Od kilku miesięcy już nie tymczasuje kotów, poza Mgiełką która wróciła z adopcji, ale niestety po ostatnich tymczasach zostały mi długi. Moja dobra wetka długo mi odpuszczała spłatę, ale wkońcu dług trzeba spłacić. Zapraszam na bazarek z biżuterią.
1.

Kolczyki wykonane z lampworku i szkła, bigle posrebrzane. Długość: 6,5 cm
Cena: 10 zł
KUPIŁA: RYB-KA2.

Bransoletka wykonana ze szkła, masy perłowej. Długość: 18 cm + 4 cm łańcuszka do regulacji.
Cena: 12 zł
KUPIŁA: PAW3.

Komplet -bransoletka i kolczyki-wykonane z korala rekustrowanego i posrebrzanych elementów. Długość bransoletki: 19 cm + 5 cm łancuszka do regulacji.
Cena: 14 zł
4.

Brasoletka ze szkła, kwarcu niebieskiego, niebieskiego korala i sztucznych perełek. Długość: 20 cm.
Cena: 13 zł
5.

Delikatna bransoletka wykonana z kamieni piasku pustyni i elementów tzw. "starego złota". Długość: 18 cm
KUPIŁA: PAW6.

Bransoletka z lampowrków, szklanych kuli i elementów bali. Długość: 18 cm.
KUPIŁA: PAW7.

Kolczyki wykonane ze szklanych kryształków i metalowych trójkątów. Długość: 6,5 cm.
Cena: 8 zł
SPRZEDANE: Dom Maćka8.

Kolczyki wykonane z kokosowych kwadratów i koralików "kociego oka". Długość: 6 cm.
Cena: 12 zł
KUPIŁA: ESKI9.

Komplet wykonany z korali filipińskiego i "starego złota". Kolczyki mają długość 5,5 cm, zawieszka 3cm.
Cena: 16 zł
KUPIŁA: MONIKAWARSZAWA10.

Kolczyki wykonane z lampworków, koralików crakle i "złotego złota".
Cena: 10 zł
KUPIŁA: MONIKAWARSZAWA11.

Kolczyki wykonane z masy perłowej i elementów bali. Długość: 4,5 cm
Cena: 6 zł
12.

Kolczyki wykonane z koralików crackle. Długość: 6cm.
Cena: 5 zł.
SPRZEDANEWszystkie kolczyki w opcji KUP TERAZ. Do ceny proszę doliczyć 4,5 zł za list polecony.
Zapraszam do zakupów