Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 02, 2011 19:25 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:
Moha pisze:Jak tam dzisiaj nasz Ziabolek-Rzygolek? Mam nadzieję, że humor i zdrówko dopisują?

Biedny był w południe - siedział jak grzybek, pawik był znowu (wczoraj 3 :( ), teraz humor lepszy ...

Nie mogłam się powstrzymać - pozdrowienia od wampirka Bubusia... :mrgreen:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Ukradł Kropkowi myszkę co mu wysłałam na Zajączka :twisted:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto sie 02, 2011 19:42 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Moha pisze:"Trzy Gracje". Piękne kociska, zazdraszczam. U mnie same buraski i krówki, ani jednego futra w tak luksusowym odcieniu.

Ale z tych 3 gracji dwie są męskie.... :ryk: :ryk: :ryk: A buraski pienkne som natenprzykład Bubuś ..chociaż on to chyba bardziej srebrzysty pręgus :?
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Wto sie 02, 2011 19:51 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Hm, męska gracja... to chyba będzie Gracjan. Mój jeden buranio to też mix, jak czytam o Pokerku i Bejbi to codziennie Bogu dziękuję za jego zdrowie.
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Wto sie 02, 2011 19:54 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Gibutkowa pisze:Ukradł Kropkowi myszkę co mu wysłałam na Zajączka :twisted:

To chyba z "zemsty" za to, że Miszczu często jeździ mu na grzbiecie.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto sie 02, 2011 19:56 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:
Gibutkowa pisze:Ukradł Kropkowi myszkę co mu wysłałam na Zajączka :twisted:

To chyba z "zemsty" za to, że Miszczu często jeździ mu na grzbiecie.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No cóż... odebrałaś mu psią taksówkę to sobie znalazł kocią :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto sie 02, 2011 20:01 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Moha pisze:Hm, męska gracja... to chyba będzie Gracjan. Mój jeden buranio to też mix, jak czytam o Pokerku i Bejbi to codziennie Bogu dziękuję za jego zdrowie.

Już 100 razy sobie mówiłam żadnych mixów,ale na rodowodowego mnie nie stać,a i tak pewnosci już nigdy nie będę miała bo drugi mix pod rząd z chorymi jelitami to mnie przerasta,gdyby jeszcze trzeci też, to już chyba jakaś klątwa na mnie i koty które wybieram :(
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Wto sie 02, 2011 21:14 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Mój mixik to prezent od koleżanki, dawna historia, kiedy jeszcze nie wiedziałam o kotach tego, co wiem dzisiaj. Pół-persik pół brytol. W sumie śliczny i z super charakterem, ale nigdy nie myślałam, że mixy wszelkiego rodzaju to taka pomyłka genetyczna. Aha, więcej mixów nie będzie ( :ok: ) bo mamusia nie mogła sama urodzić i była cesarka połączona ze sterylką. Pozostałe koty to rasowe śmietnikowce uratowane z życiowych opresji. Sorki Pokerku za tą dygresję, ale musiałam się wytłumaczyć z faktu posiadania mixa :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Wto sie 02, 2011 21:23 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

To ja pozdrawiam wszystkie kotecki :1luvu: :1luvu:
Zdrówka kochane :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto sie 02, 2011 21:46 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Moha pisze:Mój mixik to prezent od koleżanki, dawna historia, kiedy jeszcze nie wiedziałam o kotach tego, co wiem dzisiaj. Pół-persik pół brytol. W sumie śliczny i z super charakterem, ale nigdy nie myślałam, że mixy wszelkiego rodzaju to taka pomyłka genetyczna. Aha, więcej mixów nie będzie ( :ok: ) bo mamusia nie mogła sama urodzić i była cesarka połączona ze sterylką. Pozostałe koty to rasowe śmietnikowce uratowane z życiowych opresji. Sorki Pokerku za tą dygresję, ale musiałam się wytłumaczyć z faktu posiadania mixa :mrgreen:

Ja być ciekawa jak to zmiksowane kocio wygląda :mrgreen: :kotek: Można prosić o fotkę :?:
Obrazek ,

vailet

Post » Wto sie 02, 2011 21:58 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Obrazek
Kurzyk w całej okazałości...
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Wto sie 02, 2011 22:09 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Moha pisze:Obrazek
Kurzyk w całej okazałości...

Ło matko 8O on taki grubaśny?,czy obok drugi leży :lol:
Obrazek ,

vailet

Post » Wto sie 02, 2011 22:11 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

No, mały nie jest, ale na fotelu leży sam. Do góry kołami i porządnie rozkraczony, stąd wrażenie :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Śro sie 03, 2011 6:33 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:
Moha pisze:Jak tam dzisiaj nasz Ziabolek-Rzygolek? Mam nadzieję, że humor i zdrówko dopisują?

Biedny był w południe - siedział jak grzybek, pawik był znowu (wczoraj 3 :( ), teraz humor lepszy ...

Nie mogłam się powstrzymać - pozdrowienia od wampirka Bubusia... :mrgreen:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

ten uśmiech można tylko i wyłącznie tak interpretować:
:strach:

:wink:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro sie 03, 2011 21:05 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Nie chcę zapeszać, ale dzisiaj Ziabuś ma lepszy dzień...od wczoraj nie było wymiotów, o 5 rano obudziło mnie chrupanie w miseczce ... szaleje po mieszkaniu gruchając i zaczepiając dziewczyny ... :)
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro sie 03, 2011 21:07 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

To cicho-sza, tfu tfu... Kciuki dla Ziabolka, oby już było tylko lepiej... :kotek:
Obrazek Obrazek

Moha

[poprzednia][następna]