Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:Hannah12 pisze:Absolutnie nie teraz
Sorry Mary, ale wiesz o czym myślę.
moze nie teraz, ale nikt nie mowi, ze nigdy
Alyaa pisze:Cześć Ineczko![]()
![]()
![]()
Ogryzek
obcy okupuje łazienkę!!!!
juana pisze:MaryLux pisze:Kociara82 pisze:miaaaaaaaaaudobry moje najdrozsze sloneczko kocie :*:*:*:*:*:*:*:*
Ale Cie przystojniak odwiedza, InusSliczny ten rudzielec, ma taki milutki wyraz pysia, taki slodki jest
![]()
Duża podobno od zawsze o rudzielcu marzyła...
słodkie to to jest- jak śpiNo, czasem załaduje mi się na kolana, ale to rzaaaaadkosć
Generalnie łabuzuje i śmiga po meblach jak Speede
MalgWroclaw pisze:Cześć Inko i Kulko.
Zjadłam już i jestem bardzo grzeczna.
Duża zła, jak zwykle ostatnio![]()
Fasolka
Bazyliszkowa pisze:Mraudobry. To nie fair - według prognozy powinno być słonecznie, a za oknem leje. Znów nie będzie parapettingu.
Kulokot
kokocha pisze:Witam,
U nas podobnie jak u Kulokota... ja się pytam, czy to już zawsze tak będzie, że rano się będzie zaczynało od budzika Dużych a nie od wshcodu słońca?
Władzio przygnębiony
Haker1 pisze:Nam też ktoś słońce ukradł![]()
Oddawać słońce.
Nawet ptakom się nie chce śpiewać![]()
Inko, Kuleczko co u was słychać.
Jak tam wasze zdrowie.
Haker
MalgWroclaw pisze:No, ja wcześnie jem. Jak duża da, bo czasem duża wstaje i idzie, a śniadanka niet, aż wróci.
Fasolka
MaryLux pisze:juana pisze:MaryLux pisze:Kociara82 pisze:miaaaaaaaaaudobry moje najdrozsze sloneczko kocie :*:*:*:*:*:*:*:*
Ale Cie przystojniak odwiedza, InusSliczny ten rudzielec, ma taki milutki wyraz pysia, taki slodki jest
![]()
Duża podobno od zawsze o rudzielcu marzyła...
słodkie to to jest- jak śpiNo, czasem załaduje mi się na kolana, ale to rzaaaaadkosć
Generalnie łabuzuje i śmiga po meblach jak Speede
To rudy jest innym odcieniem czarnegoOdniechciało mi się rudzielca!
MaryLux pisze:Dziś Inusia przebiła Rysia - pomagała mi sprzątać szafkę ze słoiczkami...
juana pisze:MaryLux pisze:Dziś Inusia przebiła Rysia - pomagała mi sprzątać szafkę ze słoiczkami...
ale była jakaś pełna smacznych smaczności chociaż?
Rysiek![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 53 gości