Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Magda.T pisze:Podobno podczas transportu zwierzat np samolotem, podaje im sie srodki uspokajajace/usypiajace. Ale czy on nie jest za maly? Zeby mu to jeszcze gorzej nie wplynelo na system nerwowy
Kasiu ona tak z boku bo latem mam ją w pracy na starych śmieciach w piwnicy by oszalała a w domu wsród tylu kotów nie umiała się odnaleźć.Tam biega sobie po terenie i przychodzi do mnie do pokoju lub do biblioteki,szefa przekabacilam i mam pozwolenie.Znów wróci jak będzie zimno.Jedyny mankament to to ,ze tam strasznie dużo je jakby na zapas puszkę dużą i suchego miseczkę.Ona tam sie najlepiej odnajduje.Ludzi lubi z innymi kotami gorzej ,ze Śnieżynką się nie lubią a pochodzą z tego samego miejsca.po_prostu_kaska pisze:Basiu, a jak Falusia? Ona cały czas tak z boku
horacy 7 pisze:Kasiu ona tak z boku bo latem mam ją w pracy na starych śmieciach w piwnicy by oszalała a w domu wsród tylu kotów nie umiała się odnaleźć.Tam biega sobie po terenie i przychodzi do mnie do pokoju lub do biblioteki,szefa przekabacilam i mam pozwolenie.Znów wróci jak będzie zimno.Jedyny mankament to to ,ze tam strasznie dużo je jakby na zapas puszkę dużą i suchego miseczkę.Ona tam sie najlepiej odnajduje.Ludzi lubi z innymi kotami gorzej ,ze Śnieżynką się nie lubią a pochodzą z tego samego miejsca.po_prostu_kaska pisze:Basiu, a jak Falusia? Ona cały czas tak z boku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości