Moderator: Estraven
bagheera pisze:MalgWroclaw pisze: A tu proszę: cisza, spokój, uprzejma pani pielęgniarka, zero
kolejki, dostałam zastrzyk i poszłam. Jestem w pozytywnym szoku.
Lato i po przychodniach chodzą tylko ci, co tego naprawdę potrzebują
MalgWroclaw pisze:Bo w przychodni, nawet jak się rejestruje na godzinę, ciężko wymagać, żeby lekarz trzymał się tej godziny bardzo ściśle![]()
A ludzie chorują. Kiedyś dostałam prawie po uszach od starszej pani, która przyszła po mnie (rejestracja na godziny), powiedziała, że przecież była pierwsza, nakrzyczała, że pytam o godzinę jej wizyty i weszła oczywiście przede mną, a spieszyłam się bardzo do pracy. Zapytałam potem lekarkę o panią pieniaczkę, okazało się, że w ogóle nie była nawet zarejestrowana, tylko wtargnęła.
bagheera pisze:Ale u nas leje![]()
Dudusiowi udało się spowodować, że Duży wreszcie opuścił jego fotel
Ja spowodowałam wcześniejszą kolację i też poszłam spać
A Duduś chyba boi się, że znowu zajmą fotel i nawet na kolację nie chciało mu się ruszyć
Na szczęście nasze koty podwórkowe mają się gdzie schować
Choć i u nas hołoty nie brakuje - raz jakiś ludź nawalił kupę pod kocim okienkiem piwnicznym...
Szkoda gadać...![]()
![]()
Ale generalnie raczej nikt tu kociastych nie goni![]()

urwiniu pisze:Czyżby babon dalej molestował koty przy karmieniu? Dalej nic do ...wy, że sobie z rana brzydko powiem, nie dociera?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości