sie 05, 2011 14:46 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.ŻABKA ODESZŁA :(mam dość :(

Wima pisze:
dorcia44 pisze:
moja koleżanka z którą pracuje na piętrze ,złamała rękę ,wmawiała mi że to ścięgna :twisted: jak zobaczyłam odrazu wiedziałąm że zlaman ,wygnałam do weta.

Widzę, ze nie tylko ja traktuję weta jako lekarza od wszystkich :twisted:
Niezależnie jakiego lekarza mam na myśli i tak zawsze wymknie mi się wet :mrgreen:

Wima ,no nijak lek.mi nie wychodzi z ust :lol:

Marcelibu ,bure to chora Lusia ,czarne z białym to Kubuś który jest już u siebie ,czarne to Aksamitka .

Maciuś był ci pisany :mrgreen:

Limku dam ci pojeździć na swoim rowerku 8)

i chyba pojadę pociągiem lub z Żerania autobusem
jeszcze tylko oblukam jak do Gdańskiego dojechać ,ja teraz nic nie wiem :roll:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt sie 05, 2011 14:59 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.ŻABKA ODESZŁA :(mam dość :(

Kusisz oj kusisz :lol:

Dorcia teraz mało kto sie nie gubi. Wszystko pozmieniali i jezdżą jak chcą :twisted:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pt sie 05, 2011 15:01 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.ŻABKA ODESZŁA :(mam dość :(

Zobaczyłam zdjęcie na poprzedniej stronie. Taka ilość zwierząt na tapczanie to fantastyczny widok...

zgaga14

Od: Wto gru 15, 2009 21:53

Post » Pt sie 05, 2011 15:11 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.ŻABKA ODESZŁA :(mam dość :(

zgaga a wygoda przy spaniu ...nie do pozazdroszczenia ,a może jednak tak :roll: no :1luvu:

ale nie będę płakała jak tymczasy pójdą do nowych domków ,fete zrobię :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sie 05, 2011 15:33 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.ŻABKA ODESZŁA :(mam dość :(

A ja domek na działce wymieniam i jak to przeżyję to też poimprezuję :lol:
Obrazek

LimLim

Post » Pt sie 05, 2011 15:57 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.ŻABKA ODESZŁA :(mam dość :(

mam do oddania przyprawy 4 op. Kamis grill ,może chcesz Limku ?

zrobiłam pare fotek leniwych maluszków ,jak mi się uda to wstawie po pracy.

teraz do wieczorka.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sie 05, 2011 16:04 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.ŻABKA ODESZŁA :(mam dość :(

Dorciu a pewnie, bardzo chetnie. :D
Młodszy prawie codziennie grilla na działce kotłuje.
Obrazek

LimLim

Post » Pt sie 05, 2011 21:02 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.ŻABKA ODESZŁA :(mam dość :(

dorciu jutro skoro swit jade w kierunku Nowego Dworu
przez Jabłonne, może gdzieś byś miała autobus do przesiadki
do Legionowa po ten swój rowerek. Zapraszam
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Pt sie 05, 2011 21:25 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.ŻABKA ODESZŁA :(mam dość :(

megi wielkie dzięki ,ale poprosiłam Gadzine ,obiecał że jak się wyśpi to pojedzie .
już nie mogę się doczekać :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sie 06, 2011 9:19 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.ŻABKA ODESZŁA :(mam dość :(

Z bazarku jest 85 zł. Podeślij mi na pw nr konta. Jak go zamknę, przeleję ci kasę.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Sob sie 06, 2011 9:32 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.ŻABKA ODESZŁA :(mam dość :(

dziękuję .
bardzo się przyda :oops: muszę zamówić karmę tz. puchy Animondy bo najlepiej im idą ,myślałam że dziś podjadę do hurtowni ale nic z tego.
dopiero za tydzień.
mam Hillsa ID ,Sanabell kittena ,skończyły się saszetki RC Kitten i kończy się Animonda.
Te gluty czyli 5 sztuk zjadają dziennie prawie 2 udka ,2 puszki i pogryzają suche :wink: żwirku idzie pół worka więcej ,.
Strzeliłam babola bo o 5 rano dałam dzieciom jeść i nie schowałam ...Lusia pewnie też podjadła :oops: badania przesunięte na poniedziałek ,moja wina ,ale o tej porze byłam z lekka nietomna :oops:

Kropcia na antybiotyku ,znów sika z krwią ,naSIKAŁA MI NA PLECY KIEDY MYŁAM PODŁOGĘ :evil: normalnie zdejmuje siatki i zamykam oczy :twisted:

Luśka zdewastowała mi drapak :? smród okropny :cry: prałam ,przecierałam octem i smród jeszcze gorszy.

a ja wziełam się za szorowanie garów,stare ,bez uchów :wink: ,ale jeszcze można w nich gotować .
Tylko że zamiast srebrny kolor to tłusty brąz wierzchem byłym :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sie 06, 2011 13:23 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.ŻABKA ODESZŁA :(mam dość :(

Aksamitka ma ostawiony antybiotyk,Lusia również ,strasznie się cieszę ale i boje się okropnie.
jutro do 11 mam być na pobraniu krwi ,no i ten mocz..ale wpadłam na pomysł że zamknę Lusię u Gadziny w pokoju ,on akurat na popołudnie do pracy więc będzie profanacja jego pokoju :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sie 06, 2011 15:25 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.ŻABKA ODESZŁA :(mam dość :(

A to super, że dziewczynki lepiej :D
Obrazek

LimLim

[poprzednia][następna]