Kolejny sabat we wrześniu 2012, szykować się Wielbiciele Kociamowa, nieobecności będą nieusprawiedliwione i zapisane na skórce wołowej(kocie stanowczo lepiej wyglądają na kotach).

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Wiedzialam, ze to napisze, kapus jeden![]()
skaskaNH pisze:
EDIT: Całkiem niepotrzebnie martwiłam się o TŻ-ta, że biedaczek, że same baby i w dodatku kociary itd.Nie dość, że zniósł to dzielnie, to stwierdził, że super wyjazd, świetne towarzystwo, i czuł się bardzo dobrze i miło.
EDIT 2: Maggia, jako naczelny paparazzi, pewnie wstawi fotki...Czekam niecierpliwie
maggia pisze:
Ty też masz fotki.![]()
Przeżył? To dobrze! Myślałam, że nie wytrzyma przy takich wariatkach!![]()
Stwierdziłyśmy wszystkie, że bardzo przystojny ten Twój TŻ.![]()
skaskaNH pisze:
Aha, Madziu, wyślę Ci na PW swojego maila, jak zgrasz fotki, to podrzuć mi chociaż kilka tych, na których jesteśmy.
mamut pisze:Kociama, powiedz jakie jest samopoczucie Babuni? Bo to jest już piąta doba po operacji.
Lemoniada pisze:mamut pisze:Kociama, powiedz jakie jest samopoczucie Babuni? Bo to jest już piąta doba po operacji.
Nie wiem, kiedy Kociamka zajrzy, bo ma od niedzieli na głowie Mamę. Powiem więc tylko, że widziałyśmy i głaskałyśmy Babunię, i to jest po prostu cudo, nie kotJest bardzo subtelna, delikatna i przymilna, położona na kolankach mruczy, i ani myśli uciekać
Rany po operacji ładnie się goją, a kicia całymi dniami wyleguje się w klatce, nie chodzi za dużo, wypoczywa. I co mnie najbardziej urzekło - gdy wsadza się rękę do klatki i głaszcze kicię, ona natychmiast wstaje, podchodzi do miseczki i zaczyna jeść
Jest cudna i do zakochania...
Użytkownicy przeglądający ten dział: indestructibleperson, puszatek i 87 gości