Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 31, 2011 19:33 Re: Łatek i Marcelek 8 - Tam dom Twój, gdzie kot Twój!

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto sie 02, 2011 9:53 Re: Łatek i Marcelek 8 - Tam dom Twój, gdzie kot Twój!

Dzień dobry :) Znowu pada :roll: Do tyłka z takim latem, naprawdę. Podobno po południu ma być pięknie, więc szykujemy się na działkę. Jutro chyba zabiorę syna do kina na Pottera. Nie może się już doczekać. Małżonek został wezwany do pracy... On nigdy nie ma urlopu normalnego, zawsze coś wyskoczy, że musi jechać do pracy :evil: Tym razem jednak nie mogę się pieklić, ponieważ... Nie będę zapeszać. Proszę o dwumiesięczne trzymanie kciuków i czarowanie, żeby było dobrze.

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Wto sie 02, 2011 10:37 Re: Łatek i Marcelek 8 - Tam dom Twój, gdzie kot Twój!

Czarujemy. Będzie dobrze.

U nas słoneczko się przebija.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto sie 02, 2011 16:50 Re: Łatek i Marcelek 8 - Tam dom Twój, gdzie kot Twój!

zdradź chociaż rąbek tajemnicy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro sie 03, 2011 10:24 Re: Łatek i Marcelek 8 - Tam dom Twój, gdzie kot Twój!

Kciuki sa! :ok: :ok: :ok: :ok:
Doberek!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro sie 03, 2011 15:50 Re: Łatek i Marcelek 8 - Tam dom Twój, gdzie kot Twój!

:D
Doberek
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Śro sie 03, 2011 18:42 Re: Łatek i Marcelek 8 - Tam dom Twój, gdzie kot Twój!

A dzień dobry :) Byłam dzisiaj w kinie z dzieckiem na Harrym Potterze. podobało nam się. Mnie chyba nawet bardziej niż jemu :D Jutro wybieram się na działkę :) Mam nadzieję, że będzie tak pięknie jak dzisiaj. Zdjęcia jakieś wstawiłam na FB, kto ma to niech ogląda :lol: Kociny moje najmilsze śpią sobie w najlepsze. Marcelina robi się coraz bardziej miziowaty. Łatek całkiem przechodzi samego siebie w podlizywaniu się. Zrobi wszystko, byle dostać coś do jedzenia :lol: Jutro mój chłopina znów musi do pracy... Pytałam czy oddadzą mu te dwa dni, bo przecież jest na urlopie. Ale nie ma szans. Wyścig szczurów...

maciejowa

Post » Śro sie 03, 2011 21:15 Re: Łatek i Marcelek 8 - Tam dom Twój, gdzie kot Twój!

Będzie pięknie, musi być :D
Odpoczywaj, już sierpień, zaraz zacznie się szkola i będziesz miala urwanie gwizdka :mrgreen:
Aaaaa, Hania zaczyna chodzić :ok:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Śro sie 03, 2011 21:27 Re: Łatek i Marcelek 8 - Tam dom Twój, gdzie kot Twój!

Szura-najmysi mama pisze:Będzie pięknie, musi być :D
Odpoczywaj, już sierpień, zaraz zacznie się szkola i będziesz miala urwanie gwizdka :mrgreen:
Aaaaa, Hania zaczyna chodzić :ok:

O rajuśku! Koniecznie musimy się spotkać w lasku :) Dzisiaj małżonek zabrał młodszego tam na spacer. I na frytki do baru ;) Uściski dla Hani! A z tą szkołą to... wolę nie myśleć :lol:

maciejowa

Post » Czw sie 04, 2011 12:44 Re: Łatek i Marcelek 8 - Tam dom Twój, gdzie kot Twój!

Obrazek

Petka

Post » Czw sie 04, 2011 12:57 Re: Łatek i Marcelek 8 - Tam dom Twój, gdzie kot Twój!

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt sie 05, 2011 13:44 Re: Łatek i Marcelek 8 - Tam dom Twój, gdzie kot Twój!

Bry...
Lubię urlop (jak dobrze, że go trochę mam jeszcze), ale chciałabym, żeby już był rok szkolny i żeby choć niektóre dzieci chciały się uczyć...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt sie 05, 2011 13:47 Re: Łatek i Marcelek 8 - Tam dom Twój, gdzie kot Twój!

Nie mam urlopu. Nie zasłużyłam. :twisted:

Petka

Post » Pt sie 05, 2011 19:40 Re: Łatek i Marcelek 8 - Tam dom Twój, gdzie kot Twój!

Bry :)

MaryLux pisze:Bry...
Lubię urlop (jak dobrze, że go trochę mam jeszcze), ale chciałabym, żeby już był rok szkolny i żeby choć niektóre dzieci chciały się uczyć...

Marysiu! Jeszcze nie chciej roku szkolnego... Jak sobie pomyślę, że to już za niecałe 4 tygodnie to :strach: :placz: Moi chłopcy na pewno nie będą chcieli się uczyć :(

Petka pisze:Nie mam urlopu. Nie zasłużyłam. :twisted:

A co narozrabiałaś? :lol:

Jestem padnięta. Byliśmy cały dzień na działce. najpierw cięliśmy gałęzie na mniejsze części, później wycinałam chynchy z pozostałości po oczku wodnym, które poprzedni właściciel sobie cudnie zapuścił, a moi teściowie starają się go pozbyć, spaliłam plecy i pali mnie ryjek. Jestem zmęczona, ale bardzo pozytywnie :) Działka daje mi dużo radości i satysfakcji. Postanowiłam uczęszczać z teściami na kurs dla działkowców :lol: Generalnie roślinek nie lubię, zwłaszcza doniczkowych w domu, które podlewane raz na miesiąc lub trzy. dziczeją totalnie. Ale działka to co innego. Cięcie gałęzi uzależnia jak jedzenie słonecznika ;) Jutro też się wybieram!

maciejowa

Post » Sob sie 06, 2011 12:18 Re: Łatek i Marcelek 8 - Tam dom Twój, gdzie kot Twój!

Super jest sie gdzieś na działeczkę wyrwać ,jak tak ciepło

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

[poprzednia][następna]