Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 05, 2011 8:38 Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Obrazek
EMIR...

Obrazek
...i BRATEK
wylądowali w DT u nieocenionej Wielbłądzio. Teraz podlegają tuningowi i wkrótce będą szukać Najlepszych Domków na Świecie...
Więcej zdjęć :arrow: str. 4

Obrazek
Te dwa przystojniaki (przystojniaczki) wybrały sobie wyjątkowo nieszczęśliwe miejsce :( Przy ruchliwej drodze. A schronienia szukają w silniku parkowanego tam samochodu.
Gdzie jest ich mama? Nie wiadomo. Prawdopodobnie zginęła pod kołami. Pan kierowca ma dobre serce, więc zadzwonił do fundacji EMIR, a fundacja EMIR do mnie. :?
I tu zaczyna się problem. Bo ja absolutnie nie mam na kociki miejsca... :( Wiem, że to brzmi jak "weźmy i zróbcie", ale naprawdę nie jestem w stanie dać im DT. Ewentualnym chętnym oferuję klatkę i wszelką możliwą pomoc.
Ratujmy te maluchy zanim coś je przejedzie! :(
Ostatnio edytowano Pt wrz 09, 2011 17:41 przez Zofia.Sasza, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt sie 05, 2011 8:57 Re: FALENTY - Maleńkie krówki o krok od śmierci - DT!

Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt sie 05, 2011 9:21 Re: FALENTY - Maleńkie krówki o krok od śmierci - DT!

Rany, napisałam post, ale mi się nie dodał 8O (dziwne, kliknęłam "Wyślij")

w skrócie chodziło o to, że wysyp kociąt jest porażający. Strach wyjść z domu, odebrać telefon, zajrzeć na miau czy fb :( :( :(
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pt sie 05, 2011 9:34 Re: FALENTY - Maleńkie krówki o krok od śmierci - DT!

Mogę je jutro przywieźć do Warszawy... Tylko dokąd? :cry:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt sie 05, 2011 9:39 Re: FALENTY - Maleńkie krówki o krok od śmierci - DT!

do łazienki? :(

U nas też masakra. W każdym telefonie, kiedy ktoś prosi o sterylizacje kotów, są ukryte kocięta, które już się urodziły.
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pt sie 05, 2011 9:42 Re: FALENTY - Maleńkie krówki o krok od śmierci - DT!

ryśka pisze:do łazienki? :(

U nas też masakra. W każdym telefonie, kiedy ktoś prosi o sterylizacje kotów, są ukryte kocięta, które już się urodziły.

No masakra...
Łazienka łazienką, ale co z łączeniem kociąt z różnych miotów? :roll:
(co prawda czasem to lepsze niż zostawienie ich w zagrożonych miejscach, ale potem pretensje, że się kocięta łączyło...)
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Pt sie 05, 2011 9:43 Re: FALENTY - Maleńkie krówki o krok od śmierci - DT!

ryśka pisze:do łazienki? :(

Łazienka zajęta :( Suka tam siedzi jak mnie nie ma w domu :( U mnie kociaki już zakłute, ale to i tak nic nie zmienia...
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt sie 05, 2011 10:07 Re: FALENTY - Maleńkie krówki o krok od śmierci - DT!

PILNIE POTRZEBNY SPONSOR NA KOCIAKOWĄ KARMĘ ORAZ SZCZEPIENIA OBU MALUCHÓW.
Oddaję dzisiaj Kazia do innego DT i mogłabym bąblom zaoferować moją ogromną klatkę i opiekę, ale niestety nie dysponuję żadną nadprogramową kasą :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt sie 05, 2011 10:42 Re: FALENTY - Maleńkie krówki o krok od śmierci - DT!

podniose tylko i trzymam kciuki!
U nie zatłoczenie :cry:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt sie 05, 2011 10:57 Re: FALENTY - Maleńkie krówki o krok od śmierci - DT!

Wielbłądzio pisze:PILNIE POTRZEBNY SPONSOR NA KOCIAKOWĄ KARMĘ ORAZ SZCZEPIENIA OBU MALUCHÓW.
Oddaję dzisiaj Kazia do innego DT i mogłabym bąblom zaoferować moją ogromną klatkę i opiekę, ale niestety nie dysponuję żadną nadprogramową kasą :(

Nie krzykaj! :mrgreen: Sponsor potrzebny, ale ja spróbuję przydusić Pana Kierowcę :twisted:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt sie 05, 2011 11:48 Re: FALENTY - Maleńkie krówki o krok od śmierci - DT!

Zofia&Sasza pisze:Nie krzykaj! :mrgreen: Sponsor potrzebny, ale ja spróbuję przydusić Pana Kierowcę :twisted:

Nie duś, nie duś, tylko rzęsami zamachaj :mrgreen:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Pt sie 05, 2011 11:50 Re: FALENTY - Maleńkie krówki o krok od śmierci - DT!

joshua_ada pisze:
Zofia&Sasza pisze:Nie krzykaj! :mrgreen: Sponsor potrzebny, ale ja spróbuję przydusić Pana Kierowcę :twisted:

Jaaaa? :ryk:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt sie 05, 2011 11:56 Re: FALENTY - Maleńkie krówki o krok od śmierci - DT!

Zofia&Sasza pisze:
joshua_ada pisze:

Jaaaa? :ryk:

Niom. A kto ostatnio miał farta i paczkę papierosów od nieznajomego dostał? :mrgreen:
Mnie jeszcze nikt tak oryginalnie nie poderwał :P
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Pt sie 05, 2011 12:11 Re: FALENTY - Maleńkie krówki o krok od śmierci - DT!

Wielbłonty podobno mają fajne rzęsy. Ale nie wszystkie. Ja mam tylko wielką d**ę :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt sie 05, 2011 13:01 Re: FALENTY - Maleńkie krówki o krok od śmierci - DT!

Wielbłądzio pisze:Wielbłonty podobno mają fajne rzęsy. Ale nie wszystkie. Ja mam tylko wielką d**ę :(

Oj tam oj tam - przesadza koleżanka :mrgreen:
Obrazek

Zofia.Sasza

[następna]