Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szenila pisze:O, właśnie. I jak będzie ze sterylizacją Twoich kotek? Dzwoniłaś pod numer, który Ci podałam?
Kitty11 pisze:Wcale nie łatwo jest znaleźć dom kociętom gdyż inne już szukają domu. Moja ostatnia sytuacja sprawiła mi wiele przykrości. Na akcji adopcyjnej było 5 kociąt i królik. Cztery kociaki były moje. Przyszło młode małżeństwo i adoptowało kociaka z fundacji a królika adoptowała rodzina z dzieckiem.Czy moje kocięta się nikomu nie podobały że nikt je nie adoptował! Moje kociaki są czarne z białymi pyszczkami i skarpetkami. Już nie wiem co robić nie chciałabym żeby trafiły do schroniska ale może być to konieczność.
Aleba pisze:Jaki jest cel tego wątku? Na czym ma polegać tytułowa pomoc?
Kitty11 pisze:Aleba pisze:Jaki jest cel tego wątku? Na czym ma polegać tytułowa pomoc?
ten wątek ma uświadamiać ludzi na los zwierząt-głodnych bezdomnych bezmyślnie rozmnażanych. To cel tego wątku.
Kitty11 pisze:Do Szenila: kotka jest bardzo grzeczna i zaakceptowała maluchyKotka zostaje z nami tylko cztery kociaki muszą mieć swoje domki.Może warto spróbować porozwieszać ogłoszenia w okolicy ze zdjęciami kociąt?
Szenila pisze:Kitty11, a w jaki sposób zamierzasz uświadamiać?
Możesz napisać, gdzie maja ogłoszenia twoje kociaki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 135 gości