Amanda_0net pisze:jako-coś-jak-nie-coś pisze:Amanda Onet- Oczarowało mnie kociątko białe![]()
szkoda że nie mieszkam w gliwicach
Zawsze możesz przyjechać na wakacje![]()
![]()
Gdybym ja miała tam jakąś rodzinę

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Amanda_0net pisze:jako-coś-jak-nie-coś pisze:Amanda Onet- Oczarowało mnie kociątko białe![]()
szkoda że nie mieszkam w gliwicach
Zawsze możesz przyjechać na wakacje![]()
![]()
Amanda_0net pisze:Posiadanie jednego kota w niczym nie przeszkadza by mieć drugiego kota![]()
I jeszcze kilku....
Betbet pisze:A napisz jeszcze z jakiej dzielnicy jestes, jeśli to nie tajemnica? Bo ja czasem jestem z sytuacji podbramkowej, gdy brakuje mi kogoś do zajrzenia do jakiegoś zwierzaka. Czasem potrzebuję też pomocy choćby w przywieszeniu 3-4 plakatów.
Betbet pisze:A różnie:) W tej chwili niczego nie mam ,ale jeszcze kilka dni temu wariowałam przy 6 chomikach i potrzebny był ktoś do pomocy w oswajaniu. Każdy w osobnym pojemniku, każdego po 20 minut wziąć na ręce...schodziła mi masa czasu:/
Miałam też już pisklaki gołabków wydarte dzieciakom, które rzucały nimi jak piłką, kociaki, psiaki, żółwie, myszy, chomiki. Także w sumie nigdy nie wiem co tam trzeba będzie zabrać i nie zawsze tez moge. Ze względu na pracę pies/kot raczej obecnie odpadają:)
Betbet pisze:Gołębie masz tu:
http://www.youtube.com/watch?v=H8FG3bIYok8
A żółwie owszem, mało kiedy, ale bywają. Pamiętam, że jeden wedrował środkiem ul. Kościuszki w Gda. Dostałam telefon i jechałam po niego:)
Namiary już mam ,wiec jak coś będę dryndolić:)
Amanda_0net pisze:A to niegrzeczna kicia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości