koniec 1 ostatni szczurzak i 1rolka dla Kociej Skarbonki

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lip 28, 2011 18:05 Re: Daj się wyrolować – dla Kociej Skarbonki

To ja poproszę zestaw A z czarnym kotem :)
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Czw lip 28, 2011 18:12 Re: Daj się wyrolować – dla Kociej Skarbonki

JaEwka pisze:To ja poproszę zestaw A z czarnym kotem :)

:1luvu: :dance:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Pt lip 29, 2011 12:49 Re: Daj się wyrolować – dla Kociej Skarbonki

Zestaw własnie dostałam jest kot normlanie bomba :mrgreen: :1luvu:
Obrazek

JaEwka

Post » Pt lip 29, 2011 20:17 Re: Daj się wyrolować – dla Kociej Skarbonki

JaEwka pisze:Zestaw własnie dostałam jest kot normlanie bomba :mrgreen: :1luvu:

:ok: :1luvu:

i zapraszamy nadkłaczonych
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Sob lip 30, 2011 22:38 Re: Daj się wyrolować – dla Kociej Skarbonki

:!:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pon sie 01, 2011 9:57 Re: Daj się wyrolować – dla Kociej Skarbonki

Jeszcze zestawy zostały:
2 z kocimi zakładnikami
5 ze szczurzakami
5 rolek indywidualnych

Zapraszam
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pon sie 01, 2011 10:17 Re: Daj się wyrolować – dla Kociej Skarbonki

Tak tak bo warto :ok:
Obrazek

JaEwka

Post » Pon sie 01, 2011 23:56 Re: Daj się wyrolować – dla Kociej Skarbonki

JaEwka pisze:Tak tak bo warto :ok:

:D
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Wto sie 02, 2011 11:25 Re: Daj się wyrolować – dla Kociej Skarbonki

pozwolę sobie zacytować swój post z wątku wnerwionego- jak przesyłka została zwrócona do nadawcy, nie jest to moja wina :(

XAgaX pisze:Poczta Polska.

Dostałam kilka przesyłek z bazarków, poszłam odebrać je hurtem, dostałam 4 listy, jeden był zdaniem pani odebrany. Ponieważ koty nie posiadły tej umiejętności (a szkoda ;)), mogła to zrobić poza mną jedynie mama, która kategorycznie nie przyznaje się do wizyty na poczcie. Do tego mieszkamy razem, więc nawet jakby zapomniała mi dać, sama zobaczyłabym fanty na stole.

Dostałam awizo powtórne na 1 z listów i pierwsze na 2 kolejne, inna babeczka poszła sprawdzić i mówi- nic dla Pani nie mam, wszystko odebrane.

Wczoraj wróciłam do domu o 19.55, poczta czynna do 20, mama podaje mi co przyszło: nowe awizo i informacja, że jedna z przesyłek nie została odebrana w ciągu 14 dni (byłam z tym &*(^^@%+_*%^# awizem 2 x na poczcie w ciągu tych 14 dni!), w związku z czym zostaje uznana za doręczoną.

Nie doszły do mnie 2 fanty z bazarków, oba zakupione u zaufanych osób, u których kupowałam już wcześniej i zawsze dochodziło: rolki odkłaczające i perfumy. Dlatego pewnie wiecie, jakie mam podejrzenia...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto sie 02, 2011 11:42 Re: Daj się wyrolować – dla Kociej Skarbonki

No to ładnie :evil: Poczta Polska jest nieoceniona w swoich dokonaniach :evil: Nam kiedyś w pracy zwrócili paczkę z adnotacją że nie odebrana w terminie a była wysłana 2 dni wcześniej więc nawet do klienta nie miała kiedy dojść :roll:
Obrazek

JaEwka

Post » Wto sie 02, 2011 15:28 Re: Daj się wyrolować – dla Kociej Skarbonki

XAgaX pisze:pozwolę sobie zacytować swój post z wątku wnerwionego- jak przesyłka została zwrócona do nadawcy, nie jest to moja wina :(

XAgaX pisze:Poczta Polska.

Dostałam kilka przesyłek z bazarków, poszłam odebrać je hurtem, dostałam 4 listy, jeden był zdaniem pani odebrany. Ponieważ koty nie posiadły tej umiejętności (a szkoda ;)), mogła to zrobić poza mną jedynie mama, która kategorycznie nie przyznaje się do wizyty na poczcie. Do tego mieszkamy razem, więc nawet jakby zapomniała mi dać, sama zobaczyłabym fanty na stole.

