ja też tak mam! ja też! tzn. mój pies z Maniunią (najmłodsza, roczna, czarna koteczka z Serocka) tak robią, identycznie! Tylko pies jest jeszcze bardziej poszkodowany niż na powyższym filmiku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Ja mogę tylko podrzucić mój temat odnośnie tego, jak i gdzie to robić (w podpisie). Za dużo naobiecywałam, a czasu brak i się nie wywiązuję, to owlę nie obiecywać
renatab pisze:Szalony Kot pisze:Ja mogę tylko podrzucić mój temat odnośnie tego, jak i gdzie to robić (w podpisie). Za dużo naobiecywałam, a czasu brak i się nie wywiązuję, to owlę nie obiecywać
A może by tak mniej brać tymczasów?
alix76 pisze:renatab pisze:Szalony Kot pisze:Ja mogę tylko podrzucić mój temat odnośnie tego, jak i gdzie to robić (w podpisie). Za dużo naobiecywałam, a czasu brak i się nie wywiązuję, to owlę nie obiecywać
Rada lepsza od pieniędzy
renatab pisze:alix76 pisze:renatab pisze:Szalony Kot pisze:Ja mogę tylko podrzucić mój temat odnośnie tego, jak i gdzie to robić (w podpisie). Za dużo naobiecywałam, a czasu brak i się nie wywiązuję, to owlę nie obiecywać
Rada lepsza od pieniędzy
Kiedy przyznałam się na wątku ile posiadam tymczasów ,zasugerowano mi ,że to zakrawa na chorobę psychiczną.Troche ich wyadoptowałam i teraz mam czas nawet dla własnych dzieci.
![]()
Dlatego zasugerowałam szalonemu Kotowi,że skoro nie ma czasu na nic,to znaczy,że ma za dużo kotów.Ja tak miałam.![]()
Szalony Kocie,to minie z czasem.
asia2 pisze:Proszę potwierdź , że dostałaś pieniążki