Fasolki wątek część 3. Zapraszam do nowego wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 04, 2011 6:15 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 3.

A tu Florka siedziała w budce. Jest klasyczną Eskimoską, z płaskim noskiem :wink:

Obrazek

To akurat mnie zaniepokoiło, bo poszła do budki na długo. Bardzo nie lubię, jak nie śpi koło mnie, blisko :(
Florka jest bardzo mądra, do spania wybrała mnie :D , tylko się położyłam, przyszła od razu.
Ostatnio edytowano Czw sie 04, 2011 6:39 przez MalgWroclaw, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw sie 04, 2011 6:22 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 3.

Duża dziś próbowała łapać do sterylizacji, ale kotka się nie złapała. Duża będzie próbować jutro.
Fasolka :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw sie 04, 2011 7:35 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 3.

MalgWroclaw pisze:Duża dziś próbowała łapać do sterylizacji, ale kotka się nie złapała. Duża będzie próbować jutro.
Fasolka :(

Tak jak my :evil:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw sie 04, 2011 7:43 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 3.

Mruś, fajną mamy budkę?
Fasolka dopytująca
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw sie 04, 2011 7:43 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 3.

To trzymam kciku za pomyślną łapankę :ok: :ok: :ok:

Fasolko, ale tę budkę macie no no no... sam bym się w takiej umościł... Duża mówi, że nie mamy miejsca na takie budki, więc mam tylko hamak na kaloryferze, a budkę zrobiłem sobie sam w szafie :)
Władzio pomysłowy
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Czw sie 04, 2011 7:48 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 3.

MalgWroclaw pisze:Mruś, fajną mamy budkę?
Fasolka dopytująca

Rewelacja! :ok:

A zmiescilbym sie do niej z Toba? :oops:

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw sie 04, 2011 7:49 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 3.

Władziu powiedź Dużej, że miejsce na budkę musi być bezwzględnie, niech duża wyrzuci jakiś swój nie potrzebny kotom mebel.
My nie mamy budki, bo Duża mówi, że za taką budkę to dużo jedzenia kupi, no i ktoś u nas sika w różnych miejscach i Duża trochę by się obawiała postawić budkę

Ptachu bez budki
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw sie 04, 2011 8:21 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 3.

Ja tam wiem, że takich budek i innych legowisk u nas nie będzie. Pysia za to ma u siebie, ona lubi takie miejsca do spania.
Ja z budek nie korzystam, hm korzystam jako z zastępczej kuwety :mrgreen:
Wieje.
Duża rano z okna wypatrzyła naszego Diablika i co sił w jej łapkach pognała go nakarmić.
Haker

Chude to nasze kocisze okropnie i bardzo strachliwe, już podchodził bliżej do nas, teraz jak mu nakładamy jedzonko to się chowa i podchodzi dopiero jak odejdę spory kawałek.
Też chce go łapać, ale teraz nie ma jak tego zrobić.
Nasza pani A., która w swoim służbowym pomieszczeniu przechowuje koteczki po sterylizacji nie ma teraz jak tego zrobić.
Tam teraz ekipy remontujące balkony coś składują. Poczekamy jak się wyniosą.

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Czw sie 04, 2011 8:41 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 3.

iwcia pisze:Władziu powiedź Dużej, że miejsce na budkę musi być bezwzględnie, niech duża wyrzuci jakiś swój nie potrzebny kotom mebel.
My nie mamy budki, bo Duża mówi, że za taką budkę to dużo jedzenia kupi, no i ktoś u nas sika w różnych miejscach i Duża trochę by się obawiała postawić budkę

Ptachu bez budki

Ptachu, namawiasz mnie do buntu... :twisted: właściwie to jest parę klamotów, na których niewygodnie leżeć, albo takich na które nie moge wchodzić. To ja się pytam grzecznie na co one??
Władzio chcący budkę
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Czw sie 04, 2011 8:49 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 3.

iwcia pisze:Władziu powiedź Dużej, że miejsce na budkę musi być bezwzględnie, niech duża wyrzuci jakiś swój nie potrzebny kotom mebel.

Ptachu bez budki

Ptachu, powiedz Dużej, że te budki są do prania, one są całe miękkie, ta u Fasolki zmieściła się do koperty (no, dużej koperty) jak ją pakowałyśmy! A nie kosztowała NIC, bo Duża wybrała ją za punkty w zooplusie :D

Fasolinko, to dobrze, że Florka włazi do budki, bo wtedy cię nie goni, prawda?

Haker, a może namów Dużą na budki z pudełek, nam Duża takie stawia, jak się zniszczą, to wyrzuca i stawia nowe :D
Sabcia doradzająca
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Czw sie 04, 2011 11:36 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 3.

Mru, ale by było fajnie, gdybyś przyszedł :P
Władziu, na budkę miejsce musi się znaleźć.
Sabciu, Frania mnie gania, Florka nie, Florka jest kochana i wszystkimi się opiekuje.
Haksiu, jak ktoś nasikał do tunelu, do duża go myła i na długo schowała. Florka bardzo lubi tunel.
Fasolka tylko szybko dyktująca, bo duża musi pracować.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw sie 04, 2011 11:53 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 3.

Czesc Fasolko :kotek:

Parapetujemy i balkonujemy do oporu.
Duza stara sie nie drapac,ale robi smieszne miny :wink:
Mamy słonko :P

Gucio plazujacy
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Czw sie 04, 2011 12:19 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 3.

MalgWroclaw pisze:Mru, ale by było fajnie, gdybyś przyszedł :P
Władziu, na budkę miejsce musi się znaleźć.
Sabciu, Frania mnie gania, Florka nie, Florka jest kochana i wszystkimi się opiekuje.
Haksiu, jak ktoś nasikał do tunelu, do duża go myła i na długo schowała. Florka bardzo lubi tunel.
Fasolka tylko szybko dyktująca, bo duża musi pracować.

Oj przepraszam, Floreczko, że cię niesłusznie posądziłam o ganianie Fasolki! :oops:
My tez mamy słonko i balkon jest otwarty! :D :D :D czyli - balkonujemy :D :D :D
Ostatnio edytowano Czw sie 04, 2011 13:29 przez jolabuk5, łącznie edytowano 1 raz
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Czw sie 04, 2011 12:49 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 3.

O rany, ale fajne eskimoski :1luvu: :1luvu: :1luvu: Do zacałowania :1luvu: :1luvu:
Fasolko, a kiedy Ty się nam pokażesz w budce?
Ogryzek

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Czw sie 04, 2011 13:13 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 3.

Alyaa pisze:O rany, ale fajne eskimoski :1luvu: :1luvu: :1luvu: Do zacałowania :1luvu: :1luvu:
Fasolko, a kiedy Ty się nam pokażesz w budce?
Ogryzek

Nie wiem, Ogryzku. Jeszcze tam nie byłam w środku, tylko próbowałam, jak smakują te frędzle. Bo ja się boję :oops: :oops: :oops:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]