Ryszard, Ryś, Rysiek

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 04, 2011 11:43 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

I powiedz jeszcze Rysiu, że Duża dostała prawie zawału przy tym hałasie :) Duże wtedy tak zabawnie podskakują :P Ja mojej Dużej lubię podstawiać ogon szczególnie w kuchi, bo ona wtedy tak zabawnie podskakuje, żeby mnie nie nadepnąć. Nie mogę niczego zrzucać za bardzo, bo Amelcia się strasznie boi :roll: A pianina już nie drap, ale może poskacz po klawiszach?
Władzio
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Czw sie 04, 2011 11:56 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

kokocha pisze:I powiedz jeszcze Rysiu, że Duża dostała prawie zawału przy tym hałasie :) Duże wtedy tak zabawnie podskakują :P Ja mojej Dużej lubię podstawiać ogon szczególnie w kuchi, bo ona wtedy tak zabawnie podskakuje, żeby mnie nie nadepnąć. Nie mogę niczego zrzucać za bardzo, bo Amelcia się strasznie boi :roll: A pianina już nie drap, ale może poskacz po klawiszach?
Władzio

no prawie :mrgreen: - taaaaakie wielkie oczy zrobiła i brzydko powiedziała .... 8O
A Ty Władziu też masz fajne pomysły :ok: :ok: :ok: Jakbyś umiał robić zdjęcia to by była fajna fotka jak Duża tańczy :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: A pianino jest zamknięte :evil: Bo na pewno bym jej zagrał :twisted: :twisted: :twisted:
Ryszard :kotek:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Czw sie 04, 2011 12:43 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

Łoj,to musze napuścić moją DUżą,żeby Twoją Rysiu wyczaiła na fb wiesz? ui sobie popatrzymy na fotki i popodziwiamy wiesz?

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sie 04, 2011 14:14 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

Myszolandia pisze:Łoj,to musze napuścić moją DUżą,żeby Twoją Rysiu wyczaiła na fb wiesz? ui sobie popatrzymy na fotki i popodziwiamy wiesz?

Obrazek

nie ma problem :mrgreen:
Duża po to ma profil na fb, żeby czasem zaglądać :D
Ryszard :king:

Tu Duża- no i się wyda jak wyglądam... 8O

juana

Post » Czw sie 04, 2011 14:17 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

Już się wydało :mrgreen:

Oglądam fotki po troszku i rozkoszuję widokami :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw sie 04, 2011 14:45 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

Miaudoberek :) Rysiu, Ty się ciesz, że Cię tylko aparatem molestują. Mnie wetka igłą zaatakowała i moją osobistą krew ukradła!
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw sie 04, 2011 18:51 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

juana pisze:
Myszolandia pisze:Łoj,to musze napuścić moją DUżą,żeby Twoją Rysiu wyczaiła na fb wiesz? ui sobie popatrzymy na fotki i popodziwiamy wiesz?

Obrazek

nie ma problem :mrgreen:
Duża po to ma profil na fb, żeby czasem zaglądać :D
Ryszard :king:

Tu Duża- no i się wyda jak wyglądam... 8O

co kawałek mi wyłązi z boku z prawej strony,że kogoś mogę znać,po nazwisku nie znam,ale patrząc na wspólnych znajomych to wszystko z miau :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sie 04, 2011 19:08 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

Moje koty są zdegustowane ostatnio porządkami - śmierdzi pastą do podłóg, przenoszone są ich posłania (z ktorych i tak nie korzystają, bo lepiej śpi się na Diżej :mrgreen: ) i nowymi meblami - doszedł wózek cieszący się dużym powodzeniem wszystkich kotów :mrgreen: :mrgreen: i łóżeczko....
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Czw sie 04, 2011 23:34 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

Ooooooo, witamy nowego gościa :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Cieszę się, że Rysiek się podoba :1luvu: :oops: A dlaczego lżej? Pozdrawiamy :piwa:[/quote]

Dzieki za przyjecie mnie do grona wielbicielek Pieknego Ryszarda :kotek: :1luvu:

Lzej dlatego, ze po stracie mojego Misse pseudo Misia jeszcze nie moge sie pozbierac i dlatego, ze watek Ryszarda jest tak pozytywny jak z bajki, a wszyscy bysmy chcieli, zeby cale forum bylo takie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Niestety jest tyle zla i nieszczescia, ze mozna sie zaplakac.

Watek Rysia budzi nadzieje, ze moze kiedys dobro i milosc pokona ZLO :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Miziaczki dla Rysia od mojego rudego Chili, szaro-bialego Chicko i tygrysicy - latawicy Maji.

Pozdrowienia dla Wspanialej Duzej oczywiscie :1luvu: :piwa:

PS Okolice ze zdjec widac przepiekne ja tak sie z Luna wybieram do tej Toskani jak sojka za morze, Luna juz byla, a ja
na poludnie to tylko w Bulgarii no i mase razy w Szwajcarii.
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Pt sie 05, 2011 7:41 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

joarkadia pisze:Moje koty są zdegustowane ostatnio porządkami - śmierdzi pastą do podłóg, przenoszone są ich posłania (z ktorych i tak nie korzystają, bo lepiej śpi się na Diżej :mrgreen: ) i nowymi meblami - doszedł wózek cieszący się dużym powodzeniem wszystkich kotów :mrgreen: :mrgreen: i łóżeczko....

Twoje zdegustowane porządkami- mój zdegustowany, że na niego czasem krzyczę- wczoraj znowu podrapał pianino... :strach: Jak dojrzą będę miała wieeeeelki problem :placz:

juana

Post » Pt sie 05, 2011 7:49 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

MaryLux pisze:Miaudoberek :) Rysiu, Ty się ciesz, że Cię tylko aparatem molestują. Mnie wetka igłą zaatakowała i moją osobistą krew ukradła!
Inka

będzie dobrze Ineczko :D Łapka już nie boli? Mi też bolało jak vet mi wbił taaaaaką grubaśną igiełę żeby to coś z numerem wsadzić. Ale już przeszło :piwa:
Ja to bym chciał jakieś zdjęcie Twoje osobiście dla mnie :oops:
Rysiek :kotek:

juana

Post » Pt sie 05, 2011 7:53 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

Teraz tylko jedna fotka , bo młody molestuje, żeby się z nim bawić :mrgreen: Później odpiszę na resztę postów :D

EKSPOZYCJA STAŁA :mrgreen:

Obrazek

juana

Post » Pt sie 05, 2011 10:29 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

Rysio jako ozdobka. :lol: :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt sie 05, 2011 10:33 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

juana pisze:Teraz tylko jedna fotka , bo młody molestuje, żeby się z nim bawić :mrgreen: Później odpiszę na resztę postów :D

EKSPOZYCJA STAŁA :mrgreen:

Obrazek

Coraz bardziej upodabnia się do mojego Garfildoska :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: a pianino to do grania dla kota dobra zabawka :ryk: :ryk: :ryk: prawdziwie kocia muzyka może wyjść :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pt sie 05, 2011 12:33 Re: Ryszard, Ryś, Rysiek

Asiu, a może Ty po prostu zostaw to pianino otwarte?...Klawiszy chyba nie podrapie :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

[poprzednia][następna]