POMOGĘ PRZY ZWIERZĘTACH Z DOMÓW TYMCZASOWY ZA DARMO!! Gdańsk

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sie 05, 2011 4:13 Re: POMOGĘ PRZY ZWIERZĘTACH Z DOMÓW TYMCZASOWY ZA DARMO!! Gdańsk

Amanda_0net pisze:
jako-coś-jak-nie-coś pisze:Amanda Onet- Oczarowało mnie kociątko białe :kotek: :1luvu: szkoda że nie mieszkam w gliwicach :D

Zawsze możesz przyjechać na wakacje :ok: :mrgreen: :kotek:

Gdybym ja miała tam jakąś rodzinę :D :D :D Ale nie mam :( Kotek poprostu cud miód! Wrzystkie są piękne ale ten mnie oczarował tak jak kiedyś upośledzona umysłowo Misia na forum :) :D :kotek: Niewiem czy ja jestem za bardzo wrażliwa czy co ale według mnie chora upośledzona misia była PIĘKNA :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ja już mam w domu jedną kotkę ze schroniska dla zwierząt w Sopocie, a tak to bym pewnie teraz do Gliwic z mamą jechała :D :D :ok: :ok:
"Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy."
Colette

jako-coś-jak-nie-coś

Od: Czw lip 28, 2011 20:49

Post » Pt sie 05, 2011 9:22 Re: POMOGĘ PRZY ZWIERZĘTACH Z DOMÓW TYMCZASOWY ZA DARMO!! Gdańsk

Posiadanie jednego kota w niczym nie przeszkadza by mieć drugiego kota :mrgreen:
I jeszcze kilku.... :ryk:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Pt sie 05, 2011 9:24 Re: POMOGĘ PRZY ZWIERZĘTACH Z DOMÓW TYMCZASOWY ZA DARMO!! Gdańsk

Amanda_0net pisze:Posiadanie jednego kota w niczym nie przeszkadza by mieć drugiego kota :mrgreen:
I jeszcze kilku.... :ryk:

Mi nie przeszkadza ale mojej kici owszem :D :kotek: :kotek:
"Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy."
Colette

jako-coś-jak-nie-coś

Post » Pt sie 05, 2011 10:13 Re: POMOGĘ PRZY ZWIERZĘTACH Z DOMÓW TYMCZASOWY ZA DARMO!! Gdańsk

A napisz jeszcze z jakiej dzielnicy jestes, jeśli to nie tajemnica? Bo ja czasem jestem z sytuacji podbramkowej, gdy brakuje mi kogoś do zajrzenia do jakiegoś zwierzaka. Czasem potrzebuję też pomocy choćby w przywieszeniu 3-4 plakatów.
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Pt sie 05, 2011 12:34 Re: POMOGĘ PRZY ZWIERZĘTACH Z DOMÓW TYMCZASOWY ZA DARMO!! Gdańsk

Betbet pisze:A napisz jeszcze z jakiej dzielnicy jestes, jeśli to nie tajemnica? Bo ja czasem jestem z sytuacji podbramkowej, gdy brakuje mi kogoś do zajrzenia do jakiegoś zwierzaka. Czasem potrzebuję też pomocy choćby w przywieszeniu 3-4 plakatów.

Jestem z dzielnicy gdańsk-wrzeszcz albo w drugą stronę gdańsk główny :D A o jaką dzielnice chodzi do pomocy?
A można wiedzieć jakich zwierzaków? I tak czy tak pomogę ale wole wiedzieć niż spodziewać się kota a jak otworzę drzwi to na mnie labrador wyskoczy :mrgreen:
Colette

jako-coś-jak-nie-coś

Post » Pt sie 05, 2011 12:37 Re: POMOGĘ PRZY ZWIERZĘTACH Z DOMÓW TYMCZASOWY ZA DARMO!! Gdańsk

A różnie:) W tej chwili niczego nie mam ,ale jeszcze kilka dni temu wariowałam przy 6 chomikach i potrzebny był ktoś do pomocy w oswajaniu. Każdy w osobnym pojemniku, każdego po 20 minut wziąć na ręce...schodziła mi masa czasu:/

Miałam też już pisklaki gołabków wydarte dzieciakom, które rzucały nimi jak piłką, kociaki, psiaki, żółwie, myszy, chomiki. Także w sumie nigdy nie wiem co tam trzeba będzie zabrać i nie zawsze tez moge. Ze względu na pracę pies/kot raczej obecnie odpadają:)
ObrazekObrazek

Betbet

Post » Pt sie 05, 2011 12:54 Re: POMOGĘ PRZY ZWIERZĘTACH Z DOMÓW TYMCZASOWY ZA DARMO!! Gdańsk

Betbet pisze:A różnie:) W tej chwili niczego nie mam ,ale jeszcze kilka dni temu wariowałam przy 6 chomikach i potrzebny był ktoś do pomocy w oswajaniu. Każdy w osobnym pojemniku, każdego po 20 minut wziąć na ręce...schodziła mi masa czasu:/

Miałam też już pisklaki gołabków wydarte dzieciakom, które rzucały nimi jak piłką, kociaki, psiaki, żółwie, myszy, chomiki. Także w sumie nigdy nie wiem co tam trzeba będzie zabrać i nie zawsze tez moge. Ze względu na pracę pies/kot raczej obecnie odpadają:)

O proszę :D
Nie wiedziałam że można jeszcze żółwie spotkać :D
Oj oj pisklaki wyzdrowiały?
Chętnie pomogę :D
Domyślam się że dla dorosłej osoby pracującej spędzać 2 godziny na same chomiki to trochę za dużo.
Colette

jako-coś-jak-nie-coś

Post » Pt sie 05, 2011 12:58 Re: POMOGĘ PRZY ZWIERZĘTACH Z DOMÓW TYMCZASOWY ZA DARMO!! Gdańsk

Gołębie masz tu:

http://www.youtube.com/watch?v=H8FG3bIYok8

A żółwie owszem, mało kiedy, ale bywają. Pamiętam, że jeden wedrował środkiem ul. Kościuszki w Gda. Dostałam telefon i jechałam po niego:)

Namiary już mam ,wiec jak coś będę dryndolić:)
ObrazekObrazek

Betbet

Post » Pt sie 05, 2011 13:03 Re: POMOGĘ PRZY ZWIERZĘTACH Z DOMÓW TYMCZASOWY ZA DARMO!! Gdańsk

Betbet pisze:Gołębie masz tu:

http://www.youtube.com/watch?v=H8FG3bIYok8

A żółwie owszem, mało kiedy, ale bywają. Pamiętam, że jeden wedrował środkiem ul. Kościuszki w Gda. Dostałam telefon i jechałam po niego:)

Namiary już mam ,wiec jak coś będę dryndolić:)

A dryndol dryndol :D Nawet poza okolice Gdańsk wrzeszcz :D Czy nawet jak jakieś koleżanki będą pomocy przy dt czy chorych zwierzątkach potrzebowały też niech dryndolą :kotek:
Colette

jako-coś-jak-nie-coś

Post » Sob sie 06, 2011 6:30 Re: POMOGĘ PRZY ZWIERZĘTACH Z DOMÓW TYMCZASOWY ZA DARMO!! Gdańsk

Betbet- gołąbki,filmik i to, co zrobiłaś-cuudo!

dorotka75

Od: Śro lip 06, 2011 16:04

Post » Sob sie 06, 2011 9:01 Re: POMOGĘ PRZY ZWIERZĘTACH Z DOMÓW TYMCZASOWY ZA DARMO!! Gdańsk

Jedna chętna na razie nie było "interwencji" :ryk:
Colette

jako-coś-jak-nie-coś

Post » Sob sie 06, 2011 12:14 Re: POMOGĘ PRZY ZWIERZĘTACH Z DOMÓW TYMCZASOWY ZA DARMO!! Gdańsk

Dostałam wczoraj od mojej kici pazurami :kotek: Dziś próbowała mnie ugryżć ale na szczęście jej się nie udało ufff......
Więc jestem przygotowana na koty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dziurke mi zrobiła ale niewielką :D
Colette

jako-coś-jak-nie-coś

Post » Sob sie 06, 2011 16:00 Re: POMOGĘ PRZY ZWIERZĘTACH Z DOMÓW TYMCZASOWY ZA DARMO!! Gdańsk

A to niegrzeczna kicia :mrgreen:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Sob sie 06, 2011 16:13 Re: POMOGĘ PRZY ZWIERZĘTACH Z DOMÓW TYMCZASOWY ZA DARMO!! Gdańsk

Amanda_0net pisze:A to niegrzeczna kicia :mrgreen:

Kot jak kot ale ogólnie rzecz biorąc to ona jest grzeczna jak na kota oczywiście :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Colette

jako-coś-jak-nie-coś

Post » Nie sie 07, 2011 22:43 Re: POMOGĘ PRZY ZWIERZĘTACH Z DOMÓW TYMCZASOWY ZA DARMO!! Gdańsk

O zaznaczę sobie, bo się może przydać osoba do pomocy czasami :) I sobie będę podczytywać co tu słychać :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

[poprzednia][następna]