» Pt sie 05, 2011 20:34
Re: Lalunia , Franek - dokocenie
Erin-skoro już pytasz to odpowiem
nie mogę na Nią głosować gdyz:
-jest jeden głos,
-są dziewczyny z Palucha ktore świetnie znam i bardzo szanuję,
-jest Konin polecany przez Gibutka którego system działania też znam z autopsji i bardzo szanuję,
-natomiast nic nie wiem o Twojej protegowanej, poza tym co sama wielokrotnie pisała a co póżniej próbowała odkręcać-że ma do weta 40km.
i to jeszcze nie jest najgorsze ale a Jej maniakalne udowadnianie że jest najlepszym dt ,a już na pewno "lepszym od mojego bo ma więcej drapaków",w moim odbiorze też nie świadczy o Niej najlepiej-świadczy o tym że ma jakiś problem ze sobą-bo moim skromnym zdaniem ambicjonalne traktowanie jakości swojego DT świadczy najgorzej o niedopieszczonym ego prowadzącej
-ja nie mam pretensji do tego aby byc od kogos lepszą- w ogóle wszelka rywalizacja jest mi obca-jedyną moją ambicją jest aby kotom u mnie było dobrze,aby były bezpieczne i zdrowe najbardziej jak mogłyby byc-całą reszta to dodatek bo nie robię tego dla siebie i nie ja tu jestem ważna a koty.
Przecież znasz mnie i sama wiesz gdzie mam te wszystkie forumowe opinie i forumową rywalizację.Jeśli sama wobec siebie-a więc powierzonych mi kotów, nie bedę w porządku to żadna opinia mnie nie uleczy i odwrotnie-jeśli ja wiem o sobie ze jestem ok i robię co jest tylko możliwe dla moich kiciów,to nie musze tego nikomu udowadniać,zakładać na ten temat wątków i prosić znajomych o wsparcie.To nie jest moja bajka.