Dostałam awizo powtórne na 1 z listów i pierwsze na 2 kolejne, inna babeczka poszła sprawdzić i mówi- nic dla Pani nie mam, wszystko odebrane.

Wczoraj wróciłam do domu o 19.55, poczta czynna do 20, mama podaje mi co przyszło: nowe awizo i informacja, że jedna z przesyłek nie została odebrana w ciągu 14 dni (byłam z tym &*(^^@%+_*%^# awizem 2 x na poczcie w ciągu tych 14 dni!), w związku z czym zostaje uznana za doręczoną.

Nie doszły do mnie 2 fanty z bazarków, oba zakupione u zaufanych osób, u których kupowałam już wcześniej i zawsze dochodziło: rolki odkłaczające i perfumy. Dlatego pewnie wiecie, jakie mam podejrzenia...

:twisted:
Przesylka nadana 13.07 czyli bedę ja reklamować (nr 1724 25 771)
I chyba zacznę na pw wpisywać datę i nr przesyłki,żeby po 4 dniach sie upominać.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Wto sie 02, 2011 15:30 Re: Daj się wyrolować – dla Kociej Skarbonki

Ojej! Nasze rolki zajumali :strach: - Thorkatt szukamy dowód nadania do XAgaX :wink:
Pako

Post » Wto sie 02, 2011 15:39 Re: Daj się wyrolować – dla Kociej Skarbonki

Pako pisze:Ojej! Nasze rolki zajumali :strach: - Thorkatt szukamy dowód nadania do XAgaX :wink:

Dowód mam i chyba jeszcze dzisiaj nocą polecę reklamować, bo w Rynku całodobowa, to przerwę błogi sen :twisted:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Śro sie 03, 2011 19:50 Re: Daj się wyrolować – dla Kociej Skarbonki

Thorkatt pisze:
Pako pisze:Ojej! Nasze rolki zajumali :strach: - Thorkatt szukamy dowód nadania do XAgaX :wink:

Dowód mam i chyba jeszcze dzisiaj nocą polecę reklamować, bo w Rynku całodobowa, to przerwę błogi sen :twisted:

nie poświęcaj się aż tak :D

byłam dziś na poczcie, pogadałam z panią w okienku, okazało się, że przesyłka została zwrócona do nadawcy. Ja na to, że przecież 2 x byłam, najpierw z normalnym awizem, potem z powtórnym i pani poinformowała mnie, że listu nie ma ani w systemie, ani na półce. Kontrolerka sprawdziła i- faktycznie, nie miała Pani możliwości odebrać tego listu, bo osoba wpisująca dane do systemu dopisała go ręcznie (na monitorze czy na klawiaturze? :twisted: ).

Także przepraszam za zamieszanie, powstałe nadkoszty oczywiście zwrócę.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro sie 03, 2011 20:22 Re: Daj się wyrolować – dla Kociej Skarbonki

XAgaX pisze:
Thorkatt pisze:

nie poświęcaj się aż tak :D

byłam dziś na poczcie, pogadałam z panią w okienku, okazało się, że przesyłka została zwrócona do nadawcy. Ja na to, że przecież 2 x byłam, najpierw z normalnym awizem, potem z powtórnym i pani poinformowała mnie, że listu nie ma ani w systemie, ani na półce. Kontrolerka sprawdziła i- faktycznie, nie miała Pani możliwości odebrać tego listu, bo osoba wpisująca dane do systemu dopisała go ręcznie (na monitorze czy na klawiaturze? :twisted: ).

Także przepraszam za zamieszanie, powstałe nadkoszty oczywiście zwrócę.

:evil: to dla poczy buziaka posyłam
XAgaX ty to nie masz za co przepraszać.
Ja dzis złożyłam reklamację, ale ani myślę ich zawiadamiać, jak przesyłka wróci do mnie. Jak maja bajzel i ręcznie cos dopisują, to niech sobie szukają :twisted:
A na odpowiedź poczta ma MIESIĄC :roll:
Przy okazji przydatna wiadomość: Reklamować można :data nadania + 14 dni + 1 dzień.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

[poprzednia][następna]