Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kitty11 pisze:Czytaliście najnowszy numer magazynu Kocie Sprawy? Bo ja nie miałam jeszcze czasu ponieważ zajmowałam się adopcją kotków a jestem czytelniczką tego magazynu o kotach. Czytacie Kocie Sprawy?
vega013 pisze:Kitty11 pisze:Czytaliście najnowszy numer magazynu Kocie Sprawy? Bo ja nie miałam jeszcze czasu ponieważ zajmowałam się adopcją kotków a jestem czytelniczką tego magazynu o kotach. Czytacie Kocie Sprawy?
Niestety, tak... Ale ten ostatni numer był ostatnim, który kupiłam. Dlaczego? Napisałam w wątku na temat "Kocich spraw" viewtopic.php?f=1&t=130646&hilit=kocie+sprawy&start=0
Kitty11 pisze:vega013 pisze:Kitty11 pisze:Czytaliście najnowszy numer magazynu Kocie Sprawy? Bo ja nie miałam jeszcze czasu ponieważ zajmowałam się adopcją kotków a jestem czytelniczką tego magazynu o kotach. Czytacie Kocie Sprawy?
Niestety, tak... Ale ten ostatni numer był ostatnim, który kupiłam. Dlaczego? Napisałam w wątku na temat "Kocich spraw" viewtopic.php?f=1&t=130646&hilit=kocie+sprawy&start=0
kocie sprawy jak dla mnie są bardzo ciekawe i dalej będę je czytać
Kitty11 pisze:Kocie sprawy są bardzo ciekawe i lepsze od magazynu KOT
mikela pisze:Kitty11 pisze:Kocie sprawy są bardzo ciekawe i lepsze od magazynu KOT
każdemu wedle potrzeb...
mnie też opowiadanie Barbary Ogonowskiej zbulwersowało.
Kitty11 pisze:Kocie sprawy są bardzo ciekawe i lepsze od magazynu KOT
vega013 pisze:De gustibus non disputandum est.
Norku pisze:vega013 pisze:De gustibus non disputandum est.
Acu rem tetigisti
Norku pisze:vega013 pisze:De gustibus non disputandum est.
Acu rem tetigisti
Kitty11 pisze:Do pcimOlki: jak usłyszałam opinię na miau.pl o tym opowiadaniu pani Barbary Ogonowskiej nie chcę czytać tego! ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 77 gości