Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 02, 2011 18:51 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Jak dobrze czytać takie wieści :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto sie 02, 2011 19:44 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Z wielką miłością obciera się o kwiatki :ryk:
No i jaka mądra :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro sie 03, 2011 11:54 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Super wieści :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon gru 26, 2011 16:10 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

No i znowu odkurzyłam wątek Melci :D Oto mail z domku Meluni i jej zdjęcia to mój najlepszy prezent Gwiazdkowy :mrgreen:
Witam,

Zgodnie z obietnicą, piszę i dołączam zdjęcia Melki, kiedy tylko uzyskałam taką możliwość. Mela jest już całkowicie oswojona i dopiero teraz widzimy jej prawdziwy charakter. Jest cudowna, uwielbia pieszczoty, zabawy, jest łasuchem, a z Antkiem już chyba się jakoś dogadała;) Czasami się pogonią, któreś uderzy drugie łapką, ale to bardziej przekomarzanie się niż regularna wojna;) Poza tym Antek jest do tego stopnia oczarowany Melą, że jego głównym zajęciem jest obserwowanie jej i śledzenie każdego jej ruchu. Cała rodzina bardzo ją kocha i widzimy coraz wyraźniej, że miłość ta jest odwzajemniona. Chciałabym życzyć Pani i rodzinie dużo szczęścia i miłości w Nowym Roku, a także dalszej determinacji w ratowaniu kotków, które dzięki Pani mają nadzieję na drugie, lepsze życie.

Pozdrawiam serdecznie,

Martyna

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Anna Kubica

Post » Pon gru 26, 2011 16:32 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

I to się nazywa prezent na święta :kotek: :kotek: :kotek:
Oby więcej takich maili :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon gru 26, 2011 16:34 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Ja pierwsza dostałam taki prezencik!
najszczesliwsza

Post » Pt gru 30, 2011 15:17 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Super wiadomości :D
Ale Ona piękna :1luvu:
Obrazek

Afra666

Od: Śro wrz 01, 2010 11:50

[poprzednia]