Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dolabra pisze:jasdor czuwa![]()
jasdorku, mój mały koci synek do swojego domku dostał Twoje zabawki jako część wyprawki.
becia - wiem że Wam jest ciężko, a Toruń miasto duże i kotów u Was coraz więcej bo łatwo znależć namiar na fundację
a miasto nie pomaga.. więc my musimy pomóc choć w ten sposób.
niech nam rośnie mała mietełka Karinka i najświeższa mama Czarownica niech nabiera sił
Anda pisze:zagłosowałam ale ciągle mało głosów
villemo5 pisze:Beata ile miesięcy Fundacja już próbuje??
To naprawdę nie jest fair
Zawsze ktoś potrzebuje bardziej.... Jaaaasssssneeeeee
Moze głośno trzeba zacząć krzyczeć?
W kazdym razie ja całym sercem popieram i prosze głosy w ankiecie dla Fundacji KOT!!!
villemo5 pisze:Obanerkowałam się
joarkadia pisze:Przez 14 lat słyszałąm od lekarzy, że nie mogę mieć dzieci wogóle.... więc omijałam dzieci dość szerokim łukiem, aby nie było przykro,..... Mój onkolog jak zobaczył wyniki badań krwi świadczące że jestem w ciąży, z wrażenia oblał się kawą i tak chodził cały dzień z plamą na białym kitluDzwoni raz w tygodniu i pyta się jak się czuję.... najlepiej zadzwonił w momencie, w którym zapadła decyzja o cesarce... z wrażenia po swojej pracy przyjechał do mnie do szpitala
I nadal twierdzi, że nie może uwierzyć, że zostałam matką
![]()
![]()
![]()
A znając siebie to już mam hopla z przerzutką na punkcie małej.... i pewnie będzie się pogłębiać![]()
pomponmama pisze: A dziecko normalne nie płacze bez powodu - no chyba, że mamusia nauczyła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: bartoo i 62 gości