Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoolCaty pisze:Dziewczyny, nie ważne, że się na FB nie znamy - ważne, że zadziałało! Tam Państwo wypatrzyli Marcelka. Zamieszka w mieszkaniu z trójką chłopaków i ich rodzicami i Perełką - starą Pekinką. Zmieni imię. Będzie się nazywał Bohater, bo jak wytłumaczyli mi bracia, jest chłopcem i ma bliznyKażdy ponosił Marcelka chwilę, potem pokłócili się z którym będzie Marcel spał. W tym czasie Marcel siedział w objęciach grubaśnego taty i ugniatał mu twarz.
Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Za kilka dni zadzwonię i podpytam
Duszek686 pisze:To przekażę Wam fajną wiadomość![]()
Marcelek dzisiaj pojechał do swojego domku
Państwo odezwali się, bo przeczytali ogłoszenie Marcelka, przyjechali z dziećmi, Marcelek się miział i łasił, i baranki strzelał![]()
Pojechał![]()
Teraz kciuki potrzebne, by się szybko zadomowił i dogadał z pekińczykiem(?)
Więcej napisze CC pewnie![]()
Nawet nie wiecie jak baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CoolCaty pisze:Dziewczyny, nie ważne, że się na FB nie znamy - ważne, że zadziałało! Tam Państwo wypatrzyli Marcelka. Zamieszka w mieszkaniu z trójką chłopaków i ich rodzicami i Perełką - starą Pekinką. Zmieni imię. Będzie się nazywał Bohater, bo jak wytłumaczyli mi bracia, jest chłopcem i ma bliznyKażdy ponosił Marcelka chwilę, potem pokłócili się z którym będzie Marcel spał. W tym czasie Marcel siedział w objęciach grubaśnego taty i ugniatał mu twarz.
Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Za kilka dni zadzwonię i podpytam
Duszek686 pisze:Też jestem.
I tak się zastanawiam, czy pisać Wam na pierwszej stronie wnerwiającą wiadomośc czy nie...![]()
![]()
Trudno, napiszę.
Pamiętacie pingwinowatego Marcela o pięknym spojrzeniu?
Był w schronie, potem długo się leczył u Ań w lecznicy...
No więc - Marcel znów jest w schronisku...![]()
Został zgarnięty z ulicy i przywieziony przez schroniskowego kierowcę...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 180 gości