anulka111 pisze::ryk: Coz na forum sa bardzo podejrzliwi ludzie![]()

(staram się utrzymać w konwencji)
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Staram się. Szuflandia!zabers pisze:pogwizd, Ty zmrolu podstępny
STOP.zabers pisze:Pamiętam to zdjęcie - zeszłoroczne wakacje, przestój w wątku i Twoja podpucha jakoby Kluski zostały pożarte.
Wszyscy miłośnicy wątku nieciepliwie czekają na porządną foto sesję. Dorobiłaś się również paru fetyszystów więc zbliżenia nosków, łapek, uszek i innych odstających kawałków... no sama wiesz.zabers pisze: Moje pokemony... no cóż, złośliwie śpią w tych samych miejscach i pozycjach. Teraz głównie rezydują w "ogrodzie" (też bym rezydowała, gdyby mi ktoś wiecznie coś malował w chałupie - właśnie czekam aż mi wyschnie rura od wydmuchu kuchennego). Ale postaram się. Słowo skauta, że przed wyjazdem będą i pokemony.
moś pisze:To ja jestem milosniczka tych innych wystajacych kawalkow
Zapisuję się na 'noski'.kotka doroty pisze:Ja nie chcę kawałkaJa chcę Glusia w całości
![]()
![]()
![]()
Podpisano: Glusiowa fetyszystka
pogwizd pisze:Staram się. Szuflandia!zabers pisze:pogwizd, Ty zmrolu podstępnySTOP.zabers pisze:Pamiętam to zdjęcie - zeszłoroczne wakacje, przestój w wątku i Twoja podpucha jakoby Kluski zostały pożarte.
Nigdy, przenigdy czegoś takiego nie twierdziłem. Rok temu zaserwowane zdjęcie miało (ładne słowo, prawda?) MIAŁŁo na celu zmobilizować tymczasową opiekunkę kolonii do odezwania się i minimalnej słowno-fotograficznej relacji.
„Pożarte?” Ja nawet nie znam takiego słowa. Pee... Poo... no nie znam, nie używam i stosować nie zamierzam.Wszyscy miłośnicy wątku nieciepliwie czekają na porządną foto sesję. Dorobiłaś się również paru fetyszystów więc zbliżenia nosków, łapek, uszek i innych odstających kawałków... no sama wiesz.zabers pisze: Moje pokemony... no cóż, złośliwie śpią w tych samych miejscach i pozycjach. Teraz głównie rezydują w "ogrodzie" (też bym rezydowała, gdyby mi ktoś wiecznie coś malował w chałupie - właśnie czekam aż mi wyschnie rura od wydmuchu kuchennego). Ale postaram się. Słowo skauta, że przed wyjazdem będą i pokemony.
kotka doroty pisze:To czekam na te zdjęcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 15 gości