Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tabo10 pisze:Aga czy dysponujesz klatką-łapką? mamy jedną, ale przydałaby się jeszcze jedna.
jokototo pisze:jak to się nie da jak się da. Najprostszy sposób : wysyłasz do siebie mms-a na adres mailowy . Dajesz po prostu , przekaż i gdzieś tam w opcjach jest "wyślij" na adres e-mail no i za chwilę wyciągasz je sobie ze skrzynki
tabo10 pisze:Wiem,że nie wszyscy kibicują maluchom, zdjęcia zatem dla Tych, którzy życzą im dobrze![]()
XAgaX pisze:tabo10 pisze:Wiem,że nie wszyscy kibicują maluchom, zdjęcia zatem dla Tych, którzy życzą im dobrze![]()
ŻADNA osoba popierająca usypianie ślepych miotów nie chce, żeby kociaki umierały w męczarniach (nie wiem, co innego znaczy "nie wszyscy kibicują maluchom, życzą im dobrze")- myślałam, że to dla wszystkich oczywiste, dlatego tę wypowiedź odczytuję jako prowokację.
Natomiast nie ukrywam, że uśpiłabym od razu po znalezieniu, bo uważam to za lepsze rozwiązanie - dlatego moim zdaniem powinnaś zostawić cały miot u siebie na stałe, żeby nie zwiększać bezdomności zwierząt. Co nie zmienia faktu, że rusza mnie cierpienie kociąt.
tabo10 pisze: Nie jestem też Bogiem, nie dałam kociakom życia i nie ja mogę decydować o jego odebraniu. Staram się ze wszystkich sił, by maluchy nie umarły w męczarniach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 221 gości