Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mania1979 pisze:posłuchajcie to może spróbujmy..jestem w stanie to zaryzykować..ale co będzie z kicią jak nasili się astma u mojego syna..czy ktoś byłby w stanie awaryjnie ją ode mnie zabrać..dobrze by było aby była bezpieczna do sterylki..jeśli mój syn w miarę wytrzyma obecność tej kici to możemy spróbować..ja mam dwa psy które nie reagują na koty ..mogłabym ją trzymać w jednym pokoju u córki..no nie wiem..tak myślę..boję się że ktoś ją sprzątnie do 11 sierpnia...nie mam kuwety tylko..pomyślmy na spokojnie..
joluka pisze:Jeśli Kretka ma pakiet ogłoszeń, zrobionych przez CatAngel, to powinna być widoczna na większości portali - może jej się poszczęści!!!!![]()
![]()
![]()
Anna Kubica pisze:mania1979 pisze:posłuchajcie to może spróbujmy..jestem w stanie to zaryzykować..ale co będzie z kicią jak nasili się astma u mojego syna..czy ktoś byłby w stanie awaryjnie ją ode mnie zabrać..dobrze by było aby była bezpieczna do sterylki..jeśli mój syn w miarę wytrzyma obecność tej kici to możemy spróbować..ja mam dwa psy które nie reagują na koty ..mogłabym ją trzymać w jednym pokoju u córki..no nie wiem..tak myślę..boję się że ktoś ją sprzątnie do 11 sierpnia...nie mam kuwety tylko..pomyślmy na spokojnie..
Myślę że każdy dzień dla koteczki tak ufnej w tym miejscu to ogromne zagrożenie, warto spróbować,a pomyślałam o fb bo widzę że wiadomości trafiają do ogromu ludzi ,mam konto na fb ale wydarzeń nie potrafię robić ,więc jeśli ktoś by mógł zrobić......
joluka pisze:Anna Kubica pisze:mania1979 pisze:posłuchajcie to może spróbujmy..jestem w stanie to zaryzykować..ale co będzie z kicią jak nasili się astma u mojego syna..czy ktoś byłby w stanie awaryjnie ją ode mnie zabrać..dobrze by było aby była bezpieczna do sterylki..jeśli mój syn w miarę wytrzyma obecność tej kici to możemy spróbować..ja mam dwa psy które nie reagują na koty ..mogłabym ją trzymać w jednym pokoju u córki..no nie wiem..tak myślę..boję się że ktoś ją sprzątnie do 11 sierpnia...nie mam kuwety tylko..pomyślmy na spokojnie..
Myślę że każdy dzień dla koteczki tak ufnej w tym miejscu to ogromne zagrożenie, warto spróbować,a pomyślałam o fb bo widzę że wiadomości trafiają do ogromu ludzi ,mam konto na fb ale wydarzeń nie potrafię robić ,więc jeśli ktoś by mógł zrobić......
a może o fb można także poprosić CatAngel? wiem, że pomaga w takich sytuacjach - to dobra kobieta jest
CatAngel pisze:http://www.facebook.com/event.php?eid=260661880610571kogo mianować adminem
Anna Kubica pisze:CatAngel pisze: http://www.facebook.com/event.php?eid=260661880610571kogo mianować adminem
Myślę że Ma_go
mania1979 pisze:nie chodzi mi o wsparcie finansowe,dam jej dobrze zjeść..chodzi mi o to tylko czy będzie ktoś w stanie awaryjnie ją ode mnie zabrać w razie nasilenia alergii..to bardzo istotne dla mnie..bo naprawdę nie jestem w stanie wywalić jej potem na dwór..2-3 dni mój syn wytrzymuje z kotem u moich rodziców(z resztą moim bo musiałam im go oddać jak okazało się że jest uczulony..) a potem zaczyna się jazda..może byłoby inaczej tym razem..byłaby zamknięta w jednym pokoju..pomóżcie bo każdy dzień dla tej kici jest na wagę złota..
CatAngel pisze:Anna Kubica pisze:CatAngel pisze: http://www.facebook.com/event.php?eid=260661880610571kogo mianować adminem
Myślę że Ma_go
A to jak coś to muszę wiedzieć jak się nazywa![]()
Ma_go jak coś to daj dane na pw i weź udział w wydarzeniu, żebym mogła Cię mianować
Anna Kubica pisze:mania1979 pisze:nie chodzi mi o wsparcie finansowe,dam jej dobrze zjeść..chodzi mi o to tylko czy będzie ktoś w stanie awaryjnie ją ode mnie zabrać w razie nasilenia alergii..to bardzo istotne dla mnie..bo naprawdę nie jestem w stanie wywalić jej potem na dwór..2-3 dni mój syn wytrzymuje z kotem u moich rodziców(z resztą moim bo musiałam im go oddać jak okazało się że jest uczulony..) a potem zaczyna się jazda..może byłoby inaczej tym razem..byłaby zamknięta w jednym pokoju..pomóżcie bo każdy dzień dla tej kici jest na wagę złota..
Myślę że lepiej spróbować niż później żałować że nie zdążyliśmy ,ja mogę pomóc ale dopiero będę w Polsce ok 15 - 20 sierpnia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości