PRUSZKÓW - szylkretowa koteczka już w DS :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 04, 2011 15:11 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

mania1979 pisze:do którego?? :cry: :cry: nie wiem czy wolność nie lepsza...nie wyobrażam sobie tego..nie może tak być.. :cry:

Nie wiem jeszcze do którego. Jeżeli wypuszczę ją na podwórko to w końcu ktoś ją otruje albo wpadnie w łapy sadysty.
Ja nie jestem w stanie jej przygarnąć :(

Pozostaje mieć nadzieję, że znajdzie się gdzieś dom, który będzie ją chciał.
Ma_go

Obrazek

Ma_go

Od: Pt cze 12, 2009 13:36

Post » Czw sie 04, 2011 15:14 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

a moze spróbować uzbierać deklaracje i znaleźć jej jakiś płatny tymczas..? nie wiem ...coraz bardziej przywiązałam się do niej i naprawdę wiem ze schronisko to śmierć dla niej...
Obrazek
Obrazek

mania1979

Od: Pt maja 13, 2011 13:49

Post » Czw sie 04, 2011 16:29 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

To, czy Kicia była sterylizowana, można poznać też po szwie na brzusiu, po ogoleniu - zwróćcie na to uwagę w Koterii żeby luknęli jak ogolą.
Po drugie - na cito poproście CatAngel o ogłoszenia, ona robi za 15 zeta cały ful wypas pakiet 130 sztuk.
Jeśli chodzi o dom: sprawdzajcie dobrze, i umowa adopcyjna.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Czw sie 04, 2011 17:35 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

Carmen201 pisze:To, czy Kicia była sterylizowana, można poznać też po szwie na brzusiu, po ogoleniu - zwróćcie na to uwagę w Koterii żeby luknęli jak ogolą.

Powiem im.

Carmen201 pisze:Po drugie - na cito poproście CatAngel o ogłoszenia, ona robi za 15 zeta cały ful wypas pakiet 130 sztuk.
Jeśli chodzi o dom: sprawdzajcie dobrze, i umowa adopcyjna.

CatAngel już te ogłoszenia zrobiła (chyba?). Ania Kubica to ogarnęła :D A kontakt adopcyjny miał być na Ciebie, Carmen :oops: Coś pochrzaniłam? :oops:
Ma_go

Obrazek

Ma_go

Post » Czw sie 04, 2011 17:38 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

Nie wiem czy Gosia zrobiła ogłoszenia bo nie dostałam linków do aktywacji, chyba, że ktoś inny dostał? Ja rozumiem do ew. weryfikacji domu? Mogę być.
Zapytaj czy od CatAngel te ogłoszenia poszły.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Czw sie 04, 2011 18:06 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

Carmen201 pisze:Nie wiem czy Gosia zrobiła ogłoszenia bo nie dostałam linków do aktywacji, chyba, że ktoś inny dostał? Ja rozumiem do ew. weryfikacji domu? Mogę być.

No jak miały pójść nie dostałam kontaktu. Pisałam do Ma_go wczoraj pw że dane mi potrzebne :)

edit: Do mnie trzeba teraz wszytko na pw pisać :) nie za bardzo mam czas na wątki wchodzić.
Tym bardziej, że dzisiaj dowiedziałam się o malcu podrzuconym na stadion :evil: do trójki kociaków i Karuni. Dziecie ma 5dni :cry: i jest bez mamy(szukam karmiącej kotki,ale nic nie ma) i chyba będę musiała podjąć trudną decyzję :cry: Jakiś facet wczoraj o 20.00 wyrzucił go z samochodu ponoć :evil: :evil: :evil:
Ostatnio edytowano Czw sie 04, 2011 18:11 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw sie 04, 2011 18:10 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

CatAngel pisze:
Carmen201 pisze:Nie wiem czy Gosia zrobiła ogłoszenia bo nie dostałam linków do aktywacji, chyba, że ktoś inny dostał? Ja rozumiem do ew. weryfikacji domu? Mogę być.

No jak miały pójść nie dostałam kontaktu. Pisałam do Ma_go wczoraj pw że dane mi potrzebne :)

Nie zrozumiałyśmy się. Moja wina :( :( :(
Już wyjaśniam sytuację z CatAngel.
Ma_go

Obrazek

Ma_go

Post » Czw sie 04, 2011 19:45 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

kicia smuteńka jakaś..zjada po troszku..siusia do kuwetki. Dzieci toleruje,pozwala mojemu synkowi na zabawę ze sobą,on ciągnie włóczkę ona udaje ze będzie łapać-leniuch nie chce jej się biegać. Nie fuka na niego ani nie drapie.co do psów,to mogą przebywać w jej towarzystwie ale na bezpieczną odległość,każda próba zbliżenia się kończy się jej nerwami i reakcją agresji.Śpią w jednym pokoju-kotka na łóżku a psy na podłodze -wtedy nic się nie dzieje,ale nie mogą podejść blisko. Boi się ich. nie wiem jak z kotami,nie mam możliwości sprawdzenia.Czekam z niecierpliwością na pierwszą koopkę by zobaczyć co w niej siedzi :mrgreen:

zróbcie coś ze mną bo się w niej zakochałam..wiedziałam ze tak będzie..nie mogę nic brać na dt,bo mi serce potem pęka...musi mioeć wspaniały domek,tylko na taki zasługuje..do innego jej nie puszczę :roll:
Obrazek
Obrazek

mania1979

Od: Pt maja 13, 2011 13:49

Post » Czw sie 04, 2011 20:42 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

Podniosę :kotek:
Obrazek

Dominka1

Od: Czw paź 07, 2010 0:50

Post » Czw sie 04, 2011 21:16 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

Trzeba jak najszybciej opublikować ogłoszenia! W tej sytuacji każdy dzień się liczy - a teraz tyle kociaków, że Kretka może przepaść w tłumie :( .

Ona nie może trafić do schronu! Z tego, co pisze Mania to w 100 % domowa koteczka, nie przetrwa schroniskowych warunków, szybko odejdzie z przerażenia i tęsknoty..... :cry:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Czw sie 04, 2011 21:22 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

Ania S z FB pisze że może wziąść kotkę do siebie na tymczas ale ma dwa swoje koty więc pyta jak się zachowuje kotka w stosunku do innych kotów?

CatAngel

Post » Czw sie 04, 2011 21:46 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

CatAngel pisze:Ania S z FB pisze że może wziąść kotkę do siebie na tymczas ale ma dwa swoje koty więc pyta jak się zachowuje kotka w stosunku do innych kotów?

Nie mam pojęcia.
U Mani są dwa pieski. Nie jest zachwycona ale daje radę (oczywiście kotkę mam na myśli, nie Manię :D ).
Ma_go

Obrazek

Ma_go

Post » Czw sie 04, 2011 22:00 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

Ma_go pisze:
CatAngel pisze:Ania S z FB pisze że może wziąść kotkę do siebie na tymczas ale ma dwa swoje koty więc pyta jak się zachowuje kotka w stosunku do innych kotów?

Nie mam pojęcia.
U Mani są dwa pieski. Nie jest zachwycona ale daje radę.

To ja się zakręciłam teraz To u Ciebie czy u Magdy jest?

CatAngel

Post » Czw sie 04, 2011 22:02 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

CatAngel pisze:
Ma_go pisze:

Nie mam pojęcia.

Kotka jest u Magdy. Ja odbieram ją 11 sierpnia i wiozę na kastrację do Koterii.
Ma_go

Obrazek

Ma_go

Post » Czw sie 04, 2011 22:10 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

Ma_go pisze:
CatAngel pisze:
Ma_go pisze:

Nie mam pojęcia.

Kotka jest u Magdy. Ja odbieram ją 11 sierpnia i wiozę na kastrację do Koterii.

Kurde że nie ma jak spr jak ona się ma do kotów :(

CatAngel

[poprzednia][następna]