QLAIRA-odsprzedam nowe opakowanie-zbieram na szczepienia:-)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro sie 03, 2011 17:48 QLAIRA-odsprzedam nowe opakowanie-zbieram na szczepienia:-)

Czas szczepień naszych futerek zbliża się nieuchronnie, a finanse nas nie rozpieszczają ostatnio... :? a dzisiaj przypadkiem znalazłam jedno opakowanie tabletek hormonalnych QLAIRA ( odstawiłam 2 tygodnie temu i nie wiem jak to się stało, że zapomniałam o tym opakowaniu :roll: ). Nie wiem też czy nie popełniam jakiegoś przestępstwa chcąc odsprzedać lek 8O mam nadzieję, że nie.
Co pewne, to to, że opakowanie jest nowiutkie, w nienaruszonym stanie, ofoliowane, pod koniec czerwca kupowane, z ważną datą ważności. Ja ich już nie wezmę, a bez sensu żeby leżały.

Dlatego ofertę kieruję do dziewczyn, które przyjmują te same tabletki i chciałyby kupić jednop pudełko po niższej cenie :wink: (normalna cena jest dość droga :roll: )

QLAIRA - 30 zł
Obrazek

:D
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Czw sie 04, 2011 17:20 Re: QLAIRA-odsprzedam nowe opakowanie-zbieram na szczepienia:-)

up :D
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Nie sie 07, 2011 22:06 Re: QLAIRA-odsprzedam nowe opakowanie-zbieram na szczepienia:-)

up
Obrazek

Obrazek

shalom