PAKT CZAROWNIC XXVI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 05, 2011 11:07 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Tylko jej nie uduś , jak już będziesz ją od nas całowac i przytulać. No i jakieś zaklęcie trzeba na okoliczność przybycia malutkiej do domu, żeby sie jej szczęściło :ok: Jeszcze troszke i już kruszynka będzie TWOJA :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt sie 05, 2011 11:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Ja to już brykam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zwłaszcza teraz jak wyszłam z kolejnego szpitala :ok:
A Karinka ma tak małą stópkę, że paluszki ledwo widać..... Mój tymczas, 3 miesięczny Chmurek waży niewiele mniej od niej... Ja chcę już ją w domu :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pt sie 05, 2011 11:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

dolabra pisze:jasdor czuwa :ok:
jasdorku, mój mały koci synek do swojego domku dostał Twoje zabawki jako część wyprawki.

becia - wiem że Wam jest ciężko, a Toruń miasto duże i kotów u Was coraz więcej bo łatwo znależć namiar na fundację
a miasto nie pomaga.. więc my musimy pomóc choć w ten sposób.

niech nam rośnie mała mietełka Karinka i najświeższa mama Czarownica niech nabiera sił

Miasto trochę pomaga ,ale trochę :( (tzn . są talony na sterylki i czasem jakis konkurs ogłoszony ).
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pt sie 05, 2011 11:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

zagłosowałam ale ciągle mało głosów :|
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pt sie 05, 2011 11:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Anda pisze:zagłosowałam ale ciągle mało głosów :|

dziekuję
Już pozmieniałam tytuły naszych wątków ale to ciągle mało.
Bardzo proszę o polecanie naszej kandydatury wśród znajomych i na Waszych wątkach :( , bo jak narazie zasilany szary koniec..bo silna konkurencja w sierpniu się trafiła :(
Czarownice już nam wiele razy pomogły :ok:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Pt sie 05, 2011 11:53 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Beata ile miesięcy Fundacja już próbuje??
To naprawdę nie jest fair :(
Zawsze ktoś potrzebuje bardziej.... Jaaaasssssneeeeee

Moze głośno trzeba zacząć krzyczeć?

W kazdym razie ja całym sercem popieram i prosze głosy w ankiecie dla Fundacji KOT!!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt sie 05, 2011 11:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

villemo5 pisze:Beata ile miesięcy Fundacja już próbuje??
To naprawdę nie jest fair :(
Zawsze ktoś potrzebuje bardziej.... Jaaaasssssneeeeee

Moze głośno trzeba zacząć krzyczeć?

W kazdym razie ja całym sercem popieram i prosze głosy w ankiecie dla Fundacji KOT!!!

już zgubiłam rachubę ale od poczatku roku ..
Ostatnio edytowano Pt sie 05, 2011 12:57 przez becia_73, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek[b]

becia_73

Post » Pt sie 05, 2011 11:57 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Obanerkowałam się :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt sie 05, 2011 11:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

villemo5 pisze:Obanerkowałam się :mrgreen:

Widziałam i dzięki , ale i tak Ola jest lepsza :ryk: ..ma dwa nasze banerki ..kochana :1luvu: :mrgreen:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Pt sie 05, 2011 12:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Beciunia, wlepiam baner. Głob będzie tyż ofkurs 8)

Joarkadio wielkie budziczki dla maleńkiej. Obie jesteście bardzo dzielne! :1luvu:

Kotko, bardzo mi przykro z powodu wuja. Nie pierwszy raz słyszę, że to lato czarne żniwa zbiera .... :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt sie 05, 2011 15:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

joarkadia pisze:Przez 14 lat słyszałąm od lekarzy, że nie mogę mieć dzieci wogóle.... więc omijałam dzieci dość szerokim łukiem, aby nie było przykro,..... Mój onkolog jak zobaczył wyniki badań krwi świadczące że jestem w ciąży, z wrażenia oblał się kawą i tak chodził cały dzień z plamą na białym kitlu :mrgreen: Dzwoni raz w tygodniu i pyta się jak się czuję.... najlepiej zadzwonił w momencie, w którym zapadła decyzja o cesarce... z wrażenia po swojej pracy przyjechał do mnie do szpitala :ryk: I nadal twierdzi, że nie może uwierzyć, że zostałam matką :ryk: :ryk: :ryk:
A znając siebie to już mam hopla z przerzutką na punkcie małej.... i pewnie będzie się pogłębiać :mrgreen: :mrgreen:

:roll: No widzisz - jesteś najlepszym dowodem na to, że jak pacjent się uprze, że będzie żył, to medycyna jest bezsilna... :wink: Buziaki dla małej :ok:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt sie 05, 2011 15:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

pomponmama pisze: A dziecko normalne nie płacze bez powodu - no chyba, że mamusia nauczyła. :roll:

Niekoniecznie :wink: Mam 2 sztuki - przy pierwszym byłam tego zdania co ty - moje dziecko spało, jadło i się ślicznie bawiło nawet samo :1luvu: . Drugie zaś......darło się na okrągło równe 8 pierwszych miesięcy 8O Zdrowe, nakarmione, sucho w majtach, bawione... :evil: Spało niewiele :roll: Gdyby pierwsze było takie - drugiego na bank by nie było :wink:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt sie 05, 2011 16:48 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Rozpuściłaś Tomaszka i tyle. :twisted: Nie wierzę, że było aż tak źle :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt sie 05, 2011 16:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Czarownice.....
Karinka waży 1730 gramów, leży już w normalnym łóżeczku, więc mogłam ją całą obejrzeć i zgodnie z poleceniami wycałować i podotykać wszystkich paluszków :mrgreen: Jak będzie się rozwijać i jeść w takim tempie jak dotychczas (przytyła 90 hramów od wtorku :ok: ) o pod koniec przyszłego tygodnia zabiorę ją do domu....
Pierwszy raz wziełam swoją kruszynkę na ręce... fontanna była dopiero później, nawet ręce zaczęły mi się trząść dopiero później....
Moja Karina Wacława jest najpięknięjszą dziewczynką świata :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pt sie 05, 2011 16:54 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Joarkadio cieszę się razem z tobą. Niech ci to twoje małe szczęście zdrowo rośnie :ok: :ok: :ok: Czekamy na zdjęcia :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

[poprzednia][następna]