KONIEC __________ PASTA NA ODKŁACZANIE ______ DEFURR-UM PLUS

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Sob lip 30, 2011 19:05 Re: PASTA NA ODKŁACZANIE ___________ DEFURR-UM PLUS

julka75 pisze:
vailet pisze:
julka75 pisze:
vailet pisze:Dziękuję,niestety gliceryna :( odpada.Dla zdrowych jelit jaknajbardziej ten skład.Gliceryna czyści i brzuch może boleć.Z Bejbi bez niczego leci.

przykro mi :(
szukałam trochę tu i tam za pastami ale przyznam szczerze, nie znalazłam takiej, w której nie byłoby gliceryny :| A może ktoś wie? Kto spotkał się z taką pastą?

Właśnie o to chodzi że Bejbi lubi pasty,a potem źle się czuje bo brzuch boli i śmierdzi długo z pyśka :( Z trawą zasianą to nie wie co zrobić.Wyrywa i się bawi,ale nie je.

a może Bezo-Pet? Tylko, że jest drogi...

Muszę poczytać co to jest bo nie znam tego i ceny też.Czy to u nas można dostać?
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob lip 30, 2011 19:14 Re: PASTA NA ODKŁACZANIE ___________ DEFURR-UM PLUS

vailet pisze:
julka75 pisze:
vailet pisze:
julka75 pisze:
vailet pisze:Dziękuję,niestety gliceryna :( odpada.Dla zdrowych jelit jaknajbardziej ten skład.Gliceryna czyści i brzuch może boleć.Z Bejbi bez niczego leci.

przykro mi :(
szukałam trochę tu i tam za pastami ale przyznam szczerze, nie znalazłam takiej, w której nie byłoby gliceryny :| A może ktoś wie? Kto spotkał się z taką pastą?

Właśnie o to chodzi że Bejbi lubi pasty,a potem źle się czuje bo brzuch boli i śmierdzi długo z pyśka :( Z trawą zasianą to nie wie co zrobić.Wyrywa i się bawi,ale nie je.

a może Bezo-Pet? Tylko, że jest drogi...

Muszę poczytać co to jest bo nie znam tego i ceny też.Czy to u nas można dostać?

z tego co wiem, to tak
Obrazek...Obrazek .. http://facebook.com/julka75
Obrazek Obrazek Obrazek ...................... Obrazek

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Sob lip 30, 2011 19:39 Re: PASTA NA ODKŁACZANIE ___________ DEFURR-UM PLUS

Julka75,dzięki już znalazłam :ok: Bardzo to drogie,w Krakvecie najtaniej ponad 50zł 8O ,a w innych ponad 60zł.,ale może kiedyś kupię bo tamten skład dla chorych jelit jest ok. Dzięki :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Nie lip 31, 2011 16:06 Re: PASTA NA ODKŁACZANIE ___________ DEFURR-UM PLUS

3 szt. poprosze .. i dziekuje

goblin.a

Od: Czw lip 28, 2011 10:50

Post » Nie lip 31, 2011 16:43 Re: PASTA NA ODKŁACZANIE ___________ DEFURR-UM PLUS

goblin.a pisze:3 szt. poprosze .. i dziekuje

dziękuję :ok: dodaję do zamowień

julka75

Post » Śro sie 03, 2011 23:02 Re: PASTA NA ODKŁACZANIE ___________ DEFURR-UM PLUS

OK, nie ma więcej chętnych to w takim razie zamawiam!

julka75

Post » Czw sie 04, 2011 22:02 Re: PASTA NA ODKŁACZANIE ___________ DEFURR-UM PLUS

Pasta zamówiona :ok: i zapłacona, dalsze info na pw.

julka75

[poprzednia]