Moderator: Estraven

Anna61 pisze:Ja wysiadam...![]()
Zobaczcie tą biedną kocinkę![]()
Miała dzisiaj też zabieg na te oczka i za miesiąc znowu ja czeka operacja, bo trzeba spróbować aby mogła widzieć chociaż przez tak zwane mleko, ale niestety gwarancji nie ma.
Kotka szuka odpowiedzialnego domku, domku odpowiedzialnego i świadomego jej kalectwa.![]()
![]()
i ta druga kotka-matka
Obie kotki po sterylizacji czują się dobrze.
julka75 pisze::( biedne serduszko...

cynamon i wanilia pisze:pokazałaś ją u ślepaczków?

Anna61 pisze:Anna61 pisze:Potrzebuje 2 talony na sterylizację (matka i córka) coby nie dopuścić do ponownego rozmnożenia!!!
Teraz jest 7 maluchów(2 zarezerwowane), tylko te koty maja problemy z oczami, karmicielka nawet była z nimi u weta.
Na zimę nie była kotka wysterylizowana bo wetka powiedziała ze lepiej na wiosnę, rozumiem, bo po sterylizacji musi być w miarę ciepłych warunkach, a to kotka przebywająca gdzieś w szopie razem z resztą.
Wtedy jeszcze była możliwość załatwienia talonu od miauczykotka a teraz bieda i u Madzi.
Dzięki miauczykotek![]()
![]()
jutro o 12 godzinie zostaną wysterylizowane te 2 kotki a matki tych maluszków poniżej. Nie ma tych matek na zdjęciu ale jutro zrobię, to matka z córką, jednej są 4 maluszki a drugiej 3.
![]()
![]()
![]()
Te 2 burasiątka na zdjęciach już szukają domków i kolejne 3 też zaraz będą ale na razie ich kk bierze.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Śliczny marmurek do adopcji ale coś mu oczko łzawisą takie 3 maluszki, ale dzikuski i tylko tego udało się sfocić.
![]()
![]()
![]()
![]()
a tutaj tatuś całej siódemkiteż bezdomniak

Gibutkowa pisze:Podrzuciłam ślepinkę na wątek ślepaczkowy.

Anna61 pisze:Gibutkowa pisze:Podrzuciłam ślepinkę na wątek ślepaczkowy.
Ja tam już ją ogłosiłamale dzięki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: sebans i 70 gości