Wladzio
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:MaryLux pisze:
My też mamy liście od Mru. I Doctorro ma
Inka
![]()
![]()
![]()
Mru doceniony![]()
MalgWroclaw pisze:Mokrość, smutność
Fasolka
kokocha pisze:Ineczko i Kuleczko, jak tam u Was w poniedziałkowe przedpołudnie? U nas jakby się rozpagadza... jest szansa na parapeting
Wladzio
MaryLux pisze:kokocha pisze:Ineczko i Kuleczko, jak tam u Was w poniedziałkowe przedpołudnie? U nas jakby się rozpagadza... jest szansa na parapeting
Wladzio
I u nas tak samo...
Bazyliszkowa pisze:MaryLux pisze:kokocha pisze:Ineczko i Kuleczko, jak tam u Was w poniedziałkowe przedpołudnie? U nas jakby się rozpagadza... jest szansa na parapeting
Wladzio
I u nas tak samo...
I u nas też![]()
MaryLux pisze:Bazyliszkowa pisze:MaryLux pisze:kokocha pisze:Ineczko i Kuleczko, jak tam u Was w poniedziałkowe przedpołudnie? U nas jakby się rozpagadza... jest szansa na parapeting
Wladzio
I u nas tak samo...
I u nas też![]()
Jupiiiiiiiiiiiiiii!
kokocha pisze:MaryLux pisze:Bazyliszkowa pisze:MaryLux pisze:kokocha pisze:Ineczko i Kuleczko, jak tam u Was w poniedziałkowe przedpołudnie? U nas jakby się rozpagadza... jest szansa na parapeting
Wladzio
I u nas tak samo...
I u nas też![]()
Jupiiiiiiiiiiiiiii!
No i się udało, moja Duża mówi, że im więcej słońca, tym więcej optymizmu...
Wladzio
kokocha pisze:A czy ten optymizm to coś do jedzenia albo zabawka?
mam pewne podejrzenia, że nieee..., że to tylko o samopoczucie Dużej chodzi...
![]()
kokocha pisze:MaryLux pisze:Bazyliszkowa pisze:MaryLux pisze:kokocha pisze:Ineczko i Kuleczko, jak tam u Was w poniedziałkowe przedpołudnie? U nas jakby się rozpagadza... jest szansa na parapeting
Wladzio
I u nas tak samo...
I u nas też![]()
Jupiiiiiiiiiiiiiii!
No i się udało, moja Duża mówi, że im więcej słońca, tym więcej optymizmu...
Wladzio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, muza_51, zuza i 26 gości